קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 19:47
  2. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 20:03
  3. [שאלה]בקשר לRED HOT CHILI PEPPERS
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 22:23
  4. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[שאלה] בקשר לדיאטה דלת פחמימות

משתמש מתקדם האוואטר של space077
    שם פרטי
    ישי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Warcraft PROLAR

ברירת מחדל [שאלה] בקשר לדיאטה דלת פחמימות

מישהוא פה היה בדיאטה כזאת?
    אם כן אפשר קצת הבר על תופעות לווי של הדיאטה הבנתי שקשה לבן אדם שלא עשה כזאת דיאטה ויכול אפילו להתעלף או דברים בסגנון.
    תודה לעוזרים
    ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    אינני מבין מה הבעיה בהודעתי: אני ראיתי ילד שפותח דיון וטוען לעשייה עצמית של פגיעה פיזית באדם חף מפשע (ללא שום מושא, וגם נניח ואתה חושב שכן אלימות כהגדרת החוק איננה חוקית כמעט בשום מצב וגוררת אחריה סנקציה פורמלית מאוד חמורה בסיטואציות כמו הנ"ל): על מה ולמה אני צריך להתעלם מתוכן זה (כפי שאתה מבקש ממני משום מה), המדבר על פשע לכל דבר מצידך? "השמות" שהצמדתי לך מגיעים לך בדיוק כפי שהם מגיעים לכל קטין עבריין אחר (ואני מקווה שתוענש), אשר השתמש בכח פיזי לא מוצדק בעליל על אדם אחר וכתוצאה פגע בו.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אביב
    לייקים
    0
    נקודות
    1,573

עזוב.. דיאטה רגילה וספורט ירדתי 9 ק"ג ב-3 חודשים ואני שומר על זה כבר חצי שנה ב-כיף

שם פרטי
    ישי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Warcraft PROLAR

אחי נשאר לי חמש אחרונים אחרי 16 קילו בחודש וחצי זה לא קשור עכשיו בקילו האחרונים
    אני יורד 400 גרם בקושי זה קשה רצחח
    אינני מבין מה הבעיה בהודעתי: אני ראיתי ילד שפותח דיון וטוען לעשייה עצמית של פגיעה פיזית באדם חף מפשע (ללא שום מושא, וגם נניח ואתה חושב שכן אלימות כהגדרת החוק איננה חוקית כמעט בשום מצב וגוררת אחריה סנקציה פורמלית מאוד חמורה בסיטואציות כמו הנ"ל): על מה ולמה אני צריך להתעלם מתוכן זה (כפי שאתה מבקש ממני משום מה), המדבר על פשע לכל דבר מצידך? "השמות" שהצמדתי לך מגיעים לך בדיוק כפי שהם מגיעים לכל קטין עבריין אחר (ואני מקווה שתוענש), אשר השתמש בכח פיזי לא מוצדק בעליל על אדם אחר וכתוצאה פגע בו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תעשה דיאטה דלת פחמימות רק אם אתה באחוז שומן של 12, לא מצליח לרדת בדיאטה רגילה ומנסה לרדת יותר נמוך. בכל סיבה אחרת אתה לא צריך את זה.

ציטוט נכתב במקור על ידי DarkChaosSquat צפיה בהודעה
    תעשה דיאטה דלת פחמימות רק אם אתה באחוז שומן של 12, לא מצליח לרדת בדיאטה רגילה ומנסה לרדת יותר נמוך. בכל סיבה אחרת אתה לא צריך את זה.
    למה שהוא יעשה דיאטה אם יש לו 12% שומן?
    מה אתה רוצה להביא אותו לאנורקיסה..?
    לפותח האשכול זה שאתה לא יורד פשוט נותן לך סיבה להוריד קמצ קלוריות מהתפריט שלך זה הכול

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

זה לא קשור ל% שומן זה קשור במצב הורומנלי.
    כדי לדעת אם אתה מתאים לדיאטת דלת פחמימות או לא, קרא את המאמר הבא:
    http://www.kilogram.co.il/1057/%D7%A...5%D7%9E%D7%9F/

שם פרטי
    ישי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Warcraft PROLAR

תודה משה עוד משו אני על ריטלין 54 מיליגרם קונסרטה וזה מוריד לי את התיאבון בכלל אני לא אוכל כי אין לי רעב ואני מרגיש שממש אני לא רוצה לאכול הנה עכשיו רק הגעתי ואני גמור מעייפות אבל אין לי רעב בכלל אם אני אוכל זה בכוח

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אז תפסיק את הריטאלין, אני לא מאמין בתרופות האלו הן סתם זבל. בעיות קשב וריכוז פותרים ללא תרופות אלא אם יש לך ADHD חמור.

שם פרטי
    ישי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Warcraft PROLAR

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    אז תפסיק את הריטאלין, אני לא מאמין בתרופות האלו הן סתם זבל. בעיות קשב וריכוז פותרים ללא תרופות אלא אם יש לך ADHD חמור.
    אחי היפר אקטיביות אני ממש מתחת לממוצע עם ריטלין אני מביא 80 כשאני רוצה בלי גם אם אני ינסה לא ילך אני מקבל 5 בחשבון גם אם אני ידע זה ממש קשה אצלי=\

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי shonrd3 צפיה בהודעה
    למה שהוא יעשה דיאטה אם יש לו 12% שומן?
    מה אתה רוצה להביא אותו לאנורקיסה..?
    לפותח האשכול זה שאתה לא יורד פשוט נותן לך סיבה להוריד קמצ קלוריות מהתפריט שלך זה הכול
    אני אומר שהוא לא צריך כי בנאדם שאין לו מסת שריר טובה אין לו צורך לרדת מתחת ל-12 אחרת זה סתם איבוד שריר. מי שיירד מתחת ל-12 בלי מסה טובה הוא ילד קוביות ואני מקווה שהחברה פה לא כאלה

זה לא קשור ל% שומן זה קשור במצב הורומנלי.
    כדי לדעת אם אתה מתאים לדיאטת דלת פחמימות או לא, קרא את המאמר הבא:
    http://www.kilogram.co.il/1057/%D7%A...5%D7%9E%D7%9F/
    הדיאטה מתאימה לחברה שרוצים לרדת בעיקר בשומן העיקש ובנוזלים. היא על אותו עיקרון של דיאטת ייבוש רק עם יותר פחמימות.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אני אומר שהוא לא צריך כי בנאדם שאין לו מסת שריר טובה אין לו צורך לרדת מתחת ל-12 אחרת זה סתם איבוד שריר. מי שיירד מתחת ל-12 בלי מסה טובה הוא ילד קוביות ואני מקווה שהחברה פה לא כאלה

הדיאטה מתאימה לחברה שרוצים לרדת בעיקר בשומן העיקש ובנוזלים. היא על אותו עיקרון של דיאטת ייבוש רק עם יותר פחמימות.
    זו לא דיאטה, אפשר גם לעלות במסת שריר ללא פחמימה כלל (עם העמסות בסופי שבוע, ראה ערך "אנאבוליק דיאט".
    יש אנשים שאינם מסתדרים עם פחמימות עקב רגישות לאינסולין והורמונים כאלו ואחרים, לכן כאלו לא יאכלו פחמימות גם ב30% שומן זה לא משנה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

זו לא דיאטה, אפשר גם לעלות במסת שריר ללא פחמימה כלל (עם העמסות בסופי שבוע, ראה ערך "אנאבוליק דיאט".
    יש אנשים שאינם מסתדרים עם פחמימות עקב רגישות לאינסולין והורמונים כאלו ואחרים, לכן כאלו לא יאכלו פחמימות גם ב30% שומן זה לא משנה.
    אנאבוליק דייט זה רצח טהור לאחוז גבוה של מתאמנים. אני בחיים לא אשרוד דבר כזה וגם לא הארנק שלי עם כל הכמויות של הבשר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,354 | הודעות: 8,150,936 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect