איזה תוכנית אימון אתם ממליצים לי לעשות אני מתגייס עוד כמה חודשים ורציתי להכנס לכושר...קראתי קצת ת'מדריכים וכאלה אבל לא הצלחתי לבנות תוכנית...אם מישהו יכול להביא קצת טיפים או אולי יותר מזה אני אשמח.
תודה מראש.
איזה תוכנית אימון אתם ממליצים לי לעשות אני מתגייס עוד כמה חודשים ורציתי להכנס לכושר...קראתי קצת ת'מדריכים וכאלה אבל לא הצלחתי לבנות תוכנית...אם מישהו יכול להביא קצת טיפים או אולי יותר מזה אני אשמח.
תודה מראש.
מכונית יפה מאוד, אבל התמונה גדולה מדי ועוברת על חוקי החתימות.
|
|
כושר או כוח?
שונה לגמרי אחד מהשני
גם כושר גם כוח וואלה לסחוב עלייך דברים בטירונות גם צריך כוח....איזה תוכנית הכי מתאימה לי?אני מתגייס בנובמבר...
מזה FBW+ אתה יכול לפרט קצת?
עזוב אל תקשיב לו הוא מהמושפעים של המכון כושר, fbw cssv sad מה אתה מזיין תשכל כולה שאל איך להכנס לכושר בשביל הצבא אתה מדבר אלינו בקודים ...
לצבא אתה צריך סיבולת לב ריאה בעיקר אז תעשה הרבה ריצות וכאלה ועדיף בחוף שתתרגל לשטח..
אני ממליץ לך להצטרף לכל הקבוצות של אימונים לפני הצבא כמו אחרי, כושר אקסטרים וכאלה .
נערך לאחרונה על ידי Manera; 10-07-2009 בשעה 21:53.
fbw זה קיצור של full budy work זה אומר שכול יום שאתה מיתאמן אתה עובד על כול הגוף.
Mugi בעצם מיתכוון לכך שאתה תעבוד גם עם אמיונים אירובי לפיתוח סיבולת וגם אמינוי מישקלות שאחת התוכנית שלהם הם fbw
סתם תפה שלך ידבע אחד הוא מבין בתחום הזה הרבה יותר טוב מימך.
נערך לאחרונה על ידי shonrd3; 11-07-2009 בשעה 00:12.
מה אתם רבים עכשיו?כל אחד מנסה לעזור ואני מאוד מעריך את זה...
יש דוגמה לתוכנית אימונים של FBW +? המאמן הביא לי אבל אני לא מרגיש שזה עוזר סתם לדוגמא הוא הביא לי חזה רק שכיבות שמיכה לחיצת חזה בשיפוע חיוב (מכשיר) זה נראה ועוד ולכתפיים הוא הביא לי רק תרגיל אחד זה נשמע לכם הגיוני?אז חשבתי שאני יכין תוכנית אימונים כזאתי משלי אבל אז אם ת'יכול לשלוח תוכנית אימונים של FBW+ לדוגמא אני אשמח
תודה מראש.
FBW אומר 3-4 סטים לשריר גדול 2 לקטן ו1-2 ליד קידמית ואחורית.
שכיבות שמיכה זה לא תרגיל טוב כי תצטרך הרבה חזרות תחליף אותו בלחיצה בלי שיפוע.
יש המון תוכניות בפורום LBS כמו שהצעתי לך קודם. תחפש שם אשכול שלי יש שם FBW שאני פירסמתי אני עובד איתה והיא מעולה.. ולא תמיד צריך להרגיש בשביל לדעת שיש שינוי.