איזה פלאפון מסך מגע אתם ממליצים?
איזה פלאפון מסך מגע אתם ממליצים?
נערך לאחרונה על ידי -OmeR-; 31-10-2009 בשעה 15:05.
|
|
כמובן שראשון ברשימה הוא האייפון (Iphone) אחרי יש לך את Nokia 5800 ויש גם LG Touch ויש Sumsong אבל הכי מומלץ הוא האייפון, שאר החברות ממש אכזבו עם טלפוני מסכי המגע, תלוי בתקציב שלך..
כותרת לא תקינה אני עורך לך! שים לב פעם הבאה!
לנושא: כמו שכבר אמרו הראשון ברשימה הוא האייפון כמובן אבל למה אף אחד לא מזכיר את ה N97 של Nokia ?! פלאפון פשוט מצויין מצלמה טובה הוא מסך מגע זיכרון ענק! כדי שתתחילו להעריך אותו הוא מכשיר הדגל של Nokia !
חבל שלא רשמתה כמה תקציב יש לך זה היה עוזר..
נערך לאחרונה על ידי -OmeR-; 20-10-2009 בשעה 00:04.
עומר, הN97 הוא מכשיר מעולה, אבל הוא ביקש מגע והתמקדו בזה ספציפית. בכל מקרה, אם הבנאדם הולך על מגע זה כמובן אפל, עם כל הכבוד לN97 הOS של אפל הרבה יותר מתקדמת מהסימביאן 9.4. בקשר למכשיר הדגל הבא של נוקיה עם מערכת ההפעלה של ליונקס אולי יהיה שיפור.
תודה לכם אבל כמה דברים
כל אנשים שאני מכיר שהיה להם N97 התאכזבו ממנו אמרו שהמגע חרא
והאיפון גם חברים אחרו שחרא כי הסוללה נגמרת מהר מאווווד
ואי אפשר להעביר קבצים שזה גם לא משהו וגם המצלמה איכות לא הכי טובה
ונוקיה 5800 הוא סבבה אבל המצלמה שלו 3.2 פיקסל אני רוצה איכות של 5
אז עכשיו אני מטלבת בין LG לסמסונג.... אז איזה אתם ממליצים שהמסך מגע גדול ומצלמה איכותית?
אתה שולל את N97 ואייפון ומתלבט בין LG לסמסונג? מה חפרו לך במוח? אפל ונוקיה לא רואים את שני החברות האלה מסנימטר תשנה דעה דחוף...או שאין לך כסף וזה משהו אחר.
הבאתי לך רשימה טובה, אבל מה התקציב שלך?
נערך לאחרונה על ידי ZiNeriya; 26-10-2009 בשעה 16:34.
יש לי תקציב להכל..
אבל יש לי חברים שיש להם איפון והם אומרים שזה חרא של פלאפון כי הסוללה נגמרת מהר אין בלוטופ אי אפשר להעביר קבצים והמצלמה לא הכי איכותית...
ה N97 כל מי שאני שואל אומר שהם התאכזבו ממנו כי המגע לא משהו ואין לי צורך בזה כי אני לא שולח אסמסים הרבה ולא בפייסבוק כל היום...
אז מה אתם ממליצים איזה פלאפונים שהם מגע והמסך גדול ושהמצלמה לפחות 5 פיקסל..
נערך לאחרונה על ידי falafelbapita; 26-10-2009 בשעה 16:52.
על תקנה איפון כול אלה שואמרים לא מבינים
איפון זה חתכית ברזל עם גאג'טים דפוקים רמקוליים חלשים ומצלמה חח זה לא מצלמה חח.
לך על חברות איכותיות ולא חברות שתקעות על אותו מכשיר שנתיים.
לך על פלאפון זול ומצויין בעל מערכת סיביאן זה מערכת פתוחה שאתה יכול להתקין הכול.
לך על ה5800 הN97 זה גרסה יקרה שלו ולא שווה את המחיר שלו ה5800 עומד לע מחיר באורנג' לש 2100 ובחניות פרטיות תוצרת סין שזה לא ממולץ 1500 ותוצרת פינלנד הכי מומלץ 1800 פלוס מינוס
N97 שתיקלוט מחיר גדול וההבדל בין שני המכשירים הוא מקלדת נשלפת שב5800 יש מקלדת על מהסך מלאה ומאוד נוחה.
ומצלמה שזה בסדר אבל תקלוט זהמחיר לש N97 פחי 2 משל ה5800
לא לקנות סמסונג כי מכיר תא החברה בעבר
עם אתה רוצה לחכות לסוני אריקסון עם SATIO שזה מכשיר שווה אבל 5000 שקל עולה חח.