אממ שאלה, אם אני שם את הטונה בטוסט נגיד..
היא תאבד אישהו ערכים תזונתיים כלשהם של הטונה?
כי פשוט נמאס כבר לאכול טונה בלי כלום
בבקשה לא לתת מתכונים וכל מני דברים רק לענות על השאלה :]
אממ שאלה, אם אני שם את הטונה בטוסט נגיד..
היא תאבד אישהו ערכים תזונתיים כלשהם של הטונה?
כי פשוט נמאס כבר לאכול טונה בלי כלום
בבקשה לא לתת מתכונים וכל מני דברים רק לענות על השאלה :]
|
|
וואלה אחי אני חושב שהיא תאבד אבל קצת
לא נראה לי משהו משמעוטי
אני אוכל כמעט כל יום בערב טונה וסלט ואני נראה סוס חבל'ז בלי העין הרע
דבר ראשון, הכי טוב מבחינה קלורית ומבחינת בריאותית לאכול טונה במים.
ההבדל בקלוריות בין שני הקופסאות הוא משמעותי!בטונה במים יש יותר חלבון!
בטונה במים יש פחות נתרן,והרבה נתרן אף פעם לא בריא!מה שכן לא הכי אידיאלי
בטונה במים יש בה יותר כולסטרול מאשר בטונה בשמן,וטונה בשמן יותר טעים אבל
אפשר להתרגל עם הזמן לטונה במים.
ולא,לא יתבזבזו שום ערכים תזונתיים מהטונה כשאתה מכניס אותה לטוסטר מלבד
השמן שיוצא ממנה כמו שציינו פה,במקרה שאתה אוכל טונה בשמן ולא במים!
הטונה בקופסא גם ככה נצלתה או משהו זה לא הצורה הטבעית שלה..אז אין לך ממש מה לדאוג =\
אם יצא לך לאכול סושי תראה מה זה טונה אמיתית
ומה זה קשור? שלא נדבר שזאת גם לא אותה טונה.. הטונה בסושי זאת טונה אדומה זה דג אחר לגמרי :\
לכל הבוטים...
לא, לא קורה לטונה כלום. שום ערך תזונתי לא יוצא לה. בכללי לשום ערך תזונתי לא קורה כלום בבישול. מלבד ויטמנים. וגם לא כולם.
ובקשר לפותח האשכול.
חלבון לא מפתח תשרירים יותר.. הוא גם לא מפתח את השרירים בכלל בעצם.
אתה לא מבין את המשמעות והתפקיד של החלבון.. ממליץ לך רק בשביל הידע האישי לקרוא מזה חלבון ממה הוא מורכב רק שלא תדבר כמו ילד עילג
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 30-06-2009 בשעה 21:02.
לא אמרתי שאתה עילג. אמרתי אל תהיה עילג..
יש היום טרנד של ילדים בעיקר ערסים וקרוביהם שבטוחים שהם מבינים הכל..
וחושבים שחלבון= שריר. והם עילגים..
אני מנסה לגרום לך להבין שלפעמים עדיף "לבזבז" את הזמן בקריאה של חומר ולא להיות עילג.. מאשר להמשיך לעבוד על אוטומט ולהפוך להיות כזה.
אגב אתמול בערב הייתי רעב אז עשיתי לי כזה דבר:
לקחתי לחמניה עגולה,שמתי גבינה צהובה ומעלה חצי קופסת טונה ואז עוד שכבה של גבינה ואז את שאר הטונה
אתה לא מבין אחי הגבינה הצהובה ממש מוציאה את כל הטעם הרע והיבש הזה של הטונה במים,הרבה יותר כיף לאכול את זה ככה (למרות שזה יותר משמין אבל לי לא אכפת אני רוצה להשמין אני בתת משקל של איזה 3 קילו ).
תגיד אלמוג החלבון לא עובר דנטורציה בטמפ' גבוהות?
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 06-07-2009 בשעה 01:00.