קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך איך להוציא כסף מהמכונה של הבובות..
    על ידי Anad בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 03:02
  2. [מדריך]:איך להפוך את המקשים של הנוקיה לצבעונים, שוו
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 17:59
  3. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 15:13
  4. [מדריך]איך להכין קטיושה
    על ידי BlackCrow בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 63
    הודעה אחרונה: 12-01-2007, 22:58
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-01-2006, 20:33
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

מדריך|איך לבזוז חכם

משתמש משקיע האוואטר של שלומי.
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    18
    נקודות
    898
    משפט מחץ
    החיים הם כמו בולבול. פשוט, רגוע ונע בחופשיות ובדרך כלל נשים הן אלה שעושות אותו קשה.

ברירת מחדל מדריך|איך לבזוז חכם

במשחק הזה יש דרכים רבות להרוויח משאבים. מסחר, ייצור או בזיזה.
    בזיזה היא הדרך שמאפשרת השגת כמות גדולה של משאבים בזמן יחסית קצר, אך דורשת אחזקת צבא שצורך גופרית, עץ וכמובן זהב.

המדריך הזה עוסק איך לבזוז הרבה משאבים תוך בזבוז מינימלי של משאבים וזהב.

ראשית אני ממליץ להשקיע בצבא איכותי כלומר רובאים, אם לא רובאים אז לפחות קשתים או אנשי חרב (ואני מבקש לא לקפוץ ולהגיב מי מהם יותר טוב). במקביל שווה להשקיע בצי ספינות קרב (להביור או אייל מושט). כל היחידות כמובן יש לשדרג עד הסוף התקפה והגנה בבית המלאכה.

דבר שני וחשוב מאוד הוא שדרוג בית המחבוא לרמה גבוהה (10 לפחות) זה לא אמור להיות קשה משום שבית מחבוא לא צורך הרבה משאבים בשדרוג וכל מרגל עולה 80 קריסטל.

תערכו סריקה על כל המושבות באזור. תחילה באי ואחר כל באיים הסמוכים. בכל עיר תשתלו מרגל ותבדקו את המחסן. אל תסתכלו רק בערים גדולות. גם במושבות קטנות יש לפעמים הפתעות. אם אתם קצרים במרגלים וזמן שימו דגש על מושבות בינוניות ומעלה (גג אדום) ועל שחקנים לא פעילים (צבע אפור) שם מצטברים משאבים בלי הפרעה. תסרקו מהקרוב אל הרחוק.

לאחר ששלחתם את המרגלים תתחילו לבדוק את המחסנים של כולם. מושבה עם מעט מחסנים לא שווה בזיזה ובמצב כזה תחזירו את המרגל. אחרי שתמצאו מושבה עם כמות משאבים מספקת תשלחו אליה הרבה מרגלים ותעשו מאמץ לבדוק את חדר המשמר. אם הסיכון גבוה מדי (מעל 60%) לא צריך להתאבד עליה, אלא אם כן מדובר בכמות משאבים גבוהה במיוחד של שחקן עם הרבה נקודות גנרלים). אני אוהב גם לבדוק את המבנים בעיר, פשוט לוחצים על העיר בתצוגת האי ומקבלים מראה של כל המבנים וניתן להסיק על איכות הכוח (לפי רמת המספנה ומגורי החיילים). אני גם נוהג לבדוק כמה נקודות גנרלים יש (למרות שאפשר להחביא הרבה פלנקס במעט נקודות גנרלים - מנסיוני העגום...)

אחרי שהערכנו את גודל הכח יוצאים לקרב. אם המושבה אצלכם באי שולחים כח רגלי, לא גדול מדי כי חבל על הזהב, אבל לא קטן מדי בשביל לא להכנס לקרב ארוך. שולחים כמות ספינות שתספיק לסחוב את כל המשאבים שיש, אבל חשוב להשאיר כמה ספינות מאחור בשביל לשלוח תגבורת אם יהיה צורך.

אם המושבה באי אחר ומוגנת על ידי צי או שלא ידוע אם יש צי, שולחים צי ספינות קרב ואחרי שהעיר חסומה שולחים כח בזיזה. שימו לב: ספינות מסחר מהירות בהרבה מספינות מצור לכן צריך לוודא שיהיה מצור לפני הבזיזה.

אחרי שהמשאבים נמצאים אצלכם תפזרו אותם בין המושבות לפי הצורך.

כעת ניתן לעבור למושבה הבאה. אני ממליץ לא לבזוז את אותה המושבה לעיתים קרובות מדי בשביל לאפשר לה להשתקם ולצבור עוד משאבים. דבר נוסף הוא לא לבזוז מושבות חזקות מדי, זה יתיש את הצבא שלכם ועלול לגרור בזיזת נגד של השחקן המותקף. אם אתם בוזזים מושבה עם הרבה משאבים שימו לב שאין לו יותר מדי חברים מאותה הברית באזור. אם יש, תוציאו את כל המשאבים מהמושבה התוקפת ותעבירו למושבה אחרת.

טיפ נוסף, אני אוהב לשלוח יחד עם הכוח גם כמה יחידות של כח מתקדם (ג'ירקופטר, ענקי קיטור...) כוחות אלו לא בהכרח יעילים אבל מעבירים מסר של: "אני חזק אל תתעסק איתי"

נראה לי שזהו

קרידיט לפורום איקרים הרישמי

2. קישורים ממומנים

האוואטר של MartiNi
    לייקים
    654
    נקודות
    2,600
    משפט מחץ
    Schrodinger's cat walks into a bar... and doesn't.

פעם באה כותרת תקנית :\

תודה
    ציטוט נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
    To me, beauty is the wonder of wonders. It is only shallow people who do not judge by appearances. The true mystery of the world is the visible, not the invisible.

Don't Look Back In Anger
    שם פרטי
    בכיף?.
    לייקים
    4
    נקודות
    193
    משפט מחץ
    וואלק אם היה לי עכשיו מיליון דולר....

תפסיק כבר הבאתי את כל המדריכים האלה כבר.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,790 | הודעות: 8,150,372 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect