אני תוהה אם יש אלוהים..
אשמח לקבל תשובות מנומקות
אני תוהה אם יש אלוהים..
אשמח לקבל תשובות מנומקות
|
|
אני אענה לך בשאלה...
אדם מסויים קיבל התקף לב ומת,
אחרי מספר שעות מצאו לב שמתאים
באופן מדוייק ב 100% לאותו אדם.
מנתח הלב הטוב בעולם מבצע את ההשתלה
ומצליח באופן מלא לחברו כפי שהיה לפני התקף הלב,
אך כמובן שאותו אדם לא מתעורר לחיים כי הרי הוא כבר מת
מדוע זה?
מכיוון שהנשמה הרוחנית עזבה את הגוף הפיזי...
מקווה שנתתי קו מחשבה.
אדם מסויים קיבל התקף לב ומת,
אחרי מספר שעות מצאו לב שמתאים
באופן מדוייק ב 100% לאותו אדם.
מנתח הלב הטוב בעולם מבצע את ההשתלה
ומצליח באופן מלא לחברו כפי שהיה לפני התקף הלב,
אך כמובן שאותו אדם לא מתעורר לחיים כי הרי הוא כבר מת
מדוע זה?
בגלל שברגע שאין לב מתפקד, זרימת הדם בגוף משתבשת, תפקיד הלב להזרים את הדם בכל חלקי הגוף, בדם יש חמצן שחיוני לכל תאי הגוף, ולכן אם הלב לא עובד אז דם לא מגיע לתאים, וכמובן שגם למוח לא מגיע דם עם חמצן...
החמצן משמש את התאים להפקת אנרגיה, ובלי החמצן התאים לא מפיקים אנרגיה, והם מתנוונים ומתים, ולכן לחבר לב אחרי שכל תאי המוח כבר מתים לא יחזיר בנאדם לחיים..
ולכן CREATIVE כל מה שרשמת הוא חרטא אחת גדולה!
נערך לאחרונה על ידי YoRi; 25-04-2009 בשעה 00:38.
מה אתה שואל?!?
רוצה הוכחה? תנ"ך.
עריכה: יש לי הוכחה בשבילך. איך זה שכיום מליוני אנשים חוגגים את חג הפסח?!? מה- מישו יום אחד קם ואמר "מהיום לא אוכלים חמץ שבועים" היו מרביצים לבנאדם הזה.... זה הוכחה.
איך זה שכיום מיליארדי אנשים חוגגים את חג המולד???, מה מישהו יום אחד קם ואמר "מהיום מתחילים לחגוג את חג המולד"?...אז זהו שכן!!
בדיוק כמו שהתחילו עם הנצרות ולאט לאט סחפו המונים לאמונה בישו ובה', ככה גם החלה היהדות שלאט לאט סחפה אנשים אחריה לאמונה בה'..
הא וסתם שתדע, לא אוכלים חמץ במשך שבוע, ולא שבועיים כמו שרשמת... רואים כמה אתה מבין בדת..
נערך לאחרונה על ידי YoRi; 25-04-2009 בשעה 12:28.
מה שאני מנסה להסביר ואולי לא הסברתי
את עצמי בצורה נכונה זה כך:
כך את כל הרופאים והמנתחים הטובים בעולם בכל תחומי
גוף האדם. תביא להם חלקי גוף אדם שלא נפגעו מכף רגל ועד ראש
כולל כל האיברים הפנימיים כולל מוח שבצורה מסויימת נניח המוחו לא נפגע ולא השתבשה אספקת החמצן שהוא זקוק לה, סבבה?
המנתחים יחברו הכל בצורה מושלמת, האם הם יצליחו
להחיות את אותו גוף אדם? לא, למה? שוב פעם
כי אין לאותו גוף נשמה.
מחכה לתגובתך...
אתה טועה
אני זוכר שראיתי פעם בטלוייזיה שראיינו אדם שירו בו באקדח ישר בלב והוא מת ואיזה רופא משוגע הצליח איכשהו להחזיר אותו לחיים.
ולדעתי השאלה "האם יש אלוהים" טיפשית
כי אתה לא יכול לדעת את זה, אתה גם לא יכול לדעת איך העולם נוצר וכנראה שאף אחד יצליח לדעת את זה. אז למה להתווכח על משהו שאתה לא יודע? פשוט שכול אחד יחייה איך שהוא מאמין שנכון לחיות וזה הכול.
תשמעו אתם חופרים סתם בלי הפסקה
אפשר לטחון מים 20 עמודים לא יצא כלום
אם הייתה הוכחה חד משמעית לכאן או לכאן, היו בעלום או רק דתיים או רק אתאיסטים.
וכמו שאתה רואה יש מגוון רחב של דתות ויש חצי עולם אתאיסטים משמע אין הוכחות, להאמין בה' מלשון אמונה.
אתה בוחר אם להאמין או לא, מה שנשמע לך הגיוני תעשה.
אי אפשר לשאול משהו כזה. מישהו מאמין יגיד כן מישהו שלא מאמין יגיד לא. עדיף לך לשאול משהו אחר יותר ספציפי
בוא אני יספר לך משו שקרה למישו שאני מכיר,היה בשוק בנתניה לפני כמה שנים פיגוע,אותו בנאדם שאני מכיר 2 ליילות לפני חלם שזה קרה(וחשבנו שזה סתם שטות)ואמר לי,יומיים אח''כ היה תפיגוע