אתמול נקעתי את הקרסול השמאלי שלי ורק היום ידעתי על כך . הלכתי לבדיקות אמרו לי שיש לי נקע ועטפו לי את הרגל ואמרו לי 3 ימים לתת לקרסול לנוח עם קביים ולשים קומפרסורים או קרח על המקום + תרגילים סיבוב של הרגל עוד , וביום הרביעי לנסות לדרוך לאט לאט.
פעם ראשונה שאני נוקע קרסול מבואס לאללה אבל מתמודד .
מה שאני יודע שהרצועות שם לא יחזרו להיות אותו דבר כמו קודם כי הם נמתחו/ התארכו כתוצאה מהנקיעה וגם נקרעות רצועות מיקרוסקופיות שפוגעות בעצבים שם וככה יש העברה של מידע יותר איטי בין עצבי הקרסול למוח, כך שמגיעים לתנוחה לא טובה של הרגל ומעקמים את המקום אז התגובה תהיה קצת יותר איטית וזה יכול לפגוע....
מה שרציתי לדעת זה האם יש אפשרות לחזק בצורה משמעותית את הרצועות שם שיהיו חזקות אולי תרגיל יומיומי של חיזוק המקום ? והאם יש סיכוי קטן שאני יוכל לשפר ולהגיע כמעט לאותה רמה של הרצועות לפני שנקנעו? פשוט אני לא רוצה להגיע למצב שעוד פעם יהיה לי נקע וזה בגלל שהמקום נהיה גם חלש ופחות יציב וכו' .
כל כמה זמן אני שם קרח באזור? אני בדרך כלל שם 20 דקות ואחרי שעתיים עוד פעם ככה ביומיים הראשונים ואפילו שבוע ככה עד שהנפיחות יורדת.
איזה תרגילים לעשות לרגל, כמה ומתי? התרגילים היחידיים שאני יודע הם סיבוב של הרגל וירידה למעלה ולמטה.
אולי אני ימצא עוד כמה שאלות פשוט אני לא רוצה שיגדל הסיכוי שיהיה לי עוד נקע בגלל הנקע שקרה לי . רוצה להיות רגיל בלי חששות.
אה ואיך לחבוש את התחבושת על הרגל? יש לכם סירטון שמראה את זה או משהו?
בבקשה תחפרו לי כמה שיותר על הדבר הזה אני לא רוצה לדאוג להיות בטוח ולתקן את מה שאפשר . ותנו עוד כמה דברים על כל מה שקשור ויכול לעזור.

ציטוט ההודעה