קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]האם באמת אפשר ליסמוך על הייפים
    על ידי ProVirus בפורום כסף ברשת
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-05-2010, 23:25
  2. תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 13-01-2008, 21:50
  3. [דיון] האם אתם באמת צריכים מחשב כ"כ חזק?
    על ידי artanix בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-10-2007, 13:36
  4. [דיון] האם באמת צריך לשלם כדי לשחק?
    על ידי israeliviper בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 21:01

צפיה בתוצאות הסקר: האם באמת כולם צריכים לשחק כדורגל התקפי?

מדרגים
27. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • כן, כולם צריכים לשחק כדורגל התקפי בכל משחק

14 51.85%
  • כל קבוצה צריכה לנצל את המקסימום שלה בכל משחק, לא משנה הדרך

13 48.15%
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

[דיון]האם באמת כולם צריכים לשחק כדורגל התקפי?

משתמש משקיע האוואטר של Shon.
    שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

ברירת מחדל [דיון]האם באמת כולם צריכים לשחק כדורגל התקפי?

כבר שנים רבות שבקרב אוהדי ופרשני הכדורגל קיימת העדפה לקבוצות האטרקטיביות יותר, אלו שמשחקות כדורגל התקפי יותר, עם משחק מסירות מסודר, הנעת כדור מהירה ומצבים רבים, ומנגד, אנטגוניזם כלפי הקבוצות ההגנתיות, אלה שמסתגרות מרבית המשחק ומבוססות על ניצול מצבים גבוה. לא פעם נשמעות טענות כי לקבוצות ההתקפיות "מגיע" יותר לזכות בתארים, ושאם קבוצה הגנתית זוכה במשהו, כדוגמת יוון באליפות אירופה 2004, זהו "פשע לכדורגל". אילו מספר בעלים של קבוצות מבססים על כך את התנהלותם-כידוע רומן אברמוביץ' פיטר את המאמן המצליח ביותר בתולדות צ'לסי, ז'וזה מוריניו, כי סגנון הכדורגל שלו היה לא לטעמו.

כדי לראות האם יש צדק בטענות הללו ניקח לדוגמא שני מקרים קיצוניים. הדוגמא הראשונה היא ברצלונה. הסיפור ידוע לכולם-בארסה בהדרכתו של פפ גווארדיולה מציגה העונה כדורגל משובב נפש, הולכת כל הזמן קדימה, כובשת בצרורות, מוליכה בגאון את טבלת הליגה הספרדית ועלתה לחצי גמר ליגת האלופות. קיים קונצנזוס די רחב ברחבי העולם כי מדובר בקבוצה הטובה בעולם, ואולי אחת הגדולות בכל הזמנים, הפייבוריטית הגדולה לתואר אלופת אירופה-למרות שאם מסתכלים על השורה התחתונה, אין הבדל בין הישגיה של בארסה לבין הישגיה של מנצ'סטר יונייטד. יונייטד נמצאת כמעט בדיוק במצב של בארסה, רק עם כדורגל אפור בהרבה וריבוי תוצאות 1-0 לאורך העונה. כנ"ל גם לגבי שאר הקבוצות האנגליות-צ'לסי מאז מינויו של חוס הידינק משיגה תוצאות יוצאות מן הכלל, ובכל זאת תצא לקאמפ נואו כאנדרדוג ברור לפי התקשורת.

הדוגמא ההפוכה היא בולטון וונדררס. מאז עלייתה לפרמיירליג ב-2001 ועד 2007, היו הוונדררס חברים די קבועים בצמרת הטבלה, הגיעו לגביע אופ"א, רשמו הישגים יוצאי דופן למועדון הצנוע-ובכל זאת ספגו קיתונות של בוז מהתקשורת והקהל. הסיבה? סם אלרדייס, המנג'ר באותן שנים, דגל בסגנון אפור המבוסס על כדורי גובה, חוצים ארוכים והסתגרות בהגנה. כל מי שכף הרגל של עכברו דרכה אי פעם בפורום האנגלי באותן שנים ודאי ראה את התגובות להן זכתה בולטון-הורסי הכדורגל, קבוצת כדורעף, גועל נפש וכו'-למרות ששוב, אם נסתכל על השורה התחתונה-מדובר כאן בסיפור מרשים על התנהלות של מועדון קטן וצנוע שהתבסס בצמרת הכדורגל האנגלי למשך מספר שנים.

לסיכום-השאלה היא כזאת: האם אנחנו צודקים ברדיפה שלנו אחרי כדורגל התקפי? רבים אומרים ש"זאת המטרה של הכדורגל, להבקיע שערים", אבל באותה שורה תחתונה שמלווה את ההודעה הזאת 1-0 מגעיל שווה בדיוק אותן 3 נק' כמו 5-0 פנומנאלי. ומכאן-האם ההצעות של גורמים שונים לשינוי השיטה, נתינת נק' לפי כיבושים, אי מתן נק' על 0-0 וכדומה הן מוצדקות? הסקר עלה, הבחירה שלכם.
    ---------------------------------------------------------------------

(הודעה ודיון שמאד אהבתי ולכן לקחתי אותו לכאן מASOCC**)
    לאחר שקראתם את ההודעה, מה דעתכם?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של shimo0n
    שם פרטי
    שמעון
    לייקים
    0
    נקודות
    48
    משפט מחץ
    "why am i dying to live..if im just living to die?"

הכדורגל ההתקפי והאטרקטיבי הוא סגנון משחק של אוהד וצופה כדורגל חולם לראות.
    אבל בקבוצות הגדולות מחפשים תוצאות, הקבוצה היחידה או יותר נכון נבחרת ששיחקה כדורגל התקפי ולקחה תארים זאת ברזיל במונדיאל 2002 וספרד ביורו האחרון. זה נכון שברצלונה שיחקה כדורגל התקפי עד עכשיו אבל זה לא יעזור לה אם לא יצא למה מזה שום תואר העונה.
    לסיום מה שאני אומר זה שכל קבוצה צריכה לנצל את הצדדים החזקים שלה אם זה חלוצים מהירים או קשרים כישרונים ולשחק על תוצאה אם היא רוצה להגיע להשיגים. התוצאה יותר חשובה מהדרך.

HALA MADRID!
    CR7 The Best In The World

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אני בעד כדורגל התקפי.
    אני בעד לתת נקודות על הבקעת שערים, יכול ליהיות הרבה יותר מעניין, ויכול לתת ייתרון משמעותי לקבוצות שמשחקו בישביל להבקיע, ולא בישביל לנצח 1-0.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

אני בעד התקפי אבל גם צריך לנצח

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

שטויות.
    יש משחקים שאם ישחקו כדורגל התקפי זה פשוט ביזיון-דוגמה:
    אם צ'לסי הייתה מנסה לשחק התקפי בקאמפ נואו הייתה חוטפת בראש.
    אם אחרי ניצחון בבית מול קבוצה חזקה יותר ממך, ואתה בא לגומלין חייב לבוא להתגונן אי אפשר להפקיר את העורף ולשחק כמו ברצלונה כל משחק, זה גם בלתי אפשרי מול קבוצה חזקה ממך
    חוץ מזה, עדיף אליפות עם כדורגל הגנתי מאשר מקום 2 או 3 עם כדורגל התקפי.
    בכלל, לי אישית אין בעייה לראות את הקבוצה משחקת הגנתי כל עוד הם לא משחקים מגעיל בטירוף.
    לכל צורת משחק יש דרך...
    ההפך ממה שצ'לסי עשתה אתמול זה בעצם אתלטיקו מדריד, אחת הקבוצות היותר התקפיות בספרד ובאירופה כולה, אבל ההגנה כל כך חלשה, שזה לא יאומן..
    בקיצור, צריך איזון ולהתאים את צורת המשחק לתוצאה.
    נערך לאחרונה על ידי Ventura; 29-04-2009 בשעה 23:39.

חייב התקפי [;

שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

ציטוט נכתב במקור על ידי Dolevi8 צפיה בהודעה
    חייב התקפי [;
    עוד הודעת ספאם כזאתי ואתה חוטף באן לכמה ימים!

עכשיו איתי:
    שטויות.
    יש משחקים שאם ישחקו כדורגל התקפי זה פשוט ביזיון-דוגמה:
    אם צ'לסי הייתה מנסה לשחק התקפי בקאמפ נואו הייתה חוטפת בראש.
    אם אחרי ניצחון בבית מול קבוצה חזקה יותר ממך, ואתה בא לגומלין חייב לבוא להתגונן אי אפשר להפקיר את העורף ולשחק כמו ברצלונה כל משחק, זה גם בלתי אפשרי מול קבוצה חזקה ממך
    חוץ מזה, עדיף אליפות עם כדורגל הגנתי מאשר מקום 2 או 3 עם כדורגל התקפי.
    בכלל, לי אישית אין בעייה לראות את הקבוצה משחקת הגנתי כל עוד הם לא משחקים מגעיל בטירוף.
    לכל צורת משחק יש דרך...
    ההפך ממה שצ'לסי עשתה אתמול זה בעצם אתלטיקו מדריד, אחת הקבוצות היותר התקפיות בספרד ובאירופה כולה, אבל ההגנה כל כך חלשה, שזה לא יאומן..
    בקיצור, צריך איזון ולהתאים את צורת המשחק לתוצאה.
    כשצ'לסי, אחת הקבוצות הטובות באנגליה, "ליגת הכדורגל הטובה בעולם", מגיעה לקאמפ נואו ולא מחברת שתי מסירות כל המשחק, עושה כמות מטורפת של עבירות, מחזירה לשוער שלה את הכדור 34 פעמים (!!!!!!!), ופשוט מביישת את המעמד - גם אם היא הצליחה במבחן התוצאה - אתה לא יכול שלא להשוות אותה לדברים הדוחים ביותר שנראו, כמו אותה יוון של לפני חמש שנים.

אלא שבדיוק פה קבור הכלב. יוון הייתה אנדרדוג מטורף והיא עשתה הישג מדהים, ליוון לא היו כלים לשחק כדורגל. האם צ'לסי, אחת הקבוצות הגדולות בעולם לדעתך, לא מסוגלת לשחק כדורגל?

כולנו מעדיפים לראות את הקבוצה שלנו מבקיעה שערים ומשחקת יפה. לא כל הקבוצות יכולות. השאלה מה תעדיף - עונה בה הקבוצה שלך שווה לתחת ומתבנקרת בדרך לגביע, או שנה בה הקבוצה שלך נהדרת ומספקת רגעי קסם אבל נעצרת בדרך לתואר?

כי זה בדיוק ההבדל בינינו כנראה. גם אם חס וחלילה בארסה תפסיד לפאשיסטים ממדריד, ותאבד את כל התארים - אני יודע שחוויתי את העונה הכי מדהימה שיכלתי לחוות כאוהד כדורגל. מעולם לא נהניתי ככה מלראות משחקים. ברצלונה השנה נגעה בשלמות - ותאמין לי שגם ביום רביעי, גם אם בארסה תוביל, אתה תראה אותה ממשיכה לשחק כדורגל אטרקטיבי והתקפי, ותחפש גם את השער השני. וזה כל ההבדל.
    נערך לאחרונה על ידי Shon.; 30-04-2009 בשעה 00:29.

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon. צפיה בהודעה
    עוד הודעת ספאם כזאתי ואתה חוטף באן לכמה ימים!

עכשיו איתי:

כשצ'לסי, אחת הקבוצות הטובות באנגליה, "ליגת הכדורגל הטובה בעולם", מגיעה לקאמפ נואו ולא מחברת שתי מסירות כל המשחק, עושה כמות מטורפת של עבירות, מחזירה לשוער שלה את הכדור 34 פעמים (!!!!!!!), ופשוט מביישת את המעמד - גם אם היא הצליחה במבחן התוצאה - אתה לא יכול שלא להשוות אותה לדברים הדוחים ביותר שנראו, כמו אותה יוון של לפני חמש שנים.

אלא שבדיוק פה קבור הכלב. יוון הייתה אנדרדוג מטורף והיא עשתה הישג מדהים, ליוון לא היו כלים לשחק כדורגל. האם צ'לסי, אחת הקבוצות הגדולות בעולם לדעתך, לא מסוגלת לשחק כדורגל?

כולנו מעדיפים לראות את הקבוצה שלנו מבקיעה שערים ומשחקת יפה. לא כל הקבוצות יכולות. השאלה מה תעדיף - עונה בה הקבוצה שלך שווה לתחת ומתבנקרת בדרך לגביע, או שנה בה הקבוצה שלך נהדרת ומספקת רגעי קסם אבל נעצרת בדרך לתואר?

כי זה בדיוק ההבדל בינינו כנראה. גם אם חס וחלילה בארסה תפסיד לפאשיסטים ממדריד, ותאבד את כל התארים - אני יודע שחוויתי את העונה הכי מדהימה שיכלתי לחוות כאוהד כדורגל. מעולם לא נהניתי ככה מלראות משחקים. ברצלונה השנה נגעה בשלמות - ותאמין לי שגם ביום רביעי, גם אם בארסה תוביל, אתה תראה אותה ממשיכה לשחק כדורגל אטרקטיבי והתקפי, ותחפש גם את השער השני. וזה כל ההבדל.
    תראה, אין מה לעשות, אבל כרגע אין אף קבוצה בעולם שיכולה לשחק כדורגל התקפי בקאמפ נואו.
    אמנם לא חייב לשחק כמו שצ'לסי שיחקה אבל בהחלט זה ייראה דומה מאוד.
    צ'לסי כיסחו לבארסה את הרגליים-כמו שהיה צריך לעשות
    צ'לסי צופפו את המרכז בצורה מטורפת וגרמו לברצלונה לתקוף רק מהאגפים
    צ'לסי שמרו מצוין באגפים כשהקשר בא לעזור למגן, ורק טעות יכלה להביא למצב (מה שקרה גם)
    צ'לסי שיחקה כמו שהיה צריך לשחק, רק דבר אחד הם לא עשו, לשמור על הכדור טיפה יותר ולנסות לצאת למצבים, השוער ישר הרים כדור בתקווה שדרוגבה ישתלט עליו (הרבה פעמים הוא מצליח אגב, למרות שהוא מאבד כי אין לו אף אחד) וצ'לסי בקושי נגעו בכדור

בזמן לחץ, זו לא בושה להחזיר כדור לשוער, ואם ברצלונה הפעילו 34 פעמים לחץ כבד על הגנת צ'לסי, אז שיחזירו 34 פעמים את הכדור לשוער במקום לאבד כדור.
    בקשר ליוון, אתה חושב שמישהו מהאוהדים שלהם מתבייש בקבוצה שלהם? אחד אחד מהאוהדים גאים קבוצה. יוון קבוצה של פעם ב... מעפילה ליורו אז לזכות בו?
    תאר לך עכשיו ישראל תזכה ביורו אתה באמת חושב שאכפת לי באיזה דרך היא תיקח?
    תאר לך שמכבי חיפה תיקח ליגת האלופות אתה באמת חושב שאכפת לי איך?!?!
    ואתה יודע מה? אני עקבתי אחרי יורו 2004 ואני חייב להגיד שאני גאה בנבחרת יוון שלקחו את אליפות אירופה, גועל נפש? לא כדורגל? להפך, זה הכדורגל.
    קבוצת כדורגל טובה באמת יכולה להסתדר גם נגד בונקר, ואם לא, אז למה שאני לא אתבנקר נגדה?

אתה חושב שעוד כמה שנים מישהו יזכור בכלל אם העברת את הזמן בדקות הסיום? לא. יזכרו מי לקחה אליפות. עוד אליפות לסטטיסטיקה...
    לכל הצלחה יש דרך... ואין מה לעשות קבוצות קטנות-בשביל להצליח לא יכולות לשחק התקפי וגם לא צריכות.

שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

אה אז אתה אומר שצ'לסי קבוצה קטנה? בסדר,היא בין 4 הטובות ב"בליגה הטובה בעולם" והיא פשוט באה ודופקת את הבונקר של החיים ותשמע מה שאני אומר,הם יעשו אותו דבר בגומלין רק שבגומלין הם יסו קצת להחזיק את הכדור ולהגיע למצבים.

על יוון לא התלוננתי,כתבתי שהם היו נבחרת בלי כלים התקפיים והם עשו בונקר מול נבחרות שאחת אחת יותר טובה מהם מבחינת כישרון ויכולת,עוד פעם אין לי בעיה שקבוצות קטנות שבאות לשחק מול קבוצות גדולות יעשו בונקר כי זה מה שיש להם לעשות אבל קבוצה גדולה שרוצה לזכות בתואר ותשחק בונקר? אני הייתי מתבייש בקבוצה שלי.

ואל תדאג,יזכרו איך הם לקחו את האליפות כמו שזוכרים איך שאר הקבוצות לקחות את האליפויות שלהם בצ'מפיונס.
    עוד פעם,כנראה שזה ההבדל בינינו,אצלך מבחן התוצאה הוא מעל הכל אצלי אני מעדיף לראות כדורגל יפה ועם רגעים של קסם ולהיכשל בהשגת התואור ואני יכול להבטיח לך שכולם יזכרו את העונה הזאתי של ברצלונה כי הוא כזאת יש פעם בחיים.

אם אתה לא תתבייש שריאל מדריד(הקבוצה האהובה שלך) תעשה בונקר 90 דק' מול ברצלונה ולא תעבור את החצי אז אין לי מה להגיד,אני הייתי מתבייש בזה כי זה אומר שהשחקנים יודעים שברצלונה יותר טובה מהם והם ינסו להוציא תיקו ואת התיקו אולי הם יצליחו להוציא אבל זאת פשוט בושה ואני הייתי מתבייש.

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

אה אז אתה אומר שצ'לסי קבוצה קטנה? בסדר,היא בין 4 הטובות ב"בליגה הטובה בעולם" והיא פשוט באה ודופקת את הבונקר של החיים ותשמע מה שאני אומר,הם יעשו אותו דבר בגומלין רק שבגומלין הם יסו קצת להחזיק את הכדור ולהגיע למצבים.

על יוון לא התלוננתי,כתבתי שהם היו נבחרת בלי כלים התקפיים והם עשו בונקר מול נבחרות שאחת אחת יותר טובה מהם מבחינת כישרון ויכולת,עוד פעם אין לי בעיה שקבוצות קטנות שבאות לשחק מול קבוצות גדולות יעשו בונקר כי זה מה שיש להם לעשות אבל קבוצה גדולה שרוצה לזכות בתואר ותשחק בונקר? אני הייתי מתבייש בקבוצה שלי.

ואל תדאג,יזכרו איך הם לקחו את האליפות כמו שזוכרים איך שאר הקבוצות לקחות את האליפויות שלהם בצ'מפיונס.
    עוד פעם,כנראה שזה ההבדל בינינו,אצלך מבחן התוצאה הוא מעל הכל אצלי אני מעדיף לראות כדורגל יפה ועם רגעים של קסם ולהיכשל בהשגת התואור ואני יכול להבטיח לך שכולם יזכרו את העונה הזאתי של ברצלונה כי הוא כזאת יש פעם בחיים.

אם אתה לא תתבייש שריאל מדריד(הקבוצה האהובה שלך) תעשה בונקר 90 דק' מול ברצלונה ולא תעבור את החצי אז אין לי מה להגיד,אני הייתי מתבייש בזה כי זה אומר שהשחקנים יודעים שברצלונה יותר טובה מהם והם ינסו להוציא תיקו ואת התיקו אולי הם יצליחו להוציא אבל זאת פשוט בושה ואני הייתי מתבייש.
    תראה זה עניין כבר של דעה, וברור שאכפת לי הדרך, אבל במשחק כמו צ'לסי-ברצלונה (אנטי בארסה) ממש לא מעניין אותי איך תשחק צ'לסי אלא העיקר תעבור
    חוץ מזה, לא קשור לקבוצה קטנה-לברצלונה יש התקפה מפחידה, עם מתחילים לעלות המגנים והקשרים, כל איבוד כדור יהפוך למתפרצת ולמצב לגול (קרה כבר השנה), צ'לסי לא רוצה להסתכן, ברמות האלה הרבה יותר בטוח לשחק הגנתי (לא כמו בארץ, משחקים הגנתי חוטפים גול ואז נזכרים לשחק התקפי. אגב, בארץ אין שום סיבה לשחק בונקר כמו צ'לסי כי הקבוצות באותה רמה, זה פשוט טמטום.אולי רק נגד חיפה כדאי כי אנחנו כל כך עלובים בלפרוץ בונקר).

ובקשר למה שאמרת על ריאל מדריד, אני הייתי גאה באיך שהם שיחקו בקאמפ נואו- הם פשוט שיחקו טוב. טעות אחת קטנה בהגנה גרמה לגול, ואז נגמר המשחק, כמו הרבה משחקים השנה. על הגול השני אין בכלל מה לדבר זה לא שינה כלום.
    במשחק השני אני מבטיח לך שלא יהיה בונקר כל עוד לא נבקיע. חואנדה ראמוס לא אידיוט, אין ניצחון-אין אליפות.
    ושוב-קאמפ נואו זה לא בנרבאו ולא מסטאייה ולא סטמפורד ברידג'.
    אתה תראה בכל אחד מהמשחקים האלה, סגנון משחק אחר ולא "בונקר מגעיל שלא עוברים את החצי". ואל תשכח, במשחק הזה ברצלונה היא זו שצריכה לשמור על התוצאה...

שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

איתי,תראה מה שאלתי ותראה מה אתה עונה.
    אני לא איכפת לי שהקבוצה שאני אוהד תפסיד העיקר שתשחק יפה וכאשר קבוצה כמו צ'לסי שיש לה כלים התקפיים משחקת כזאת הגנה זאת בושה כי תאמין לי שאם הם היו משחקים התקפי הם היו שמים גול.

ובקשר לריאל מדריד,דיברתי בכלל על המשחק בקאמפ נואו? שאלתי אם ריאל מדריד תשחק כמו שצ'לסי שיחקה אתה לא היית מבוייש?

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

איתי,תראה מה שאלתי ותראה מה אתה עונה.
    אני לא איכפת לי שהקבוצה שאני אוהד תפסיד העיקר שתשחק יפה וכאשר קבוצה כמו צ'לסי שיש לה כלים התקפיים משחקת כזאת הגנה זאת בושה כי תאמין לי שאם הם היו משחקים התקפי הם היו שמים גול.

ובקשר לריאל מדריד,דיברתי בכלל על המשחק בקאמפ נואו? שאלתי אם ריאל מדריד תשחק כמו שצ'לסי שיחקה אתה לא היית מבוייש?
    מה שאלת ולא עניתי ?
    אל תגיד לי תקרא שוב, תעתיק את השאלה
    ואני דוגל במשחק יפה אבל יש משחקים שפשוט אסור להפסיד, לדוגמה יום שבת-חייב ניצחון, ובאמת שלא מעניין אותי איך ננצח.
    אם הם היו משחקים התקפי היה סיכוי גדול יותר שהם יספגו גול מאשר יתנו גול..
    למה נראה לך שהם לא שיחקו התקפי?

ושוב, עניתי לך על זה, בקאמפ נואו-לא, בבית כן.
    נערך לאחרונה על ידי Ventura; 30-04-2009 בשעה 14:54.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    25

לדעתי אין פה שאלה האם כל קבוצה
    צריכה לשחק התקפי או לא כי בגדול התשובה היא כן
    והסיבה היא מאוד פשוטה לדעתי והיא שמשחק הכדורגל
    נועד וקיים עבור אוהדי הכדורגל ובלעדי האוהדים אין טעם
    וזכות קיום לכדורגל מקצועני.
    אוהד כדורגל שמגיע למשחק מגיע לראות הצגה והצגה כוללת
    שערים, מצבים, הצלות והחמצות.
    ברור שלא כל משחק אתה יכול לשחק פתוח והתקפי אבל זה צריך להיות היוצא
    מן הכלל ולא הכלל. מאמן כדורגל צריך קודם כל לחשוב
    על איך לנצח את היריב ולא איך לא להפסיד (וזו אחת הסיבות העיקריות
    למה הכדורגל בארץ כלכך משעמם).
    עכשיו על מנת לגרום למאמן/קבוצת כדורגל לשחק יותר התקפי
    יש להמציא חוקים שישרתו מטרה זו ואחת מהן היא היא קבלת נקודות
    על כל גול או גולים שקבוצה הבקיעה במשחק ללא קשר האם היא ניצחה או לא
    נכון יהיו כאלה שיגידו שאומנם הקבוצה שלהם לא הבקיעה אבל הגיעה להרבה מצבים
    אז אם מסתכלים על עונה שלמה במידה ואותה קבוצה הגיעה להמון מצבים בכל משחק
    אז סטטיסטיקה תמיד מתיישרת ואם במשחק מסויים היא לא הבקיעה מתוך 5 מצבים בטוחים
    אז במשחק הבא היא תבקיע 4 שערים מ 4 הזדמנויות.
    מצטער על החפירה...

