קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 16-03-2010, 21:24
  2. [עזרה]ידידה מאד טובה שלי
    על ידי Alex בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-06-2009, 02:12
  3. [עזרה] אני אוהב ידידה טובה שלי , איך אני מוציא אותה מהראש??
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 13-02-2009, 17:36
  4. [עזרה] עם ידידה טובה
    על ידי DarkLords בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-11-2008, 17:05
  5. עזרה| רוצה להתנצל בפני ידידה טובה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-04-2008, 17:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

[עזרה]ידידה טובה שפשוט לא רוצה

ברירת מחדל [עזרה]ידידה טובה שפשוט לא רוצה

יש לי ידידה די טובה, שאנחנו מתראים ככה בערבים מסתובבים ביחד יושבים עם חברים ומדברים על הרבה דברים ויש הרגשה פתוחה כזאת כאילו אנחנו בקשר כבר שנים. עכשיו כל הקטע שאני רוצה אותה לקשר(חברים) ואני מרגיש כאילו היא לא רוצה, כל פעם שאני זורק איזה משהו אני מקבל תגובה שונה או התחמקות או אפילו כשאני שולח איזה הודעה של לילה טוב היא לא מחזירה לי. מה לעשות? אני מנסה כמה שיותר לגרום לה להתקרב אליי אבל כלום, ניסיתי גם להתרחק ממנה ואפילו סיננתי אותה כמה פעמים אבל גם זה לא עוזר. איך אני מקרב אותה ומפתח איתה קשר אני משתגע ממנה כל היום אני חושב עליה לא יכול לעשות שום דבר אחר!
    תודה רבה לעוזרים.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

קודם כל לדעתי לא עשית טוב את שיטת ה "קרוב רחוק" כי היא ממש כמעט תמיד עובדת (אלא אם כן אתה עושה את זה לבחורה שיודעת שאתה עושה לה את זה או שאתה עושה את זה יותר מידי).

בכל מקרה אני לא מכיר את הקשר שלך עם הבחורה בצורה אישית ובמקרה הזה אתה חייב (לדעתי) מישהו שיודע מה קורה בניכם באמת,תבקש מחבר טוב שלך או מאיזה ידיד טוב שלה עצות איך לגרום לקשר הזה להיות רציני ואתה תראה שהם באמת יעזרו לך הרבה יותר טוב מאשר כל אחד בפורום הזה יעזור.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

אני מציע לך לא להיות חבר של מישהי שאתה מכיר שנים...
    אם הקשר יהרס? (וזה קורה...)
    אז?...
    אתה יכול לחזק את הקשר זה המקסימום.. אבל באמת לא כדאי לך עכשיו להיות חבר שלה

משתמש כבוד האוואטר של vicon
    שם פרטי
    גבריאל
    לייקים
    27
    נקודות
    169
    משפט מחץ
    Why So Serious?

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    יש לי ידידה די טובה, שאנחנו מתראים ככה בערבים מסתובבים ביחד יושבים עם חברים ומדברים על הרבה דברים ויש הרגשה פתוחה כזאת כאילו אנחנו בקשר כבר שנים. עכשיו כל הקטע שאני רוצה אותה לקשר(חברים) ואני מרגיש כאילו היא לא רוצה, כל פעם שאני זורק איזה משהו אני מקבל תגובה שונה או התחמקות או אפילו כשאני שולח איזה הודעה של לילה טוב היא לא מחזירה לי. מה לעשות? אני מנסה כמה שיותר לגרום לה להתקרב אליי אבל כלום, ניסיתי גם להתרחק ממנה ואפילו סיננתי אותה כמה פעמים אבל גם זה לא עוזר. איך אני מקרב אותה ומפתח איתה קשר אני משתגע ממנה כל היום אני חושב עליה לא יכול לעשות שום דבר אחר!
    תודה רבה לעוזרים.
    אולי היא פשוט לא רוצה?
    אם היא לא רוצה ואתה ממשיך לעשות את זה, אתה תראה חופר בעינייה ואחד שלא מבין רמזים...

משתמש משקיע האוואטר של ¥ANARCH
    שם פרטי
    שיפרה
    לייקים
    0
    נקודות
    270
    משפט מחץ
    :|

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlacK צפיה בהודעה
    אני מציע לך לא להיות חבר של מישהי שאתה מכיר שנים...
    אם הקשר יהרס? (וזה קורה...)
    אז?...
    אתה יכול לחזק את הקשר זה המקסימום.. אבל באמת לא כדאי לך עכשיו להיות חבר שלה
    מחזק מאד מאד

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

אני גם לא הייתי ממליץ לך על להיות חבר שלה! אם היא תקבל "בום" ויותר לא תדברו בכלל?! לא חבל?
    (יש עוד סברה,אני לא ממש ממליץ עליה,שאם היא תראה שאתהבאמת כל כך דלוק עליה,היא תשנה את ההתייחסות אליך ליותר טובה ואז ילך לך! [אבל לדעתי עזוב,לך על מישהי אחרת בתור חברה])
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

משתמש מתחיל האוואטר של iSwear
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החיים הם כמו קפה - אם זה לא שחור ולא בוץ - אז זה נס

אתה עונה לעצמך.
    אם היא באמת לא רוצה? תברר אם בא לך עלייך.
    אם לא רד מהעניין, למרות שלהיות חבר של ידידה קרוב זה דיי סיכון לפירוק הקשר.
    תשן על זה איזה לילה.
    בהצלחה,
    בברכה, עידו.
    משתמש רשום בפורום אטרף :]

הבעיה אני כבר איזה שבועיים לא מצליח לישון בגללה! אני פשוט משתגע אני חייב לראות ואם יש לי איזה ערב פנוי ולא יצא לי לראות אותה אני מתבאסס עד הפעם הבאה ואז הפרפרים מתחילים..מה אני יגיד לפעמים לא כיף להתאהב

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

תקשיב אל תהיה חבר שלה זה יהרוס את כל הקשר ביניכם
    די פשוט די שתוק תמצא חברה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנה
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    עוד משו?

רד מיזה שכל של רוב הנקבות עובד בצורה הזאת:
    יש לנקבה ידיד שקרוב אליה, הם מכירים מלא זמן נהנים ביחד והיא רוצה שזה ימשיך ככה ולא יזרום לשום מקום.
    הוא מפתח רגשות כלפיה ומנסה לרמוז.
    היא ברגע שקולטת את זה בהלם ומנסה להתרחק.
    הוא מנסה איזה שיטה שמישו המליץ עליה ומתרחק מהנקבה בשביל שכביכול תתגעגע אליו או משו.
    היא מבסוטה כי זה מה שניסתה לעשות.
    הקשר מתנתק נו וזהו ככה דופקים קשר בקיצור חח.

משו שלפחות לי עזר לחזור להיות בקשר עם ידידים שניסו להתחיל איתי זה פשוט ברגע שגיליתי שיש להם חבר נירגעתי והבנתי שהם לא בקטע שלי והכול חזר למצב הקודם. אבל לך תדע על מי זה עוד עובד.
    Cute but psycho

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי LunaGirl צפיה בהודעה
    רד מיזה שכל של רוב הנקבות עובד בצורה הזאת:
    יש לנקבה ידיד שקרוב אליה, הם מכירים מלא זמן נהנים ביחד והיא רוצה שזה ימשיך ככה ולא יזרום לשום מקום.
    הוא מפתח רגשות כלפיה ומנסה לרמוז.
    היא ברגע שקולטת את זה בהלם ומנסה להתרחק.
    הוא מנסה איזה שיטה שמישו המליץ עליה ומתרחק מהנקבה בשביל שכביכול תתגעגע אליו או משו.
    היא מבסוטה כי זה מה שניסתה לעשות.
    הקשר מתנתק נו וזהו ככה דופקים קשר בקיצור חח.

משו שלפחות לי עזר לחזור להיות בקשר עם ידידים שניסו להתחיל איתי זה פשוט ברגע שגיליתי שיש להם חבר נירגעתי והבנתי שהם לא בקטע שלי והכול חזר למצב הקודם. אבל לך תדע על מי זה עוד עובד.
    תשמעי את עוף מוזר שתהיה בריאה את עובדת בדיוק כמו גבר..
    את בטוחה שאת בת?

בואו אני יגיד לכם מה הקטע, אני מכיר טוב מאוד את המצב הזה של שתי ידידים שפתאום אחד מהצדדים רוצה קשר אבל זה לא ככה אני לא יודע למה אבל אני פשוט מרגיש את זה לא יודע להסביר ולא יכול להסביר את זה שגם היא מרגישה משהו אליי ורוצה קצת יותר מידידים וכשאנחנו ביחד זה מרגיש לשתינו כאילו אנחנו יוצאים כבר שנים והכי פתוחים והכי טבעיים ובדר"כ כשאני עם מישהי אני יותר מדי חושב מה להגיד איך להתנהג(ככה אנחנו הגברים..) ואיתה אני לא חושב בכלל פשוט עושה אומר מתנהג הכי אני שאפשר וכל פעם שאנחנו נפרדים עד לפעם הבאה אני פשוט מ-ש-ת-ג-ע ולא יודע מה לעשות אני אוכל את עצמי עד שאני יראה אותה

Ori
    אורח

בואו אני יגיד לכם מה הקטע, אני מכיר טוב מאוד את המצב הזה של שתי ידידים שפתאום אחד מהצדדים רוצה קשר אבל זה לא ככה אני לא יודע למה אבל אני פשוט מרגיש את זה לא יודע להסביר ולא יכול להסביר את זה שגם היא מרגישה משהו אליי ורוצה קצת יותר מידידים וכשאנחנו ביחד זה מרגיש לשתינו כאילו אנחנו יוצאים כבר שנים והכי פתוחים והכי טבעיים ובדר"כ כשאני עם מישהי אני יותר מדי חושב מה להגיד איך להתנהג(ככה אנחנו הגברים..) ואיתה אני לא חושב בכלל פשוט עושה אומר מתנהג הכי אני שאפשר וכל פעם שאנחנו נפרדים עד לפעם הבאה אני פשוט מ-ש-ת-ג-ע ולא יודע מה לעשות אני אוכל את עצמי עד שאני יראה אותה
    אממממ באיזה מובן משגע..
    הייתה לי תקופה בשירות שבלי לראות את אמא ההיתי משתגע..
    גם לאחותי התגעגתי..
    זה לא אומר שאני מאוהב בהן או משהו..
    השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם זאת אהבה כלפי מישהו שאתה רוצה לבלות כל שניה פנויה שלך איתו הוא שאלו געגועים למשהו מוכר ונוח..

ועכשיו ביתר התמקדות לסיטואצייה
    תראה מוח של בחורות זה מקום אפל ולא ברור אתה אף פעם לא יודע בוודאות מה הן רוצה...
    יש כאלו שיגידו דבר אחד ובעצם התכוונו לדבר אחר (מעיין מבחן מזוכיסטי שאני אף פעם לא אצליח להבין)
    יש את אלו שיגידו התכוונו ואז התרחטו (ואז בסוף יאשימו אותך שלחצת עליהן ולא נתתה להן זמן לחשוב)
    ויש את אלו שיגידו התכוונו ויחכו שתעשה את הצעד יהיו מאושרות ואז התחרטו ולא ידעו איך לבשר לך את הבשורה (שוב אתה הגבר זאת אשמתך)
    ויש את הסוג הנורמאלי (לא ממש נפוץ אבל אסור להשמיט אותן) יגידו בדיוק מה שהן מתכונות להגיד לטוב או לרע!

ושוב שאלה לי אליך אמרת שאתה מכיר אותה הרבה זמן באיזה שלב של היחסים החלטת שאתה רוצה לקבל יותר?
    ואני לא מדבר מבחינת זמן אלא באיזה שלב התפתחותי של היחסים..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 21-07-2009 בשעה 23:19.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

מתישהו כשאתם מדברים תיפתח אליה בקטנה תזרוק לה רמזים...תגיד לה שהיא נראית נפלא וכמה שהיא מתוקה והכול (לא הכול בבת אחת ! )
    אחר כך יותר מאוחר כשהשיחה יותר נוחה תספר לה איזה סיפור אישי עליך ותגיד לה שלא סיפרת את זה לאף אחד אחר,רק לה...אפילו תמציא איזה סיפור אישי..
    הרעיון הוא שאתה בעצם נפתח אליה ומספר לה את האמת עליך כמו שלא היית מספר לאף אחד אחר..
    אחר כך תקח צעד אחד קדימה בתהליך ותשאל אותה אם יש לה רגשות אליך...היא תענה לך בצורה הכי אמינה שיש
    ורק שתדע כמה שהתשובה נשמעת מבאסת,אלא אם כן היא אומרת "לא" אתה כבר במצב טוב .

אחרי התשובה שלה אתה יכול להמשיך משם.
    תזכור שאם היא דוחה אותך לחלוטין (אני לא מתכוון שהיא עונה איזה תשובה מעורפלת,אלא ממש דוחה אותך ולא רוצה שום קשר מיני איתך) תגיד לה שלא קרה כלום ותמשיך את השיחה...אל תראה לה שזה משפיע עליך כי אז היחסים שלכם יהרסו...

משתמש מתחיל האוואטר של Fyrex
    שם פרטי
    נתי
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Talk Is Cheap

יש מצב שהיא מפחדת שתלחץ עליה בקטע של המין זה קורה הרבה
    תדבר עם החברות שלה אבל לא עם כולן
    תקח בחשבון שהן כנראה יספרו לה אז תדבר יפה

תנסה להביא לה בעדינות פרח או גלידה אל תקפוץ עליה אני אוהב אותך זו עלולה להיות טעות ואולי גם הדרך הנכונה
    קח אותה לסרט ואל תידבק אליה בכללי יותר מדי יש בנות שפוחדות מקשר מחייב אתה צריך לעשות הכל באיזי
    נערך לאחרונה על ידי Fyrex; 22-07-2009 בשעה 14:16.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,186 | הודעות: 8,150,768 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect