http://img19.imageshack.us/img19/1963/22966658.png
זה מופיע כל פעם שאני נכנס לאופיס...
ובכלל מחקתי את התוכנת האנטי וירוס...
עזרה בבבקשה
http://img19.imageshack.us/img19/1963/22966658.png
זה מופיע כל פעם שאני נכנס לאופיס...
ובכלל מחקתי את התוכנת האנטי וירוס...
עזרה בבבקשה
נערך לאחרונה על ידי EvilDead; 23-09-2009 בשעה 13:53.
גמר חתימה טובה וצום קל!
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זאת הסיבה למה נורטון זאת התוכנה המחורבנת ביותר בעולם!
תעיף את האופיס שלך ותתקין אותו מחדש אולי זה יחזיר אותו לחיים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לא עבד...
יש משהו אחר?
גמר חתימה טובה וצום קל!
פורמט
או ניסיון נואש לבצע שיחזור מערכת לתקופה שקדמה להתקנת הנורטון
אחי פירמוט זאת הדרך היחדה?
גמר חתימה טובה וצום קל!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תראה אני אסביר לך בתקופת הנורטון המדובר תוכנת ההסרה של התוכנה אף פעם לא הצליחה להביא לתוצאות הרצויות כלומר הסרה מלאה ולכן נורטון הוציאו בזמנו טופס באורך של שתי דפי פוליו כלומר ארבעה עמודים עם שורות ארוכות של כתובות רג'יסטרי ששם האנטי וירוס שלהם טמן מפתחות ברג'יסטרי ולכן אם רצית להסיר את התוכנה ביעילות מהמערכת היית צריך קודם להשתמש בהסרה ורק לאחר מכן להתחיל לנקות את הרג'יסטרי מהזבל שהתוכנה הזאת הטמינה שלא נדבר על השגיאות שהיא היתה יוצרת אז תבין לאיזה בוץ התוכנה הזאת מכניסה אותך.
היום אומרים שהיא השתפרה אבל אני לא יודע ולא רוצה לנסות, יש להם את הגירסה העיסקית שהיא מאוד קלה ויעילה אך היא לא מעודכנת כמו אנטי וירוסים אחרים אז אני לא ממליץ עליה אבל היא ברירת מחדל טובה לעומת אנטיוירוסים פשוטים אחרים.
אני ממליץ לך לפרמט ולהתקין מחדש ורק תעשה טובה לעצמך לא להתקין את הנורטון מחדש אם אתה רוצה שהמערכת שלך תשרוד יש הרבה אנטי וירוסים איכותיים בחוץ.
ואורי תראה סימנטק היא חברה מאוד טובה ויש לה מוצרים איכותיים האנטי וירוס שלה אומנם לא מוצלח במיוחד בלשון המעטה אבל שאר המוצרים כמו GHOST ו PC ANYWHERE ו PARTITION MAGIC ויש עוד שהם מוצלחים מאוד ואפילו מובילים בתחומם.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
זה עדיין לא אבוד.
Symantec יודעת שיש בעיה עם האנטיוירוס שלה לכן היא שחררה כלי הסרה, תנסה אותו.
ftp://ftp.symantec.com/public/english_us_canada/removal_tools
/Norton_Removal_Tool.exe
מקור: http://service1.symantec.com/Support...05033108162039
דרך אגב lemongrass פרטיטישן מג'יק באמת תוכנה מעולה מניסיון.
עבד לי תודה רבה...
ויש לי בעיה עם הghost שלי הוא משנת 2005
אז כל התכנות לא מעודכנות אז אני צריך למחוק ולעדכן...
יש אפשרות לעשות את זה כבר תוך כדי פירמוט?
כאילו לערוך את כל התכנות שזה יפרט ויתקן כבר אתם יודעים במקום נרו 6 נרו 9....
נ.ב
אני מפרמוט דרך CDGHOST
גמר חתימה טובה וצום קל!
מ א ו ש ר
למה אתה צריך לפרמט עכשיו? אם הנורטון לא עושה לך בעיות כבר..
לא אם אני יצתרך בעתיד....
גמר חתימה טובה וצום קל!
אני עדין בשלי צריך לתבוע אותם על רשלנות!
הם מוכרים מוצר פגום שדופק את כל המערכת (או לפחות מכרו) זה שיש להם הצלחות בתחומים אחרים לא מגן עליהם מרשלנות במקרה הספציפי הזה..
סליחה שאני מתערב, אבל יש לי Norton Internet Security 2009, ואני מרוצה ממנו, יחסית להאשמות נגדו פה.
1] בנוגע לפגיעה בביצועי המחשב, לפי התגובות שלכם נראה שהנורטון היחידי שניסתם היו 2004-2008 אולי זה היה, אבל בנורטון של 2009 אני לא אומר שלא מרגישים אותו, הוא בהחלט יותר כבר מ - Avira וכד' אבל לא כמו שאתם מציירים אותו, ולמחשבים בינונים+ הוא מעולה מבחינה זו.
2] בנוגע למציאת וירוסים, הוא פשוט מושלם [כמעט, אין דבר כזה מושלם], התראות שווא כמעט שאין, מתחילת השימוש בו לפני חצי שנה, היה רק וירוס 1-2 שהוא לא מצא.
3] נורטון קל לשימוש, מהמסך הראשי של התוכנה יש לי כפתור "" שממנו מגיעים לתפריט של סריקה מהירה, סריקה מהירה, או סריקה של מיקום מסויים, ומיד אחרי הבחירה מתחיל הסריקה, מאוד פשוט, עדכון בלחיצה אחת, בדיקת היסטוריית וירוסים בשתי לחיצות, תכל'ס די טוב.
חסרון שמצאתי, אם אני עושה סריקה וזה מוצא וירוס לוקח לא די הרבה זמן לטעון את הוירוס, וגם אין אחוזי התקדמות.
האנטיוירוס כולל:
כלי פיירוול, אנטי-וירוס ואנטי-ריגול, כלים לזיהוי חדירות, להגנה מפני ספאם, תרמיות Phishing הגנה על הפרטיות, "בקרת הורים" ועוד.
בדפדפן [גם אקספלורר וגם ופיירפוקס] אפשר לשים סרגל כלים שיש תמונה קטנה של וי שמראה שהאתר לא פישינג. תמונה:.
*קרדיט לי על הכל חחח![]()
מ א ו ש ר
אני מבין שאתה לא קראת את התגובה שלי אמרתי ששמעתי שהם השתפרו בזמן האחרון אבל אין לי מושג וגם לא רוצה לנסות!
דבר נוסף סימנטק עדיין לא הצליחו להעפיל לראש רשימת האנטיוירוסים הטובים בעולם מה שכן הם תמיד הצליחו להעפיל לראש רשימת האנטיוירוסים הגרועים בעולם (כן יש רשימה כזאת אם אתם מתפלאים) אז אני לא יודע לגבי המעודכנים יותר כיום אני אבדוק ואחזור עם סטטיסטיקות יותר ברורות בנושא בינתיים יש לי את ניסיון העבר והמר איתם.
THERIDER יפה על הכלי אבל סתם שתדע הוא לא מנקה הכל הוא מנקה בעיקר את הבעיות הנפוצות אך לא לגמרי יש עוד הרבה זבל שנמצא ברג'יסטרי אבל הוא לא כל כך משפיע על התיפקוד הכולל של המערכת בשורה התחתונה אני שמח שזה עזר לו
וכן אורי צריך לתבוע אותם על רשלנות![]()
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
EvilDead -אין אפשרות כזו, גיבוי של GHOST הוא קבוע, אתה יכול ליצור רק גיבוי חדש.
Symantec הפיקו לקחים מהגרסאות הקודמות של האנטיוירוס, תשמע אם הוא טוב לך אז זה בסדר, אנחנו מדברים מניסיון העבר.