קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מיואש! מחפש Beginner, בשרת Bera , פרטים בפנים .
    על ידי Rudebox בפורום Maple Story
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-07-2007, 05:20
  2. עזרה| אני כבר מיואש כנסו כולם
    על ידי NATANK0 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-06-2007, 02:01
  3. טוב אני מיואש כנסו בבקשה:(
    על ידי Anonymous בפורום Counter Strike
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-04-2007, 18:47
  4. מיואש ... מבחן קרב..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-02-2007, 15:59
  5. מיואש כבר בגלל הפאקינג בנות האלו
    על ידי Offer בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 26-01-2007, 19:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

מיואש

ברירת מחדל מיואש

אני בן 17 הגעתי לבצפר חדש ואני פשוט מיואש אני לא מצליח להתחבר לאף אחד, התאהבתי בילדה שהיא שכבה מעלי ודיברתי איתה כמה פעמים אבל לא הרגשתי שזה זורם אבל עדיין אני לא יכול לוותר עליה כל מי שהתחברתי אליו עד עכשיו [שזה לא הרבה בכלל] אומר לי לרדת מזה ולא מבין שאני פשוט לא יכול לרדת ממנה
    אותם חברים אגב בגדו בי כבר כמה פעמים מאז שהגעתי וכבר מהתחלה אפשר לראות שאי אפשר לסמוך על אף אחד שם ואני כל הזמן חושב על הילדה הזאת ופשוט אין לי אומץ ואני לא יודע מה לעשות , אני ממש רוצה לדבר איתה ולהתקרב אליה אבל אני לא רוצה לנדנד לה. אני חושב שעשיתי טעות , ממש בפעם הראשונה שראיתי אותה ובאמת הרגשתי שאני נדלק עליה התחלתי איתה בלי להתבייש וביקשתי ת'מספר שלה והיא לא נתנה אבל התנחמתי בפייסבוק שלה שד"א עד היום לא הוסיפה אותי ולא יצרה איתי שם קשר

קיצר אני ממש מיואש אין לי חברים לא הולך לי עם בנות נמאס לי כבר. כולם אומרים לי להתחיל עם בנות אחרות ולרדת ממנה אבל אני פשוט לא יכול והם לא מבינים את זה. וזה לא רק זה גם אני מרגיש בדידות לעיתים קרובות אולי כי הגעתי למקום חדש וזה לוקח זמן לא יודע אבל מאז ספטמבר ועד עכשיו נראה לי שזה מספיק זמן כדי להתחבר אולי פשוט האנשים הם לא האנשים הנכונים

אני חייב עצות אני פשוט אובד עצות באמת, איבדתי אמון בכולם כבר ובקשר לאותה אחת אני ממש רוצה לנסות להתקרב אליה אבל לא יודע כ"כ מה לעשות כי כדי ליצור איתה קשר אני צריך ללכת לכיתה שלה וקצת מרתיע אותי ללכת לסביבה שלה כי אני לא נראה משהו ואין לי ביטחון בשיט וגם לא נראה לי שהאנשים שם כ"כ סובלים אותי [הכרתי כמה ילדים מהכיתה שלה כדי להתקרב אליה אבל חוץ מאחד שניים לא נראה לי שיש שם מישהו שבאמת סובל אותי]

