בן 15
אם אני יגיד למישהי שאני אוהב אותה, (אני יודע שהיא בעניין שלי) איך היא תגיב לדעתכם?
בן 15
אם אני יגיד למישהי שאני אוהב אותה, (אני יודע שהיא בעניין שלי) איך היא תגיב לדעתכם?
|
|
אוהב ?
תעשה ככה :
קח אותה לצד, תגיד לה יש לי משהו שתמיד רציתי להגיד לך (תגיד לה אחרי שאתם לבד, וסתכל לה בעיניים) ואז תנשק אותה. אם אתה יודע שהיא בעיניין שלך אז היא תזרום.
אם תגיד לה שאתה אוהב אותה היא יכולה אולי קצת להילחץ
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
תקח אותה לצד תדבר איתה וזה שאל מה קורה מה נשמע ואז תגיד לה שכבר הרבה זמן אתה בעניין שלה ושאתה אוהב אותה ולפי העיניים וההבעה שלה אתה תראה אם היא בעניין וזה ותנשק אותה ו...
במצב כזה ודי מצחיק שאתה שואל כי אף אחד לא יתן לך דעה דומה לכל אחד יש דרך אחרת להביע אהבה אצלי למשל זה לבוא ולומר הכל בפנים בדיוק כמו שאני חושב ולפעמים באותם מילים..פשוט תזרום אין לך מה להפסיד
והכי חשוב יהיה בסדר אם תאמר מה שאתה מרגיש אין סיכוי שהתשובה תהיה שלילית
ממש לא נכון.
אם הוא יפול עליה ויפתיע אותה עם המילה הגדולה הזאת "אוהב אותך" זה יכול נורא להלחיץ אותה והיא יכולה לדחות אותו רק בגלל שהוא הלחיץ אותה כל כך וציפה לתשובה דומה.
מנסיון אני מדבר.
בכל מקרה אחי,אם אתה יודע שהיא רוצה אותך,זה כבר בידיים שלך עכשיו המשחק ממש קל...אתה לא צריך לשפוך את הלב ולא צריך להתחנן שהיא תרצה להיות חברה שלך.
הדבר היחידי שאתה צריך לעשות זה לצאת איתה,היום יום שישי,תתקשר אליה דבר איתה ותקח אותה איתך לאכול פיצה אפילו...זה לא ממש משנה,רק אל תשתמש במילה "דייט".
משם תזרום תראה שהיא תצחק מכל מה שתגיד,תתחנף אליך הרבה...מבחינך,תיצור הרבה מגע (תשחק לה בשיער,תיגע לה ביד,תלטף לה את הפנים עם הגב של האצבעות...כאלו דברים),תזרום עם השיחה...והיא שלך.
רק תיזהר לא להגזים עם המחמאות,3 מחמאות לערב אחד זה מספיק.