הלכתי עם חברים למועדון שאנחנו תמיד הולכים, הכרתי הרבה אנשים שם, היה לי SP גבוהה ואווירה בשמיים
סט #1 :
כמה חברים AFC אבל הולך להם פה ושם חשבו שלהחזיק ידיים ולהסתובב סביב מישהי כמו מטורפים יכול להביא להם בנות..(צריך לעבוד איתם על זה חח) אז כמובן אני ניצלתי את המצב וקלטתי מישהי מסתכלת קצת בהלם וצוחקת HB 7.5 ...אני כמובן ניצלתי את המצב והחזרתי לה מבט גיחוך של "מה הם עושים?!".
כל זה היה בזמן הריקוד , הושטתי לה יד היא לקחה משכתי אותה בקטנה לרקוד איתי ואנחנו רוקדים כמה דקות קצרות ואז חברות שלה שבדיעבד כשאני חושב על זה היו אלה שחברים שלי ניטרלו בשבילי בלי שידעו בכלל,
משכו אותה ממני והכניסו אותה למעגל של 4-5 בנות. בלי לחשוב פעמיים אני לא מסתכל על אף אחת רק על המטרה שלי מפריד עם הידיים את המעגל בזמן שאני שומר על קשר עין איתה ולוקח לה את היד ומוציא אותה מהמעגל לרקוד איתי שוב ולוחש לה באוזן "חוצפניות חברות שלך", עם חיוך כמובן![]()
ואז אמרתי לה שכואבות לי הרגליים לקחתי לה את היד ואמרתי בואי נשב..שאלתי אותה כמה שאלות בוחנות
דיברנו קצת ויצא שהתנגנה מוסיקת רוק היא אמרה שהיא לא אוהב אז אמרתי לה בואי נסיח את דעתך מזה
בווום KC
עצרתי את הנשיקה, היא צחקה אמרה שלרגע באמת היא לא שמעה את המוסיקהואז התחילה לנשק אותי שוב
אמרתי לה שאני צריך לחזור לחברים שלי לקחתי מספר, "אבל אל תשכח ממני כן? "
ביי ביי
סט #2
רקדתי ליד כמה בנות ראיתי מבטים, ניגשתי לאחת מהן HB7 רקדתי מולה קצת ואז לקחתי לה את היד שנרקוד יותר קרוב, היא אמרה לא מתאים יש לי מישהו פה ואי אפשר (מישהו אמר שיט טסט?) אמרתי לה "אנחנו בקושי מכירים וכבר את מספרת לי על הצרות שלך?, אני לא מבטיח לך כלום חוץ מריקוד מהנה"
המשכנו לרקוד תוך כדי ששואלים את השאלות הסטנדרטיות תוך כדי שכל שני החברות המציקות שלה דוחפות ומושכות אותה ממני כמובן שהן קיבלו על זה ים נגים, ואז הרגעתי את המצב ושאלתי אותה כמה היא ספונטנית מאחד עד עשר" היא אמרה 6 אמרתי לה בואי נבדוק את זה בואי נעשה משחק קצר, "סבבה" ואז לקחתי אותה לשבת, משחק חמש השאלות של סטייל וההתערבות הייתה "אם אני מנצח את מנשקת אותי, אם את מנצחת אני מנשק אותך" חחחחח הזויי..הרצתי את המשחק בשביל הקטע, כמובן שהיא נשקה אותי
ואז היא אמרה "אני לא מאמינה שגרמת לי לעשות את זה" מסתכל עליה כאילו לא מבין מה היא רוצה כולה נשיקה ואז היא אמרה "לנשק אותך" אמרתי לה "אם הייתי שואל אותך כמה את ספונטנית מ1 עד 10 עכשוי מה היית עונה? "10!!" ואמרתי לה "רואה, גרמתי לך להכיר צדדים שלא ידעת על עצמך" היא צחקה ואז אמרתי לה שאני צריך לחזור לחברים ולקחתי מס'. ביי ביי
סט #3
חבר שלי שלא מכיר את הפיקאפ נורא רצה להתחיל עם 2 בנות שישבו אמרתי לו תן לי שניה ללכת לבד ואז תבוא
באתי אליהן עם פתיח שהמצאתי " סבתא שלי אמרה לי כששאלתי אותה, שכדי להתחיל עם בנות צריך להזמין אותן לרקוד, מה אתן אומרות על זה? (חיוך פלייפולי) היא אמרה קצת מיושנת..אמרתי לה
"סבתא שלי מה את מצפה" פה ושם דיבורים על הא ודא וחבר שלי הצטרף, קמתי לשניה כאילו אני עסוק
וכשחזרתי ישבתי ליד המטרה שלי, שואל אותה שאלות..אגב שאלה שאני נורא אוהב לשאול כדי ליצור נוחות
"מה את מעדיפה בריאות או אהבה" אפשר לדבר על זה הרבה ובסוף התשובה שלה אתה יכול להגיד לה
יפה קיבלת על זה נק' אצלי או תשובה לא טובה ירדו לך נק', ככה שאתה הפרס.
דיברנו עוד קצת ולבסוף אמרתי לה שאני צריך לזוז אבל תביאי את המספר שלך
NC
סט #4
ראיתי HB 7 רוקדת והיה לה קעקוע גדול יפה על הגב שמציץ מהחולצה
ניגשתי "קעקוע יפה" היא הודתה לי ואז אמרתי לה נעים מאוד M.K, נעים מאוד HB 7
חברות שלה חטפו אותה ממני אבל זה היה ממש מהיר לא הספקתי להגיב
ואחרי זה ראיתי אותה בחדר אחר לקחתי לה את היד משכתי לכיווני ואמרתי לה שחברות שלה לא בסדר
היא אומרת לי שיש לה חבר התגברתי על השיטסט והמשכנו לרקוד ואז אמרתי לה בואי נעשה משחק קטן ובודדתי אותה דיברנו על הא ודא עשינו את המשחק מסתבר שבאמת באמת יש לה חבר..אני בטוח בזה
גם מישהו לקח אותה ממני באמצע המשחק מסתבר שזה היה חבר של חבר שלה
אבל לא וויתרתי וניגשתי אחרי כמה דקות ואמרתי לה " אני לא מוותר לך תביאי את המספר שלך"
היא אמרה שזה מוזר לה לתת למישהו מספר כשיש לה חבר לבסוף היא הביאה לי את המספר והלכתי..בשביל האתגר..![]()
סט #5
לקראת סוף המסיבה ראיתי בלונדינית איזה HB 8 בטעם שלי ופתאום עבר מישהו עם מגש סופגניות
הציע לה והיא לא רצתה, ישר בלי לחשוב פעמיים ניגשתי אמרתי לה באוזן "מה את בדיאטה?"
"לא אני לא אוהבת סופגניות" אמרתי לה "איזה מן בנאדם לא אוהב סופגניות" צחקנו קצת והמשכנו לרקוד
היא התרחקה קצת עלתה לרקוד על הבמה עליתי רקדתי לידה ואיתה, הצגתי את עצמי היא הציגה את עצמה
שאלתי אותה "רגע בת כמה את בכלל" (כאילו אני בודק אם היא מתאימה לי) רקדנו עוד קצת פה ושם מיקרו
רחוק ואז ניגשתי אליה אמרתי לה את נראית לי מעניינית תרשמי את המספר"
שאזאםם NC![]()
לשימור:
להיות עקבי!
לא לוותר כשיש אמוגים ומכשולים
לא ליפול בשיטסטים! עד לא מזמן בכלל הייתי נופל בזה מסתבר שזה סתם היא בוחנת אותך
ביטחון עצמי, הכלי הכי חשוב במשחק מועדונים
לא לפחד לגשת בכלל
מצב רוח טוב ופלייפולי
לשיפור:
לנסות להגיע יותר רחוק הלאה
לנסות לסגור עוד במועדון את הNC שלקחתי