משהו מחכה ל3 בלילה?
ספוילר:
עד 4 מצידי...
חחחח אני ילך לשחק MW2 וב3 יעשה רענן
נכתב במקור על ידי nhavu1 עד 4 מצידי... אתה מורעל אחי... אתה פספוס, לך לשייטת
עד 3 זה נראה לי המקסימום אחרי זה כבר לא חושב שזה יהיה כי כבר יהיה מאוחר להרוב.
נכתב במקור על ידי kashkash אתה מורעל אחי... אתה פספוס, לך לשייטת חחח אם היית משיג XBOX בריסטוק הקודם,לא היית נשאר כמוני?
אני עד 3 יהיה כי במילא אני רוצה לגלוש באינטרנט ולשחק במחשב ... פשוט בדרך אני יבדוק אם יש ת'ריסטוק המציק הזה..
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי
יאללה אני יחכה גם :]
יאללה אני גם יחכה
נכתב במקור על ידי nhavu1 חחח אם היית משיג XBOX בריסטוק הקודם,לא היית נשאר כמוני? וואלה!! שיחקת אותה, לי נשאר בפעם הקודמת סקין לאייפון, אז אני חייב להזמין עכשיו איפוד...
נכתב במקור על ידי nhavu1 חחח אם היית משיג XBOX בריסטוק הקודם,לא היית נשאר כמוני? השגת XBOX !? איזה חזק אחי אתה מלך
גגגגגגגגגגגגגגג 3 אני עוד צריך לקום ב-6 O:
נכתב במקור על ידי Dj TiMaNi OrGiNaL גגגגגגגגגגגגגגג 3 אני עוד צריך לקום ב-6 O: חחח גם אני
נכתב במקור על ידי kashkash וואלה!! שיחקת אותה, לי נשאר בפעם הקודמת סקין לאייפון, אז אני חייב להזמין עכשיו איפוד... חח כן,חפשו תמונה פה בפורום ותאמינו לי שווה להישאר למרות שפעם שעברה זה היה רק ב00:23
נכתב במקור על ידי nhavu1 חח כן,חפשו תמונה פה בפורום ותאמינו לי שווה להישאר למרות שפעם שעברה זה היה רק ב00:23 אהה אז אם פעם שעברה זה היה ב 00:23 אז זה לא כל שעה עגולה ...
חוקי הפורום