כתוב תוכנית שהקלט שלה הוא מספרים שלמים גדולים מאפס.
הקלט יסתיים לאחר שייקלטו 10 מספרים זוגיים. התוכנית תדפיס את המספרים הזוגיים מבין נתוני הקלט כמו כן,התוכנית תמנה ותדפיס כמה מספרים נקלטו בסה"כ.
הבעיה העיקרית שלי היא עם הלולאה.
כתוב תוכנית שהקלט שלה הוא מספרים שלמים גדולים מאפס.
הקלט יסתיים לאחר שייקלטו 10 מספרים זוגיים. התוכנית תדפיס את המספרים הזוגיים מבין נתוני הקלט כמו כן,התוכנית תמנה ותדפיס כמה מספרים נקלטו בסה"כ.
הבעיה העיקרית שלי היא עם הלולאה.
נערך לאחרונה על ידי shir jones; 18-11-2009 בשעה 10:27.
|
|
משתנה שיספור לך את הזוגיים, כל עוד ערכו קטן מ 10 אתה ממשיך לקלוט.
קלטת מספר זוגי - מגדיל את ערכו של סופר הזוגיים.
ועוד משתנה אחד שיספור לך את כל המספרים.
רגע זה עם לולאות for או while?
זה ב- JAVA, רק שתקבל את הרעיון הכללי.
קוד:int counter=0, totalCount=0, num; int[] zugi=new int[10]; while(counter<10) { num=reader.nextInt(); totalCount++; if(num%2=0) { zugi[counter]=num; counter++; } } System.out.println("נקלטו "+totalCount+" מספרים."); System.out.println(counter+" מהם זוגיים"); int i; System.out.println("המספרים הזוגיים הם: "); for(i=0;i<10;i+) { System.out.print(zugi[i]+" , "); }
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
הסתדרת או שאתה צריך עזרה עדיין ?
זו לולאת for לכן מה שכתבת בjava לא כ"כ עוזר לי,כי אני עדיין לא יודעת while.
הבעיה שלי היא עד איפה אני צריכה להגביל את הלולאה.
זתומרת, for (i=1;i<=?,i++)
הדרך היחידה לפתור את התרגיל בעזרת לולאת for היא לעשות לולאה שתרוץ המון פעמים ("אינסופית"), ובכל פעם שנלקט מס' זוגי להוסיף למונה 1, ברגע שהמונה שווה ל-10 לצאת מהלולאה עם break.
לא דרך חכמה בכלל.
אז למדתם while ולא היית בשיעור כנראה.
מצטערת,חבר שלי שנתן לי את התרגיל סתם עבד עליי ואמר לי שזה עם לולאת for ולא עם לולאת while היום שאלתי את המורה והוא אמר שזה לולאת while(היום התחלנו ללמוד את הנושא) אשמח לקבל את הפתרון של התרגיל עם לולאת while בC#.
ושוב,סליחה (:
נערך לאחרונה על ידי shir jones; 24-11-2009 בשעה 18:58.
יש לך את הפתרון ב- JAVA, זה די דומה אז את רק צריכה להמיר את ה- syntax .
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי