קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יוצא היום עם החברה....ומפחד שיהיה דממה
    על ידי -Dorz- בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 16-06-2007, 22:55
  2. הארי פוטר 6 יוצא היום..=]
    על ידי Ron23 בפורום דיבורים
    תגובות: 49
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 18:16
  3. [תאריך יציאה] Tony Hawk's American Wasteland יוצא היום.
    על ידי אור. בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 17:43
  4. מישהי שווה רצח
    על ידי badany בפורום אלקטרונית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 14:25
  5. מי יוצא היום לצוף על המים?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 22:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[עזרהההה] יוצא היום עם מישהי ביישנית רצח

ברירת מחדל [עזרהההה] יוצא היום עם מישהי ביישנית רצח

בן 18 וחצי
    אף פעם לא הייתה לי חברה אבל אני לא בתולי

הייתה לי מסיבת סיום ובמסיבה של אחרי ראיתי מישהי שהייתי דלוק עליה מלא זמן והייתי שיכור דפוק אז פתאום אמרתי לה שהייתי דלוק עליה מלא זמן..
    ואז היא ציחקקה כזה ואז אמרתי לה שאני חושב שהיא ממש חמודה ואז היא אמרה שאני גם נורא חמוד
    ואז דיברנו עוד קצת וזה אבל לא זוכר על מה אפילו

ואז היא הביאה לי את המספר שלה ואמרה לי להתקשר אליה יום אחרי
    בקיצור התקשרתי ושאלתי אותה אם היא רוצה לשבת איתי איפשהו אז היא אמרה שהיום היא יכולה

בקיצור אז נראה לי שאני לוקח אותה היום לפארק סתם לשבת לדבר וזה
    אבל היא ביישנית תחת כאילו בקושי מדברת
    אני מקווה שהיא סוף סוף תיפתח אליי וגם תדבר יותר ממשפט וחצי מה שבדרך כלל היינו מדברים

יש למישהו טיפים וכאלה לא יודע לשבור את הקרח או מה לעשות שתהיה שתיקה כזאת?
    או אולי איזה מהלך כזה מגניב
    או להגיד לה משהו שירגש אותה כזה?
    כדאי לי להחמיא לה הרבה או קצת או מה??

אני בספק אם אני והיא נתנשק היום כי היא ביישנית רצח אז אני לא יודע אם אני אנסה
    שלא יהיו פאדיחות

תודה !!!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

שמע לגבי השתיקה, יש את הרעיון של סנופקין שממש אהבתי, תפיל אתזה עליה! תגיד לה, למה את שותקת? והיא תגיד משו וגם על זה תפוס גל...
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

זה סתם מעיק כל השיטה הזאת של להפיל כי היא בדיוק באותה סיטואציה כמוך אז מה הרעיון? לגרום לה ליותר מבוכה והרגשת חוסר נעימות?
    אני הולך להגיד לך משפט נדוש אבל אני גם אסביר אותו.
    "פשוט תהיה אתה" ומה זה אומר תגיע בלי להיות מוכן פשוט שב וזרום אם יש שתיקה תשתוק אף אחד לא מת משתיקה וככל שלחוצים יותר מהשתיקה המאוד אינטימית הזאת כך היא הופכת להיות מעיקה יותר וקשה יותר עד שחושבים שבעצם אין על מה לדבר ואין זרימה, אז פשוט תהיה משוחרר ואם שותקים אז שותקים ואם מדברים אז מדברים לא צריך לדאוג שכל הזמן תהיה שיחה זורמת וקולחת ושהכל מושלם כי תהיה כנה שום דבר לא מושלם ואתם רק לומדים להכיר אחד את השני אז קח תזמן ותוציא את התחתון מהתחת ותפסיק להיות כזה לחוץ.
    ואם אתה רוצה הצלחה אמיתית עם בנות פתח את הידע הכללי שלך לכל תחום אפשרי ואני אתן דוגמא.
    פעם אירגנו לי חבר'ה פגישה עיוורת עם איזה מישהי ושיקרו לשנינו היא היתה באמת יפה ועדינה ואני לא בדיוק שיא העדינות והיופי אפשר לומר שאני מאוד גס סגנון פועל בניין עם זיפים בקיצור לה אמרו שאני משהו מדהים ולי אמרו שהיא נראית נחמד וכשניפגשנו ראיתי שהיא קצת הרבה יותר מנראית נחמד ואני לא בדיוק שיא העדינות ונוצרה שתיקה רועמת של איזה חארות הם במשך חצי שעה ואז סתם הצעתי שנשב על איזה קפה ונדבר נראה מה יהיה והיא העלתה איזה נושא שקשור לאיפור שלא יצא לה משהו ואני התחלתי לדבר איתה על הנושא כאילו זה הדבר שאני מתעסק איתו כל היום כי הפגנתי ידע נרחב בנושא וכך על כל נושא שהיא העלתה היא קיבלה משוב ממני ואפילו הגיעה למצב שהיא התחילה לנסות אותי על תחומים שחשבה שלא יהיה לי מושג עליהם עד שהיא נכנעה ואמרה לי בסוף לפני שנפרדנו שזאת היתה אחת הפגישות הטובות שהיו לה למרות האכזבה הקשה בהתחלה ואם אתם שואלים אם בסופו של דבר יצאנו אז לצערי לא לא יצאנו רשמית אבל היינו יזיזים תקופה ארוכה.
    בקיצור אל תפחד משתיקות זה שטויות וסתם מיתוס ששתיקות זה דבר רע אם יש על מה לדבר מדברים אם אין שותקים זה לא הורג ולא הרג אף אחד.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    זה סתם מעיק כל השיטה הזאת של להפיל כי היא בדיוק באותה סיטואציה כמוך אז מה הרעיון? לגרום לה ליותר מבוכה והרגשת חוסר נעימות?
    אני הולך להגיד לך משפט נדוש אבל אני גם אסביר אותו.
    "פשוט תהיה אתה" ומה זה אומר תגיע בלי להיות מוכן פשוט שב וזרום אם יש שתיקה תשתוק אף אחד לא מת משתיקה וככל שלחוצים יותר מהשתיקה המאוד אינטימית הזאת כך היא הופכת להיות מעיקה יותר וקשה יותר עד שחושבים שבעצם אין על מה לדבר ואין זרימה, אז פשוט תהיה משוחרר ואם שותקים אז שותקים ואם מדברים אז מדברים לא צריך לדאוג שכל הזמן תהיה שיחה זורמת וקולחת ושהכל מושלם כי תהיה כנה שום דבר לא מושלם ואתם רק לומדים להכיר אחד את השני אז קח תזמן ותוציא את התחתון מהתחת ותפסיק להיות כזה לחוץ.
    ואם אתה רוצה הצלחה אמיתית עם בנות פתח את הידע הכללי שלך לכל תחום אפשרי ואני אתן דוגמא.
    פעם אירגנו לי חבר'ה פגישה עיוורת עם איזה מישהי ושיקרו לשנינו היא היתה באמת יפה ועדינה ואני לא בדיוק שיא העדינות והיופי אפשר לומר שאני מאוד גס סגנון פועל בניין עם זיפים בקיצור לה אמרו שאני משהו מדהים ולי אמרו שהיא נראית נחמד וכשניפגשנו ראיתי שהיא קצת הרבה יותר מנראית נחמד ואני לא בדיוק שיא העדינות ונוצרה שתיקה רועמת של איזה חארות הם במשך חצי שעה ואז סתם הצעתי שנשב על איזה קפה ונדבר נראה מה יהיה והיא העלתה איזה נושא שקשור לאיפור שלא יצא לה משהו ואני התחלתי לדבר איתה על הנושא כאילו זה הדבר שאני מתעסק איתו כל היום כי הפגנתי ידע נרחב בנושא וכך על כל נושא שהיא העלתה היא קיבלה משוב ממני ואפילו הגיעה למצב שהיא התחילה לנסות אותי על תחומים שחשבה שלא יהיה לי מושג עליהם עד שהיא נכנעה ואמרה לי בסוף לפני שנפרדנו שזאת היתה אחת הפגישות הטובות שהיו לה למרות האכזבה הקשה בהתחלה ואם אתם שואלים אם בסופו של דבר יצאנו אז לצערי לא לא יצאנו רשמית אבל היינו יזיזים תקופה ארוכה.
    בקיצור אל תפחד משתיקות זה שטויות וסתם מיתוס ששתיקות זה דבר רע אם יש על מה לדבר מדברים אם אין שותקים זה לא הורג ולא הרג אף אחד.
    דווקא במקרה הזה אני מחזק את הדעה שלך
    כי הקטע של הלגרום לה להרגיש אשמה בשתיקה זה עובד רק אם יש לך מספיק ביטחון עצמי ואתה יכול להתחיל לדבר על הכול ככה שאתה בעצם גם יכול לבחור מתי תהיה שתיקה או לא.

משתמש ותיק האוואטר של .Or.
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

חברה שלי כזאתף תתחיל לדבר ומשם כבר הכל יזרום...

ואללה רוצה שיטה אני אתן לך שיטה ...השיטה הכי טובה עשה מה בראש שלך !!! ותהנה כמה שיותר מהפגישה הזאת כי אחרי הכל אתה יוצא איתה כדי להנות איתה (לא דיברתי על לזיין..למרות שאם זה מגיע בסבבה)
    להנות בכללי מחברתה..
    יש שתיקה ואין לך מה להגיד שתוק גם אתה(דיי פשוט לא ^^) כמו שאמרתי באשכולים קודמים יש שתיקה בזמן הזה תבחן אותה מה אתה אוהב אצלה מה חמוד אצלה שכל כך התלהבתה ממנו ...

אבל !!אם כבר רצית מהלך מפציץ אז בזמן שיש שתיקה ואם בא לך כמובן ...תקרב אליה ודפוק לה צרפתית עבד לי ולחברים שלי (ולא פעם אחת) ותמיד הן יוצאות מיזה נבוכות וכמובן שמפה הכל פתוח...

אז תזרוק אותה?
    נערך לאחרונה על ידי blackhole3; 14-07-2009 בשעה 00:52.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,692 | הודעות: 8,151,274 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect