אם אני רוצה לדחות את השירות הצבאי שלי בחצי שנה או יותר כדי לעשות פסיכומטרי ולשפר בגרויות סביר שיענו לבקשה שלי? או שצריך סיבה משמעותית יותר
אם אני רוצה לדחות את השירות הצבאי שלי בחצי שנה או יותר כדי לעשות פסיכומטרי ולשפר בגרויות סביר שיענו לבקשה שלי? או שצריך סיבה משמעותית יותר
|
|
רוב הסיכוי שתקבל שלא יאשרו לך, משום שאין לך שום סיבה ממשית.
אתה לא היחידי שרוצה לשפר בגרויות ולא האחרון.
צריך סיבה טובה (אבל בכל זאת תבקש אין לך מה להפסיד)
(נזכרתי בקטע אמיתי שקרא לי, מצלצל אלי אמא אחת אומרת לי שהבן שלה DJ ויש לו ציוד והכול והוא עושה אירועים והיא רוצה שהוא יעסוק בזה בצבא, עכשיו אמרתי לאמא שהילד מיועד לטכני חימוש אז היא אומרת לי שהוא לא יכול כי יש לו בעיות גב...אז אני שואל אותה גברת אם יש לו בעיות גב אז איך הוא סוחב את כל הציוד שלו...אז היא עונה לי: קשה לו וכואב לו אבל הוא מסתדר כי אחרי הכול זה פרנסה... חחח)
אני לא חושב, יש מועדים לפסיכומטרי לפניי הגיוס ואם היית רציני רוצה ללכת לעתודה או משהו בסגנון שמחייב אותך פסיכומטרי היית כבר עושה את זה.
אם תשכנע אותם שאתה רוצה לעשות פסיכומטרי על מנת להתקדם בצבא כי לא הספקת לעשות, אולי יאשרו.. אולי..
אני מועמד ל"חבצלות"(בתוך חיל המודיעין) ובשביל זה אני חייב פסיכומטרי ואין לי זמן לעשות בזמן הלימודים פסיכומטרי ובגרויות .(רציני אני ממש לחוץ בזמן)
חבצלות זה יחידה בתוך המודיעין המסלול כולל לימודים אקדמיים ולכן חייב פסיכומטרי כדי להתקבל אם אתה רוצה לדעת בהרחבה ל WWW.IDF.IL/AMAN ותחפש שם חבצלות.
חבל שלא חשבת על זה מוקדם יותר, גם לי שלחו דבר מסויים בצבא, שמחייב פסיכומטרי, וניגשתי לפני חודש...
עד כמה שאני יודע אתה תיפול מחבצלות.
זה כמו שתגיד שאתה מיועד לעתודה אקדמאית, אבל אין לך זמן אז אתה תבקש דחייה.
(הרבה לפניך והרבה אחריך עשו פסיכומטרי בזמן יב', אין בררה צריך להזיע כדי להצליח)