אני בן 17 הגעתי לבצפר חדש ואני פשוט מיואש אני לא מצליח להתחבר לאף אחד, התאהבתי בילדה שהיא שכבה מעלי ודיברתי איתה כמה פעמים אבל לא הרגשתי שזה זורם אבל עדיין אני לא יכול לוותר עליה כל מי שהתחברתי אליו עד עכשיו [שזה לא הרבה בכלל] אומר לי לרדת מזה ולא מבין שאני פשוט לא יכול לרדת ממנה
אותם חברים אגב בגדו בי כבר כמה פעמים מאז שהגעתי וכבר מהתחלה אפשר לראות שאי אפשר לסמוך על אף אחד שם ואני כל הזמן חושב על הילדה הזאת ופשוט אין לי אומץ ואני לא יודע מה לעשות , אני ממש רוצה לדבר איתה ולהתקרב אליה אבל אני לא רוצה לנדנד לה. אני חושב שעשיתי טעות , ממש בפעם הראשונה שראיתי אותה ובאמת הרגשתי שאני נדלק עליה התחלתי איתה בלי להתבייש וביקשתי ת'מספר שלה והיא לא נתנה אבל התנחמתי בפייסבוק שלה שד"א עד היום לא הוסיפה אותי ולא יצרה איתי שם קשר
קיצר אני ממש מיואש אין לי חברים לא הולך לי עם בנות נמאס לי כבר. כולם אומרים לי להתחיל עם בנות אחרות ולרדת ממנה אבל אני פשוט לא יכול והם לא מבינים את זה. וזה לא רק זה גם אני מרגיש בדידות לעיתים קרובות אולי כי הגעתי למקום חדש וזה לוקח זמן לא יודע אבל מאז ספטמבר ועד עכשיו נראה לי שזה מספיק זמן כדי להתחבר אולי פשוט האנשים הם לא האנשים הנכונים
אני חייב עצות אני פשוט אובד עצות באמת, איבדתי אמון בכולם כבר ובקשר לאותה אחת אני ממש רוצה לנסות להתקרב אליה אבל לא יודע כ"כ מה לעשות כי כדי ליצור איתה קשר אני צריך ללכת לכיתה שלה וקצת מרתיע אותי ללכת לסביבה שלה כי אני לא נראה משהו ואין לי ביטחון בשיט וגם לא נראה לי שהאנשים שם כ"כ סובלים אותי [הכרתי כמה ילדים מהכיתה שלה כדי להתקרב אליה אבל חוץ מאחד שניים לא נראה לי שיש שם מישהו שבאמת סובל אותי]
בקיצר אני ממש אשמח לתגובות ואני מקווה שזו רק תקופה ושזה יעבור למרות שזה ממש לא נראה כך כי מאז ומתמיד הייתי אאוטסיידר ולא הלך לי בחיים עם בנות בקיצר אני מחכה לתגובות שלכם, באמת.

ציטוט ההודעה