קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 31-12-2006, 17:17
  2. שאלה דחופה בקשר להשתלשלות של יום סיירות!!!
    על ידי SayarMan בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-12-2006, 16:07
  3. קיבלתי יום סיירות ל10/1 מישהו פה איתי
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-12-2006, 18:04
  4. יום סיירות אני מגיע!!!!!
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 16-09-2006, 20:50
  5. יאללה מחר סימולציה של יום סיירות
    על ידי KoChiNi בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 20:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

יום סיירות! 10/1/10

משתמש מכור האוואטר של JORDAN100
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עבור בעלי חיים כל יום הוא טרבלינקה יצחק בשביס זינגר

ברירת מחדל יום סיירות! 10/1/10

טוב אחרי שקראתי מלא מאמרים גם אני לתת מעצמי ולכתוב על היום סיירות שלי.
    אז ככה יצאת ב5מהבית והגעתי ב7 לוינגיט נרשמתי בביתן שאיפה שצריך להרשם כתבתי על החולצה את המספר שלי והלכתי לראות רופא בדקו לי לחץ דם ושאלו אותי כמה זמן ישנתי אני כמו טיפש אמרתי 4 שעות ואחרי שאמרתי את זה הבנתי את גודל הטעות חייב להיות יותר מ7 שעות חוק מטכלי שלחו אותי לרופא השני והוא אמר לי לבוא מחר אחרי שרבתי איתו והסברתי לו שישנתי טוב מאוד יום לפני הוא נתן לי את האישור איזה מזל!!
    אז ככה לפני ריצת 2000 עושים חימום מפגר כאילו אנחנו באיזה קבוצת תמיכה עדיף להתחמם לבד ואז ל2000 בגלל שהחימום לא עזר בשיט רצתי את הריצה כולי תפוס אבל עברתי אותה הגעתי 5 בין 7:30-8 דקות לא היה לי חשוב להגיע ראשון אלא להתברג בין הראשונים אחכ נתנו לנו דפים של העדפויות לא היה לי אכפת מה לסמן וסימנתי מטכל ראשון שייטת שני וחובלים
    אחכ חיכינו איזה שעה בגלל שרצתי בין הקבוצות הראשונות של 2000(יש כמה כי לא כולם באים בזמן) ואז הגיע הזמן חילקו אותנו לקבוצות הדבר הראשון שעשיתי זה לדעת כמה הם עשו ב2000 מאוד עניין אותי איך מחלקים את הקבוצות הבנתי ש2 מה17 שהיו בקבוצה סיימו ראשונים והשאר במקומות 15-30 ב2000 בקיצור ראינו את המפקד שיעביר לנו את הגיבוש והעלה אותנו על הדיונה והגיע הזמן לספרינטים עשינו את הספרינטים מירידה לעליה ולא ההפך כמו שרגילים שזה עוד יותר שובר עשינו משהו כמו 15-10 ספרינטים על זמן עד שעמדנו בזמן(צריך להסתדר בשלשות) ביינתים לא צריך לתת את כל כך כי לא רושמים כלום אני בלטתי בכך שלקחתי זמנים .
    מתי שהמפקד אמר לנו שאת ה8 ראשונים הוא רושם הבנתי שפה צריך להגיע בין הראשונים לא שאפתי לגבוה כי זה לא עניין אותי רציתי בערך מקומות 4-2 .... אחרי הספרינטים שלקחו משהו כמו 45 דקות היה מנוחה אני לא נחתי פתחתי אלונקה כל השאר מהקבוצה נשכבו על הריצפה כאילו הם מתים אין לי מושג עם המפקדים ראו את זה ... אחרי הספרינטים והמנוחה היה אלונקה סוצימוטרית להקיף את אותו מקום שהקפנו בספרינטים 4 ראשונים לוקחים אלונקה וה5 את המתקן מים גם פה חשוב להגיע לאלונקה אולי פעמיים מכל הספרינטים של הגעתי לאלונקה .... לאנשים האלונקה הייתה קשה כי הם לא רגילים לזה והגעתי למצב שהמתקן של המים היה יותר קשה לי מהאלונקה
    אחרי האלונקה סוציומטרית היה שוב פעם מנוחה לסדר את האטים לפתוח אותם אחכ היה לחפור בור שיהיה בעומק של אט וברוחב שלו עשיתי בור טוב לקראת הסוף נפל לי כל החול שהוצאתי מהבור התבאסתי אבל איכשהו הצלחתי להוציא את כל החול שנכנס בפנים זה לקח משהו כמו 20 דקות של רק עבודה בלי הפסקה.
    אחרי הבור היה לנו עוד פעם מנוחה למלא שקים של 2 דלים שק ממש קל ממה שאני רגיל (שק מלא) ויאללה לנסות לעשות את המספר של הסיבובים בלי הפסקה כמובן שהמפקד אמר מי שרוצה לנוח יכול ופה נמדדים כולם אני היה לי יחסית קל ועשיתי 12 סיבובים ב 25-20 דקות לא יודע זה היה נראה לי ממש קצת אבל לנו המפקד אמר שאסור לרוץ בירידה דבר שביאס אותי!!ואז הסתכלתי מסביב ראיתי שהקבוצות האחרות הולכות הבנתי שאני מסיים ת'גיבוש ואז המפקד אמר להוריד שקים וריכז אותנו ושאל מה אנחנו לומדים איך התאמנו תחביבים ומה סימנו בעדפויות אני כמובן לא היה אכפת לי מה שאני מקבל אמרתי לו וואלה המפקד לא יודע סימנתי מטכל הוא אומר מה זה לא יודע לא החזרתי לו תשובה.
    בקיצור סימנו את הגיבוש מתוך 17 נשארו 8 היה גיבוש סבבה למרות שהיה לי כאבים לפני הגיבוש שהשפיעו עלי אבל סימתי ת'גיבוש הייתי טוב חילקו לנו דפים לדרג את החברים בקבוצה והתפזרנו אחכ וחיכינו בדשא.
    וואלה פה חשבתי אם אני יקבל משהו בסוף אחרי איזה שעתיים של יבוש הקריאו את השמות אני לא חשבתי שאני יקבל משהו בגללל זה לא הקשבתי למספרים אחרי זה באה איזה מישהי מהשייטת שאלה אם המספר הזה פה ואמרתי לה שכן היא אמרה בוא אתה בשיטת וואלה התרגשתי שקיבלתי משהו אבל לא ציפיתי להרבה לפני שנתיים הייתי מורעל לאט לאט זה ירד לי אבל בסוף הייתי חייב ללכת ליום סיירות בגלל שהתאמנתי מלא ורציתי לראות תוצאות וואלה יש תוצאות אני מרוצה מהתוצאה לא אכפת לי אם אני יעבור את הגיבוש או לא כי מה שאני רוצה זה מגלן אגוז או סיירת מובחרת אחרת
    חשוב להדגיש שהזמנים שאמרתי זה זמנים שמדדתי לבד והמפקד לא הקציב לנו זזמן שיהיה בהצלחה לכל מי שניגש ליום סיירות
    אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

תותח , אחלה מאמר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect