קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] הדמות שלי ושל אור
    על ידי MuGi בפורום Maple Story
    תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 14-01-2007, 15:52
  2. [פרסום]הבנדיט שלי רמה 50 !!
    על ידי TmTm בפורום Maple Story
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 02-11-2006, 19:19
  3. [פרסום] הDK שלי :) בKhaini
    על ידי MushoNN בפורום Maple Story
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 03-10-2006, 18:51
  4. [פרסום] השחקן שלי בקוריאני :)
    על ידי OmeR בפורום Maple Story
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 28-09-2006, 20:13
  5. הסיפור שלי ושל עומר Omer לכל המעוינים
    על ידי MuGi בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 27-07-2006, 04:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

פרסום | הסיפור שלי.

Talking פרסום | הסיפור שלי.

אוקי..
    תראו אני כיתה י' כרגע עוד מעט בן 16.
    גיליתי את הפיקאפ לפני כ-חצי שנה ..
    בהתחלה מה שעשיתי הוא חודשיים של קריאה מלא מאמרים , סרטונים,ספרים,דיבור עם פיקאפרים במסן הכל פשוט ממש התעניינתי בנושא.
    אני מדבר איתכם שכאילו בחופש הייתי חוזר ב3-4 ונשאר עד 8 בבוקר אפילו שהייתי מת מעייפות לקרוא סתם כי זה עניין אותי..
    אי אפשר להגיד שלפני הייתי אפס גמור עם בנות הכרתי בנות ויצאתי עם בנות אבל לא בכמות של עכשו..
    אז אוקי אחרי שלמדתי הרבה והחכמתי הרבה , יצאתי לקניון וקניתי מלא בגדים חדשים (סוג של שינוי סטייל) הארכתי שיער ועשיתי תספורת יפה יותר (זה נכון שלפי מה שכתוב בכל מקום המראה לא מה שקובע אבל אני חושב שזה בונוס ענק להיות מטופח! ) טוב בקיצור אז סתם שהיינו יוצאים עם חברים הייתי תופס חבר והיינו מתחילים עם בנות ( מה שפעם לא היינו עושים .. ),זה עבד ובגדול אני אומר אפילו בתור התחלה אני לא זוכר שבאתי לדבר עם מישהי וזה לא עבד או שלא הצלחתי לקדם עניינים..
    בהתחלה היינו מתחילים עם HB7-6 שזה היה ממש קל כי כנראה לבנות האלה אין הרבה בנים , חשוב לציין שלא היתי מתחיל איתן בגלל שהיתי נמשך אליהן סתם כי היה משעמם ורציתי לבדוק אם זה עובד..
    אחרי חודש וחצי ככה אמרתי לחבר שלי שנמאס לי שאנחנו מתחילים עם בנות שאנחנו לא כזה נמשכים אליהן והעלינו את הרף ובאמת מאז התחלנו רק עם בנות יפות ממש ולרוב זה שוב-עבד.
    בקיצור החיים שלי ממש השתנו מאז כל זה..
    פתאום חברים שלי שהיו רואים אותי מסתובב איתם ועם הבנות שלהם רואים אותי מביא מבנות יפות או סתם מסתובב עם בנות ומקדם עניינים..
    פתאום התחלתי לקבל מחמאות שאני נראה טוב או שרואים שיש לי ביטחון (מה שעוד יותר הרים לי את הביטחון).
    בקיצור אני נהנה הרבה יותר ככה..
    ממליץ לכל אחד להתעמק בקריאה ולצאת ולהתנסות כי כמו שאומרים כאן הרבה לקרוא ולא לעשות עם זה כלום -לא מגיעים ככה לשום מקום.
    בהצלחה לכולם ..
    קצת חפרתי אבל היה חשוב לי לספר איך זה שינה אותי..

2. קישורים ממומנים

מחזק תודה רבה :]]
    אני עשיתי את הקורס במאפי וככה נכנסי לתחום אז למזלי לא הייתה תקופה שבה רק למדתי ולא תרגלתי.. אבל ברור שזה נכון, רק תירגול בשטח מביא תוצאות

ישר כוח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,900 | הודעות: 8,150,482 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect