|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
דברים כאלה לא אמורים לפרסם, אם כבר ראיתי אני יגיב תגובה בונה,
הכבלים תמתח אותם עוד קצת ותנסה לסדר טוב יותר, ראיתי שמה קבל IDE ?זה הורס הכל
עכשיו בקשר לגוף קירור שעל המעבד זהו המוגן2 לא?, סוגר לך את כל האזור, לדעתי היה עדיף להשקיע עוד 70-80 שקל על TURE שהם באותם ביצועים אבל הטרו תופס פחות מקום
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 01-07-2009 בשעה 02:10.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
עדיין חיבור IDE וSATA זה שונה(אני מדבר כרגע על חיצוניות ולא תכנית), אבל כבר יש לך את זה, אם יצא לך זמן להחליף כונן לך על חיבור SATA שאותו אפשר להעלים יותר בקלות.
ד"א על איזה באס עובד כרגע המעבד?
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 01-07-2009 בשעה 02:15.
מ א ו ש ר
4.2GHZ?
יש לך תמונות מ CPU-Z שמוכיחות את זה?
וממתי המכפלה של ה 7300 היא 10?:\
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 01-07-2009 בשעה 02:49.
מ א ו ש ר
תראה אני לא כאן בשביל לבאס אותך אבל זה לא מפלצת זה מקסימום מחשב ממוצע יכול להיות שלעומת המחשב הקודם שלך זה נראה מפלצת אבל לגבי סטנדרט מחשבים של היום אין בזה שום כוחניות שמעבר לממוצע חוץ מהאובר שנראה מרשים אך אין דרך לבדוק שזה אכן כך (לא שאני לא מאמין אבל כשרוצים לפרסם אובר צריך לאמת אותו).
חוץ מזה אתה חייב לעבוד על הארגון כבלים שלך במארז זה נראה זוועה (אני לא יודע למה אתם משקרים לו) אתה חייב ללמוד איך לעשות את הדברים האלה ישנם מון מדריכים ברשת שיכולים להביא אותך לתוצאות מרשימות!
ושלא תבין לא נכון אני אגיד שוב אני מוכן לתת לך את כל העזרה שתרצה לארגן את המערכת יפה יותר ולכן אני אומר לך את האמת ולא סתם לתת לך להרגיש כאילו הכל מדהים כשזה בעצם לא ואתה יכול לעשות אותו מרשים באמת עם קצת יצירתיות ודימיון.
לילה טוב בינתיים.
אלמוג ראיתי שהגבת לפני אבל כן המכפלה של המעבד הזה היא 10 אבל כמובן צריך אימות בשביל האובר המרשים![]()
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 01-07-2009 בשעה 02:54.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
הוא ביכלל לא אמר שהוא סידר כבלים
זה לא ניקרא בכלל סידור כבלים
אבל בתכלס אחלה מחשבכמה עלה לך??
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
אהה יפה מחיר די טוב
בהצלחה ב OC![]()
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C