העיר רעננה קיוותה להשלים דאבל אחרי הזכיה של בנות אוסטרובסקי, אבל ליגת העל לבתי ספר תיכונים שייכת לתיכון הריאלי בחיפה, שזכתה באליפות עם 68:79 על מטרווסט בגמר, כשהיא משלימה עונה חלומית נטולת הפסדים.
בר טימור, הכוכב הגדול של הריאלי, נתן עוד משחק טוב למרות פציעה שהשביתה אותו כמעט לאורך כל הרבע השלישי. אבל הערב הוא ניגן רק כינור שני ל-MVP של הגמר - לירז אריאלי, שלקח פיקוד בדקות הטיפול של טימור, הראה יד קטלנית וסיים עם 17 נקודות.
מאמן הריאלי, מאיר קמינסקי, אמר בסיום: "אנחנו מאוד שמחים. הלחץ היה עלינו כי אנחנו קבוצה יותר טובה ואני שמח שבאנו את זה לידי ביטוי. אין מה להגיד, לקחנו את המשחק כמו שצריך. לא היה נעים לראות את בר טימור נפגע אבל שאר הקבוצה החזיקה עד שהוא חזר. זה מרגש לזכות גם בזכות האווירה והמשחק עצמו שלא היה קל בכלל".
"היתה עונה מדהימה, כולם עשו עבודה גדולה ואני מקווה שגם בעונה הבאה זה יהיה ככה", אמר המצטיין לירז אריאלי, שקלע 17 נקודות. על ההצגה שלו הוא אמר: "באתי לשחק כדורסל, מעבר לזה אין לי מה להגיד. לא יודע איך נחגוג, אבל נחגוג".
בר טימור הוסיף: "הרגשה מדהימה כמו חלום שהתגשם. עבדנו כל כך קשה ואני שמח שלקחנו את זה. התחברנו בצורה מדהימה, היה לנו תלכיד שבלתי ניתן לעצור אותו".
קרדיט לספורט5
ללא ספק הגיע להם, לא היה להם הפסד אחד, הם שיחקו הכי טוב וראו את זה.

ציטוט ההודעה