בשביל לשתות ולחזור הביתה שפויים אסור לעשות את מה שכתוב באשכול המטופש הזה
הדבר העיקרי ששמן מכיל זה שומנים, המון אנרגיה שצריך להסתכל על הערך הקלורי שלה לא לטווח הקצר, מתכון לאסון זה לשתות שמן ועוד כוס שלמה ואז אלכוהול החבר שלך הזה אידיוט ברמות שלא ייאמנו, שמן בכלל עם אלכוהול זה לא עוזר בכלום אני לא מבין מאיפה הפליצו את השטות הזאת..
לדבוק באלכוהול..?אתה בכלל מבין מה המשמעות של זה???(הכוונה לחריפות, לאחוזי האלכוהול)
כלומר לא לקפוץ מבירה לוודקה, ואפשר להגיד שעדיף מבירה ליין
אבל עראק ווודקה זה אסור? מי סיפר לך את השטות הזאת?!@#
כמו שמותר וויסקי ואז וודקה ככה גם מותר עראק צא מהסרט.
קיבה ריקה נכון מה כל הרוסים הנרקומנים במדינה מספרים את הסיפור הזה
רק שהם כולם מתים ומקיאים את הנשמה.סיבה טובה אחת לא לשתות על קיבה ריקה שאני מכיר זה לא חובה שתקיא אחר כך בגלל זה אלא שכשתקיא ולא תצליח להפסיק
שתקיא אוכל במקום מיצי קיבה או חס וחלילה דם.
חטיפים עם וודקה?כן למה לא אבל זה לא חובה, חובה זה לפני, כי אלכוהול בקיבה ריקה יוצר בלגאן, תלמד קצת קצת קצת ביולוגיה תקרא על מיצי קיבה וכדומה, אלכוהול גורם לשינויים במערכת העיכול ולריכוזי מיצים בקיבה.
אין שום בעיה להוריד בירה, זה בדיוק כמו להוריד מים, פשוט ישנם אנשים שנחנקים......
ומשקה אנרגיה לא אמור למחוק אותך, אלא לעורר אותך ותכפיל את זה באלכוהול פוף זה לא בריא...כל הממריצים למיניהם הדבר היחידי שהם עושים זה להעביר יותר אלכוהול דרך הלב שלך מהרגיל, אז אם אתה בקבוצת סיכון (שהרבה לא יודעים את המצב שלהם, כמו למשל האנשים שמתים משפעת חזירים מאי ספיקות כליות או לב לא זוכר מה זה היה) אל תחפש סאטלה, אם אתה כן מחפש סאטלה עזוב אותך אקסל תלמד לשתות נקי תבין שחייבים לאכול ארוחה עם אלכוהול או זמן קצר לפני האלכוהול ובשביל לדפוק את הראש כמו שצריך פשוט שתה כוס קפה שחור תטחן איזה דוריטוס ויאללה משהו כמו חצי כוס פלסטיק של וודקה ואתה מסודר לכל הערב לא מספיק לך? ברגע שנגמרת הסאטלה תשתה בירה למה כי חריף חריף שותים עם אוכל

אחרת תגמרו ככה:
(אני מקיא ברקע)
תשאלו למה, לא היה הרבה מה לאכול מה אני ועוד 4 בנות שמנות ככה זה לא יפה לקחת להן ת'אוכל XD
הוא התכוון לומר שאתה תתמסטל באותה צורה לכן צריך ללמוד לשתות ולא לערבב, לקחת נקי ככה הסאטלה שלך
נקיה בלי שום חומר ממריץ בדם