שלום חברים,
אני באיזה מתנדב באיזה אירגון(אני חדש), עכשיו מתנדבת חדשה שהייתה פעם וחזרה הוסיפה אותי לפייסבוק ומשם זרמנו למסן.
הכל היה שם , רמזים,התכחמויות, אסמאסים, חברה שרמזה,טלפונים, הכיף שבלדבר איתה.
שניפגשנו הגענו למצב ששאלנו אחד את השני איך אנחנו מוגדרים, ועכשיו פה התחיל הבעיה: היא אמרה שהיא לא מרגישה אליי משו שאפשר להיות ביחד, משו שאפשר להרגיש אותו עוד לאחרים לא ייחודי, היא זרמה איתי כדי לנסות להרגיש משו אבל כנראה לא הלך לה.. אני, שהתחלתי ממש להרגיש אליה משו (אפשר לקרוא לזה התאהבות?) אמרתי לפחות אם לא נהיה יחד, נשאר ידידים (תכלס היה כיף לדבר איתה, ואני הייתי רוצה שזה ימשך כידידים אם לא חברים הריי זה היה קטע של שבועיים ויש לי עוד להיות איתה באירגון כמה שנים,וגם בלי קשר הייתי רוצה איתה קשר של ידידה טובה, יש לה אופי מיוחד) היא אמרה כה זה לא אמור להפריע וזה..
אנשים אחריי השיחה, שהלכתי הבייתה פשוט ממש ירדו לי דמעות, לא היה חשק לכלום יומיים, חשבתי עליה, ועכשיו גם חושב אבל יש לי חשק ,הוא חוזר הדרגה. הקטע, קבענו שנשאר ידידים : יום אחריי זה היא שלחה לי הודעה, דיברנו רגיל כאילו אל היה כלום, אבל לא דיבור של "קטע" אלא יותר ידידים. אך מאז היא לא שלחה יותר הודעות ואני לא שלחתי (3 ימים)
הדילמה שלי: אני כנראה עדיין מרגיש אליה משו למרות שאני מכחיש, אני מדבר איכשהו מגיע לנושא עלייה, לפעמים אני בודק עם מי היא מדברת ברשתות חברתיות, וקשה לי אני מקנאה. אני יודע שזה בהתחלה בגלל שזה נגמר ואני הרגשתי משו חזק( התאהבתי? ).
אבל אני רוצה לשמור איתה קשר ידידים, ואני לא יודע אם אני אשלח לה הודעות רגיל, האם זה יראה שאני עדיין רוצה אותה? אולי עדיף שננתק את הקשר עד שאני לא אהיה אכפת לי ממנה,לא הרגיש כלום, ואז אני אשלח לה הודעות ואחזק את הקשר? או אולי כדאי כבר עכשיו לא לנתק את הקשר ולדבר רגיל בתור ידידים, אבל בכל זאת נראלי פשוט לא ישכח לי את המשו הזה אליה.
אני בדילמה חברים, אני רוצה להיות ידיד שלה ,חשוב לי, אבל פוחד שהקטע הזה פשוט גמר ביננו מוקדם מדי, שכבר לא נדבר למרות שקבענו שנהיה ידידים.
חברים שלי אמרו אל שלח הודועת עד שאתה תשכח אותה ושלא תצא מושפל ותראה שאתה עדיף, אבל אני מצד שני אומר אם אני לא אשלח הודעות הקשר ינותק, ואני התבאס איך הם ידידים שלה טובים ואני לא כאשר יכלתי להיות ידיד יותר טוב מהם לה.
מה לעשות בנידון?

ציטוט ההודעה