שלום
אני מעוניין לקנות רכב.. משהו קטן ידני חסכוני וחמוד כזה..
שיוכל לשמש אותי לנסיעה לעבודה וחזרה..
יש לי כרגע 6000 שקל
אני רוצה משהו אמין שלא יהיה לי במוסך כול חודש
חשבתי לקנות דייהו סופר רייסר.. שזה אוטו נחמד מה אומרים?
יש הצעות?![]()
|
|
פיאט אונו, פורד פיאסטה, פיאט פונטו, דייטסו שרייד.
תבדוק את האפשרויות האלה, לדעתי הן יהיו פחות או יותר אותו דבר מבחינת דלק ואחזקה.
דיו סופר רייסר יטחן לך דלק בצורה מטורפת
עם התקציב שלך אין לך מה לקנות אוטו..כי הוא באמת יהיה במוסכים כל היום
כשיהיה לך 25 אלף שקל מינימום..רק אז תחשוב על לקנות גרוטאה ברמה כזאת ואז תחשוב פעמיים אם גם לבטח אותה
אלא אם כן ממש בא לך להתקע באמצע הכביש המהיר ככה על השוליים עם משולש וארבע וינקרים
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 28-05-2009 בשעה 00:48.
קטנוע גם על הפרצוף...גם המצב שלו יהיה מעפן ואיפה הביטוחים?
חחח..25 אלף? עדיף שתסתום ב25 אלף אתה מביא אוטו טוב אחושרמוטה אבל לא צריך 25 אלף.
אני מכיר כמה אנשים שאפילו קנו ב3 אלף אוטו והם מרוצים...
אממ לענין שלך אז ככה יש פיאט אונו שרייד פיג'ו 205 סיטרואן zx ואתה יכול גם למצוא סיאט איביזה 93 במחיר כזה..אממ יש גם את הסובארו ג'אסטי שבכוונה השארתי אותו האחרון כי הוא הכי אמין,אין בעיה בכלל למצוא לו חלקים והחלקים שלו מאוד מאוד זולים. הוא אומנם לא שיא היופי אבל זה החלטה שלך..
הרכבים האחרים כמעט אותו דבר,תצטרך לבדוק כל מיני דברים שאתה קונה אוטו במחיר הזה כי יכולים לדפוק אותך בהצלחה![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
שמע אני מכיר מספיק אנשים עם מכוניות שהיו מתפללים שהרכב שלהם יהיה שווה 6 אלף, והם שמחים ונוסעים.
כל עוד יודעים לשמור על הרכב אין סיבה שימות פתאום או יראה מוסך.
אין בעיה..אתם כולכם חכמים..שיקנה אוטו ב 6K וידבר איתי אחר כך
ברור שזה לא מומלץ, אבל זה גם לא כזה נוראי כמו שאתה אומר.
תכלס המלצה שלי, או תחסוך קצת או שתעשה מה שFlash אמר.. אם אתה מתגייס לקרבי או משהו שלא יהיה יומיות אין לך שום סיבה לקנות רכב.
רכב ב 6K זה רכב עם צנרת חלודה הכל ישן מתפרק החשמל על הפנים הכל בלאי כל פעם יזיינו לו ת'שכל על משהו אחר באוטו..הוא ילך לטסט יכנס להוצאות
בשביל לעבור אותו
אתם חושבים שאתם חכמים התקציבים האלה מאפשרים לקנות רכב הכל טוב ויפה אבל רכב זה דבר שצריך לתחזק לא סתם אמרתי 25K ב 25K אפשר לקנות רכב שהוא עוד איכשהו במצב שמור מבחינת כמה ידיים הוא עבר מבחינת המצב הכללי שלו..תאונות..מצב שאסי..כל הדברים האלה..
ובן אדם שקונה רכב ב 6K מה קורה עם הביטוח ?? אני מאמין שהוא נהג חדש הביטוח עולה יותר מהאוטו...
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363