ב4K הייתי נוטה לכיוון מערכת מבוססת AMD
אפשר לדעת למה AMD ולא INTEL?
אני יסביר לך על כמה שטויות שעשיתה,
קודם כל, במשחקים אתה רואה ביוצועים יותר גבוהים עם E8400 לדוגמא,
אני יודע שבמשחקים הביצועים יהיו טובים יותר עם E8400 לדוגמא אך אני חושב על העתיד ובגלל זה בחרתי דווקא בQUAD, כמו שאני רואה עכשיו אמרת על הE8400 ובכל זאת במפרט שלך שמת לי QUAD
CF - קרוספייר אז מזה בכלל!? - מערך של שני כרטיסי מסך וככה גם הביצועים גדלים, סתם ביזבוז כסף במערכת שלא הולכים לעשות CF, וגם זה על ציפסט P45 ככה שהCF לא יהיה מלא ותפסיד קצת בביצועים,
אני יודע מה זה CF, בחרתי דווקא את זה בשביל שבעתיד אני אוכל לשדרג ופשוט להוסיף עוד HD4890 ולא להחליף את הכרטיס לגמרי, אבל אם אתה אומר שאני מפסיד פה ביצועים אז עדיף רגיל ולא CF
בקשר לזכרונות עדיף לך פה לרדת ללוח P43, וזכרונות DDR2 פשוטים, כבר חסכת כסף.
למה DDR2? זה פחות מהיר לא? עדיף DDR3 בשביל העתיד לא?
במעבד לקחת גירסאת TRAY - ללא קירור ככה שאתה צריך להוסיף קירור צד שלישי או לקנות גירסאת BOX עם קירור אינטל.
לא שמתי לב וכשבדקתי שוב ראיתי שכולם זה TRAY O_O
ד"א על מסך 17אינץ היה עדיף לקחת כרטיס מסך יותר חלש מפני שה"חזק" (4890) לא ינוצל על הסוף על הרזולוציה הזאתי, אך עדיין לדעתי אתה צריך להישאר עם הכרטיס מסך הזה מפני שאם תשדרג בעתיד מסך או משהו בסיגנון.
אני מתכנן לשדרג למסך 22" אחרי קנית המחשב ככה שאני מעדיף להשאר עם הכרטיס מסך הזה, בדקתי השוואות בין HD4890 לבין 275GTX והגעתי למסקנה שהם בערך שווים בביצועים שלהם וחוץ מזה שהHD טוב יותר לOC אם אני ארצה לעשות.
בכל מקרה, למה רשמת ה"חזק" על הכרטיס מסך? הוא לא באמת חזק?