בקיצר אני ממש אשמח לתגובות ואני מקווה שזו רק תקופה ושזה יעבור למרות שזה ממש לא נראה כך כי מאז ומתמיד הייתי אאוטסיידר ולא הלך לי בחיים עם בנות בקיצר אני מחכה לתגובות שלכם, באמת.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני בן 17 הגעתי לבצפר חדש ואני פשוט מיואש אני לא מצליח להתחבר לאף אחד, התאהבתי בילדה שהיא שכבה מעלי ודיברתי איתה כמה פעמים אבל לא הרגשתי שזה זורם אבל עדיין אני לא יכול לוותר עליה כל מי שהתחברתי אליו עד עכשיו [שזה לא הרבה בכלל] אומר לי לרדת מזה ולא מבין שאני פשוט לא יכול לרדת ממנה
    אותם חברים אגב בגדו בי כבר כמה פעמים מאז שהגעתי וכבר מהתחלה אפשר לראות שאי אפשר לסמוך על אף אחד שם ואני כל הזמן חושב על הילדה הזאת ופשוט אין לי אומץ ואני לא יודע מה לעשות , אני ממש רוצה לדבר איתה ולהתקרב אליה אבל אני לא רוצה לנדנד לה. אני חושב שעשיתי טעות , ממש בפעם הראשונה שראיתי אותה ובאמת הרגשתי שאני נדלק עליה התחלתי איתה בלי להתבייש וביקשתי ת'מספר שלה והיא לא נתנה אבל התנחמתי בפייסבוק שלה שד"א עד היום לא הוסיפה אותי ולא יצרה איתי שם קשר

קיצר אני ממש מיואש אין לי חברים לא הולך לי עם בנות נמאס לי כבר. כולם אומרים לי להתחיל עם בנות אחרות ולרדת ממנה אבל אני פשוט לא יכול והם לא מבינים את זה. וזה לא רק זה גם אני מרגיש בדידות לעיתים קרובות אולי כי הגעתי למקום חדש וזה לוקח זמן לא יודע אבל מאז ספטמבר ועד עכשיו נראה לי שזה מספיק זמן כדי להתחבר אולי פשוט האנשים הם לא האנשים הנכונים

אני חייב עצות אני פשוט אובד עצות באמת, איבדתי אמון בכולם כבר ובקשר לאותה אחת אני ממש רוצה לנסות להתקרב אליה אבל לא יודע כ"כ מה לעשות כי כדי ליצור איתה קשר אני צריך ללכת לכיתה שלה וקצת מרתיע אותי ללכת לסביבה שלה כי אני לא נראה משהו ואין לי ביטחון בשיט וגם לא נראה לי שהאנשים שם כ"כ סובלים אותי [הכרתי כמה ילדים מהכיתה שלה כדי להתקרב אליה אבל חוץ מאחד שניים לא נראה לי שיש שם מישהו שבאמת סובל אותי]

בקיצר אני ממש אשמח לתגובות ואני מקווה שזו רק תקופה ושזה יעבור למרות שזה ממש לא נראה כך כי מאז ומתמיד הייתי אאוטסיידר ולא הלך לי בחיים עם בנות בקיצר אני מחכה לתגובות שלכם, באמת.
    אני מבין אותך לגמרי, אין לך מה להרגיש רע לרגע אחד. אתה פשוט כנראה לא נפלת על האנשים הנכונים. אתה צריך להיות גאה בעצמך על שעשית צעד עם הבחורה הזאת, כי היא שכבה מעלייך ולרוב הבחורים אין ת' ביצים בשביל זה, בינתיים תתנהג כאילו כלום לא קרה ותהיה נורא אדיש אלייה, מכיוון שמשיכה מהכיוון שלה לא נשמע שיש.

ואל תשים זין על אנשים שסובלים אותך או לא סובלים אותך, אתה בא לבית הספר ואתה שולט על הסביבה שלך ועל המצב רוח שלך, אל תיתן לאנשים לשנות אותם רק על סמך זה שאין להם שום אפשרות אחרת להעלות לעצמם את הביטחון.
    תראה לאנשים שלא כל כך איכפת לך מהם, מה לעשות חביבי, טבע האדם מוזר ורק לדברים האלה רוב האנשים מגיבים בחיוב.
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

במקום לבכות ולכעוס כמה רע לך,תסתכל על הדברים הטובים...
    אתה בבצפר חדש,אתה יכול להחליט מחדש מי תיהיה,ליצור רושם ראשוני חדש...לקבוע איזה סוג של חברים יהיו לך ואיך אתה רוצה שהחבר'ה תראה אותך !

אחרי שתבין כמה כוח יש לך בידיים אתה בטוח תקבל את המוטיבציה להכיר חברים חדשים.
    ותמיד אפשר,תדבר עם מישהו בכיתה שלך,תצחק על המורה,תדבר על נושאים משותפים (תוכניות טלויזיה,סרטים,משחקים,בחורות,כדורסל) אנשים ירצו להיות לידך ולשמוע מה יש לך לומר כי אתה מעניין,מרתק ומצחיק !

בהצלחה אחי

קודם כל , תודה על התגובות

רועי, אני לא יכול להיות אדיש אליה גם כי אני מאוהב בה וגם כי כדי להיות אדיש אליה אני צריך לראות אותה וכדי לראות אותה אני אמור לעשות את הצעד וללכת אליה לכיתה אל תשכח שהיא שכבה מעליי. זה ממש מבאס היא אפילו לא יודעת איך קוראים לי ובקושי מכירה אותי בפנים וכל שיחה שלי איתה רק מגבירה את הפעימות לב לא יודע איך להסביר את זה, הייתי דלוק על הרבה בנות אבל לא ברמה כזאת.

ואין דבר כזה סובל או לא סובל , כולם סחבקים כזה ואני לא יכול להראות להם שלא כ"כ אכפת לי מהם כי הם מהכיתה ובשכבה שלי ואם אני לא ישים עליהם אז אני פשוט אשאר בודד.

סנופקין, זה בדיוק מה שאמרתי לעצמי בהתחלה וגם ייצרתי לעצמי תדמית שונה אך אני שם כבר חודשיים אם לא יותר והם כבר הספיקו להכיר אותי ולדעת מי אני , אחרי הכל אי אפשר לשחק אותה בנאדם אחר ליותר מדי זמן. כבר עברתי את השלב של הבחירת חברים והכל והם החבר'ה היותר נורמלים שיותר התחברתי אליהם ובאמת הם אחלה אבל הם הוכיחו לי כבר פעמיים שפשוט אי אפשר לסמוך עליהם וזה ממש מבאס.

תודה רבה על התגובות אבל אני עדיין מרגיש שלא מצאתי פיתרון לזה, קשה לי עם זה שיש מישהי שאני דלוק עליה ברמה שלא הייתה לי בחיים והיא לא שמה עליי בשיט [וזה לא אומר שהאופי שלה חרא כי כשהתחלתי איתה בת'אלכס היא לא צחקה עליי או משהו כזה כמו שהרבה פרחות עושות אלא פשוט עשתה את זה בעדינות] אבל למרות זאת אני לא מוכן לוותר ואם היא לא רוצה אותי בתור בן זוג אז לפחות בתור חבר [יעני חבר ידיד כזה] הבעיה היא איך אני גורם לה להבין שאני כביכול כבר לא דלוק עליה כדי שאני יוכל להתקרב אליה.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אחרי כל מה שרשמת, ניסית להתחיל עם הבחורה והיא דחתה אותך, מה יתן לך להיות ידיד שלה? תעבור הלאה ואל תתפס באותה אחת, אתה בן 17 ויש עוד הרבה בנות בגילך בעולם, תעבור הלאה!

אל תכנס לקטעים של הידיד וכו', תעבור למישהי הבאה בתור ותראה שכשהיא תבוא, זאת שהיית דלוק עליה תכנס חזרה לתמונה.

אם אתה בכל זאת רוצה לנסות להתחיל איתה שוב, תפוס את עצמך בביצים ותענה לי על דבר אחד איפה הבטחון שלך?!?! עם גישה כזו לא תביא אף אחת.

כנס לפורום אומנות הפיתוי ותלמד איך מתחילים עם בנות, באיזו גישה לבוא ובכללי - תמיד אפשר להשתנות, אל תיהיה מקובע! ברגע שתבוא בגישה של "אני מיואש ונמאס לי מהחיים" ככה יראו החיים שלך, יש דבר בחיים שנקרא קארמה, הגישה שלך משקפת וגורמת להרגשה ולמזל שלך בחיים, תבוא בגישה חיובית, תסתכל על הדברים בצד החיובי, תוציא מכל דבר את המיטב, ותאמין לי שבכל בוקר אתה תקום ליום חדש ומיוחד.

בהצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    אחרי כל מה שרשמת, ניסית להתחיל עם הבחורה והיא דחתה אותך, מה יתן לך להיות ידיד שלה? תעבור הלאה ואל תתפס באותה אחת, אתה בן 17 ויש עוד הרבה בנות בגילך בעולם, תעבור הלאה!

אל תכנס לקטעים של הידיד וכו', תעבור למישהי הבאה בתור ותראה שכשהיא תבוא, זאת שהיית דלוק עליה תכנס חזרה לתמונה.

אם אתה בכל זאת רוצה לנסות להתחיל איתה שוב, תפוס את עצמך בביצים ותענה לי על דבר אחד איפה הבטחון שלך?!?! עם גישה כזו לא תביא אף אחת.

כנס לפורום אומנות הפיתוי ותלמד איך מתחילים עם בנות, באיזו גישה לבוא ובכללי - תמיד אפשר להשתנות, אל תיהיה מקובע! ברגע שתבוא בגישה של "אני מיואש ונמאס לי מהחיים" ככה יראו החיים שלך, יש דבר בחיים שנקרא קארמה, הגישה שלך משקפת וגורמת להרגשה ולמזל שלך בחיים, תבוא בגישה חיובית, תסתכל על הדברים בצד החיובי, תוציא מכל דבר את המיטב, ותאמין לי שבכל בוקר אתה תקום ליום חדש ומיוחד.

בהצלחה.
    מה יתן לי? אני יהיה קרוב אליה ואני יוכל יותר להכיר אותה והיא אותי, ביקשתי ממנה את הטלפון אחרי שהכרתי אותה כולה יומיים ובגלל זה היא גם דחתה אותי, הייתי פזיז מדי. קל להגיד לעבור הלאה אבל יש רק בת אחת שאני רוצה וזו היא, בנות אחרות פשוט לא מעניינות אותי.

כשאמרת את זה חשבתי לרגע אולי להתחיל עם אחת החברות שלה וככה להתקרב אליה אבל אני לא יודע אם יש לי סיכוי איתן בכלל כי לרוב יש בכלל חבר וגם פשוט לא הולך לי עם בנות לא משנה כמה טקטיקות ניסיתי זה פשוט לא הולך אבל אני חושב שאני אנסה בכל זאת להתקרב אליהם בתור ידיד [לחברות שלה וככה בעצם להיות בקרבתה]

תשמע, אין לי בעיה לבוא אליה ולהגיד לה הכל בפנים אבל זה לא יתן לי כלום היא סתם תילחץ ותנפנף אותי שוב. כפי שאמרתי, אולי בגלל שהייתי פזיז היא נרתעה ודחתה אותי ואפילו בתור סתם חבר אין לי כ"כ סיכוי איתה כי היא יודעת שאני דלוק עליה וזו בעצם הבעיה העיקרית פה. אני מת להיות בקרבתה אבל אחרי שהתחלתי איתה והיא דחתה אותי אני לא יודע אם יש איזשהו סיכוי לקשר אפילו סתם ידידותי. זה ממש מייאש אני כל היום חושב עליה וחולם עליה בלילות כל שיר שיש אני ישר חושב עליה באמת שאני ממש מיואש מזה.

קראתי משהו של אומנות הפיתוי אבל לא כתוב שם דבר אחד על מה עושים במצב כזה שהתחלת עם מישהי והיא סירבה ואתה עדיין רוצה אותה איך לשפר את המצב וזו הבעיה שלי אתה מבין... אני יכול לנסות לדבר איתה כאילו שלא קרה כלום אבל בשביל זה אני אמור לבוא לכיתה שלה ולדבר במיוחד איתה ככה שזה די שקוף שאני מנסה להתקרב אליה ושוב היא תדחה אותי פעם אחר פעם. לפי איך שאני רואה את הדברים יש רק סיכוי אחד להתקרב אליה וזה דרך החברים הטובים ביותר שלה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,175 | הודעות: 8,151,757 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect