היה לי לפני איזה חודשיים צו ראשון , פרופיל 97.
היום קיבלתי מכתב שבו כתוב שאני צריך להתייצב למבדקי צוות אויר...
מזה אומר? זה זימון לטיס?
תודה!
אה וגם מזה אומר על הקב"א שלי? בין 54 ל56 לא?
היה לי לפני איזה חודשיים צו ראשון , פרופיל 97.
היום קיבלתי מכתב שבו כתוב שאני צריך להתייצב למבדקי צוות אויר...
מזה אומר? זה זימון לטיס?
תודה!
אה וגם מזה אומר על הקב"א שלי? בין 54 ל56 לא?
|
|
אכן זימון למבדקי טייס, מה שאומר שהקב"א שלך מעל ל54.
יש לך מאמרים על הדרך לטייס מצוות אויר דרך הירפא' עד לגיבוש
בהצלחה
עוברי גיבוש שייטת 13 אפריל 2009 !
" כעטלף המגיח בעלטה, כלהב המבתר בדומיה, כרימון המתנפץ ברעם "
תודה שניכם...
התכוונת לזה?
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...A8%D7%A4%D7%90
אגב, אני שמעתי משהו עם פירוק והרכבה, וציור שצריך לצייר וזה לא מופיע שם...
למישהו יש מושג אם יש את זה?
טוב אז זה הולך ככה אתה מגיע לשם ויש מבחן אחד המחולק בעצם לשלוה מבחנים ..
המבחן הראשון שתעשה הוא מבחן הגיון בעל 30 שאלות והיה זמן מוקצב שבו תצטרך לענות על כמה שיותר .....במבחן הזה מביאים לך תמונה וחלק אחד שהוא לבן בה (חלק חסר) ובצד יראו אפשרויות של חלקים שהם אמרוים להשלימים את הציור אבל רק אחד מהם הוא הנכון שאותו תצטרך לבחור ...בהתחלה זה קל לאט לאט זה הולך ומסתבך
במבחן השני יביאו לך מכונה בעיקורן זה מנוף קטן יתנו לך להתסכל ולזכור אותה לא זוכר כמה זמן בדיוק אם אני לא טועה 10דקות ..ואז יגידו לך לפרק אותה ותצטרך להרכיב אותה מחדש(לפרק אתה ולסדר את החלקים בצורה שיתעזור לך לזכור איך להרכיב לא תפעל כי תבוא חיילת ותפזר לך אותם חח ). המכונה אולי נראית קטנה אבל היא מתפרקת להמון חלקים כולל קפיצים גלגלי שיינים וכו...אל תפחד אם לא הצלחת להרכיב אותה עם כל החלקים ,נסה להרכיב אותה עם כל החלקים אבל אם נשאר לך איזה קפיץ או גלגל שיניים והמכונה עדיין פועלת כמו שפעלה בהתחלה אין לך מה לפחד ..לחבר שלי חסרו 4 קפיצים ולאחד אחר 6 והם עברו(אבל הכל יחסי אתה ביחס לשאר החברה שיבחנו איתך לכן תן מעצמך 120% כל הזמן)
במבחן השלישי יביאו לך מכונה בעלת ידיות שמחזיקה עיפרון . כל ידית מוזיזה את העיפרון לכיוון אחר יתנו לך כמה דקות להתרגל למכונה הזאת ולבדוק איך היא פועלת ואז יתנו לך עיגול ויגידו לך לעבור אליו עם העיפרון כמה שיותר דיקנות בכמה שפחות זמן תבוא חיילת תעמוד לידך ותיקח זמן ..אתה תעשה את זה בפעם הראשונה ילך איך שילך ואז החיילת תגיד לך יש לך עוד הפעם (נ.ב. עדיף שמההתחלה כבר תפציץ ותעשה את זה הכי טוב שאפשר )
בין כל מבחן ומבחן יש 40 דקות ומעלה של לחכות אז כמה עצות תביא איתך mp חפיסת שוקלדת פרה קח קוביה כל כמה זמן זה ירענן אותך ונסה להתחבר אם כל החברה כי בכל זאת אתם תהיו שם יום שלם...
בהצלחה אחי
נערך לאחרונה על ידי keddan; 08-05-2009 בשעה 01:20.