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

ציטוט נכתב במקור על ידי creative צפיה בהודעה
    לדעתי אין פה שאלה האם כל קבוצה
    צריכה לשחק התקפי או לא כי בגדול התשובה היא כן
    והסיבה היא מאוד פשוטה לדעתי והיא שמשחק הכדורגל
    נועד וקיים עבור אוהדי הכדורגל ובלעדי האוהדים אין טעם
    וזכות קיום לכדורגל מקצועני.
    אוהד כדורגל שמגיע למשחק מגיע לראות הצגה והצגה כוללת
    שערים, מצבים, הצלות והחמצות.
    ברור שלא כל משחק אתה יכול לשחק פתוח והתקפי אבל זה צריך להיות היוצא
    מן הכלל ולא הכלל. מאמן כדורגל צריך קודם כל לחשוב
    על איך לנצח את היריב ולא איך לא להפסיד (וזו אחת הסיבות העיקריות
    למה הכדורגל בארץ כלכך משעמם).
    עכשיו על מנת לגרום למאמן/קבוצת כדורגל לשחק יותר התקפי
    יש להמציא חוקים שישרתו מטרה זו ואחת מהן היא היא קבלת נקודות
    על כל גול או גולים שקבוצה הבקיעה במשחק ללא קשר האם היא ניצחה או לא
    נכון יהיו כאלה שיגידו שאומנם הקבוצה שלהם לא הבקיעה אבל הגיעה להרבה מצבים
    אז אם מסתכלים על עונה שלמה במידה ואותה קבוצה הגיעה להמון מצבים בכל משחק
    אז סטטיסטיקה תמיד מתיישרת ואם במשחק מסויים היא לא הבקיעה מתוך 5 מצבים בטוחים
    אז במשחק הבא היא תבקיע 4 שערים מ 4 הזדמנויות.
    מצטער על החפירה...
    כשאתה אומר שצריך לשחק התקפי בשביל לתת הצגה לאוהדים אתה מתכוון לאוהדי כדורגל שאוהבים את המשחק לא את הקבוצה
    הקבוצה צריכה לשחק בשביל לנצח, הגנתי, התקפי זה כבר לא משנה....
    אוהד אמיתי של הקבוצה חושב קודם כל על ניצחון אחר כך על סגנון המשחק..
    עדיף ניצחון מאשר תיקו מאופס בלי סוף החמצות...
    עדיף אליפות מאשר מקום שני עם כדורגל יפה שפספסו את האליפות בגלל משחק התקפי...

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי IAnthrax צפיה בהודעה
    כשאתה אומר שצריך לשחק התקפי בשביל לתת הצגה לאוהדים אתה מתכוון לאוהדי כדורגל שאוהבים את המשחק לא את הקבוצה
    הקבוצה צריכה לשחק בשביל לנצח, הגנתי, התקפי זה כבר לא משנה....
    אוהד אמיתי של הקבוצה חושב קודם כל על ניצחון אחר כך על סגנון המשחק..
    עדיף ניצחון מאשר תיקו מאופס בלי סוף החמצות...
    עדיף אליפות מאשר מקום שני עם כדורגל יפה שפספסו את האליפות בגלל משחק התקפי...
    גם בתור אוהד קבוצה אני רוצה שהמאמן ישחק
    התקפי ולא ישחק בסגנון הגנתי וינסה לגנוב גול
    אין לי בעיה אם זה יקרה פעם בעשרה משחקים אבל
    לא באופן קבוע.
    יש לי שאלה: היית יכול להיות אוהד של קבוצה
    שנמצאת כל שנה בצמרת אבל משחקת בכל משחק בונקר
    (כמו שמכבי ת"א שיחקו נגד חיפה)?
    אני בכל מקרה לא הייתי מוכן לזה ואם זה היה קורה
    לא היה לי חשק לבוא לשלם כסף ולראות אותה משחקת.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,692 | הודעות: 8,151,274 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect