קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 15:13
  2. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 02:09
  3. סאמקק !! ההורים שלי לא מוצאים לי כלום ! =(
    על ידי Niv-S בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 12:32
  4. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 20:56
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

קב''א 49 לא נותנים לי כלום

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל קב''א 49 לא נותנים לי כלום

לא מיונים לשום דבר לא כלום, כלל צה''לי 02,
    זובי אני רוצה מחשבים, אני כל החיים שלי מתעסק בתכנות פרוצדורלי,
    אחרי לחץ מה הם יכולים להציע לי שלא יחשב תפקיד מונפץ, זאת אומרת משהו מעניין מאתגר משהו שבאמת יתרום לי ולצבא באופן גדול וזין כי אני לא הולך לשרת שלוש שנים בתפקיד מנקה ארובות או בתפקיד פקידת מחשב זה יש להם פרייארים אחרים אם משרתים אז משרתים בדבר הכי גדול והכי תורם שיש.
    אחרת בזמן הזה אני יכול לעשות כל כך הרבה דברים אחרים כמו ללמוד ולהרוויח כסף אז אני עושה פה טובה.
    נערך לאחרונה על ידי emek; 28-01-2010 בשעה 23:19.

2. קישורים ממומנים

אתה לא עושה לאף אחד טובה, זה החובה שלך. ואם קיבלת קב"א 49 כנראה שזו הקב"א שמגיעה לך.
    אין מה לעשות וקב"א אי אפשר לשנות, תסתפק במה שיש...

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אם תורמים תורמים איפה שצריך. אז עשית קצת תכנות לפני הצבא, מה הקשר? ממתי צבא זה צבא לפי בקשתך?
    אתה לא מתגייס בשביל לעשות חיים, או להתקדם מקצועית. תאמין לי אף אחד לא נהנה מה360 שקל לחודש האלה.
    זה מה נתנו לך? זה מה שתיקח. אם תקבל תפקיד מפגר, אז תעשה שעות מפגרות, תגיע ב10 לך ב12, תעשה כמה כסף שאתה רוצה בחוץ, אם תקבל תפקיד מחשבים, תשב במשרד מ8-18:30, תתכנת שטויות של ניהול ידע ומערכות מפגרות, ותקבל את אותם ה300 שקלים. אה כן, אולי גם יחתימו אותך קבע. שיגעון ממש.

ואם אתה חושב שיקפצו עליך אחר"כ באזרחות, צא מהסרט. אני מכיר בנות שהיו מנהלות רשת אהבלות ומרוויחות יותר ממרמניקים שאני מכיר שעדיין היו צריכים לעשות תואר ראשון כדי להתקבל להייטק.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

מנהלות רשת?
    אתה מדבר על ניהול רשת?
    זאת אומרת מנהל רשת או נתמ''מ כי אם זה ככה אני קופץ על army netvision boy
    זה לא בהכרח מה שמגיע לי הייתי עייף באותו רגע פרט לזה אני רוצה שיקפוץ פה מישהו שלא עשה שירות סיירות אני מתערב ששניכם קיבלתם,
    פרט לזה מה זכותי זה החיים שלי לא רוצה לעשות דרעק שאני לא אוהב שלוש שנים יש לי זכות למה לבן אדם לסבול סתם מצד שני לא רוצה צבא כבקשתי אני רוצה מתוך כל הרשימה שלי של איזה 20 שיתנו לי 1 מה הבעיה מה הפאק פה אה? אני לא פטריוט? זה חרא של דבר לדבר ככה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

דבר ראשון זו לא חובה שלי שחררו אותי ואני שנה וחצי נלחמתי איתם על זה שיגייסו אותי אפילו בתור ג'ובניק רצתי קרעתי את התחת שלי בשביל שיגייסו אותי ואפילו חזרתי ונתתי להם עם היד שלי את תעודת הפטור,
    עוד בעיה שאני רואה שפות תכנות לא משנה מה לתכנת אני מקבל זיקפה זו הבעיה הבנתם?
    כסף לא כסף אוהב את זה זה נותן לי שלוות נפש,
    פרט לזה תראה לי תכנת asp asp.net בגיל שלי ברמות שלי לא תמצא אני בונה לך מערכות ניהול שאף sql injection לא יכול להפיל בכלל xss ושום היבט מבחינת אבטחה זה משהו בן זונה
    מה הבעיה שלא יכולים קצת לפקוח עיניים ולהתחשב בבן אדם?
    להסתכל על בן אדם מקרוב יכול להיות אחד עם 52 שיקבל להיות תוכניתן ויצא באמצע הקורס כי הוא חרא על הפנים,
    בגלל זה אני בעד ביטול חוק גיוס חובה, תארו לעצמכם את כל הג'ובניקים שיושבים ומבזבזים מלא כסף למדינה על מה בהתחשב בתקציב הבטחון??? זה שווה?
    בכל אופן אני מבקש שתתנו לי עצה אני רוצה בכל זאת להשיג משהו שווה כמו מודיעין או מחשבים ואני רוצה את זה, איפה להשקיע את הכוח שלי? איפה? מה לעשות כדי להשיג מה שאני רוצה? (מתוך 20)
    מה אני אומר לקצין מיון? בעיקר מה לומר לקצין מיון?
    נערך לאחרונה על ידי emek; 29-01-2010 בשעה 01:34.

ציטוט נכתב במקור על ידי emek צפיה בהודעה
    דבר ראשון זו לא חובה שלי שחררו אותי ואני שנה וחצי נלחמתי איתם על זה שיגייסו אותי אפילו בתור ג'ובניק רצתי קרעתי את התחת שלי בשביל שיגייסו אותי ואפילו חזרתי ונתתי להם עם היד שלי את תעודת הפטור,
    עוד בעיה שאני רואה שפות תכנות לא משנה מה לתכנת אני מקבל זיקפה זו הבעיה הבנתם?
    כסף לא כסף אוהב את זה זה נותן לי שלוות נפש,
    פרט לזה תראה לי תכנת asp asp.net בגיל שלי ברמות שלי לא תמצא אני בונה לך מערכות ניהול שאף sql injection לא יכול להפיל בכלל xss ושום היבט מבחינת אבטחה זה משהו בן זונה
    מה הבעיה שלא יכולים קצת לפקוח עיניים ולהתחשב בבן אדם?
    להסתכל על בן אדם מקרוב יכול להיות אחד עם 52 שיקבל להיות תוכניתן ויצא באמצע הקורס כי הוא חרא על הפנים,
    בגלל זה אני בעד ביטול חוק גיוס חובה, תארו לעצמכם את כל הג'ובניקים שיושבים ומבזבזים מלא כסף למדינה על מה בהתחשב בתקציב הבטחון??? זה שווה?
    בכל אופן אני מבקש שתתנו לי עצה אני רוצה בכל זאת להשיג משהו שווה כמו מודיעין או מחשבים ואני רוצה את זה, איפה להשקיע את הכוח שלי? איפה? מה לעשות כדי להשיג מה שאני רוצה? (מתוך 20)
    מה אני אומר לקצין מיון? בעיקר מה לומר לקצין מיון?
    שוב, קב"א 49 לא מספיקה לשום יחידת מחשבים / טכנולוגיה של המודיעין.
    אם היית עייף או לא הרגשת טוב היית צריך לציין את זה בצו ראשון ולהגיע פעם אחרת לעשות את המבחן כי אני בטוח שאמרו לך שהמבחן הוא חד פעמי ובלתי אפשרי לעשות אותו שוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אז מה אפשר לעשות בטוח יכולים טיפה להתגמש ולתת משהו מעל הקב''א אני לא מאמין שהם יהיו כאלה מניאקים איתי?

אז מה אפשר לעשות בטוח יכולים טיפה להתגמש ולתת משהו מעל הקב''א אני לא מאמין שהם יהיו כאלה מניאקים איתי?
    זה מה יש. לא יקחו אותך לפרוייקטים שהקב"א הדורש הוא 54+

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

חפש מישהו שאתה מכיר שמשרת באיזו יחידה של המודיעין שיכניס אותך בפרוטקציה למודיעין
    גם אצלי ביחידה יש חברה עם קב"א 49 והדרישה היא 52

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל רגע שניה

רגע ואם תוך כדי השירות נניח חצי שני אני מוכיח את עצמי באמצעות המלצות וטופס 55 אני יכול להשיג מה שאני רוצה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

boom shanker
    איפה אתה משרת?

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

מנהלות רשת?
    אתה מדבר על ניהול רשת?
    זאת אומרת מנהל רשת או נתמ''מ כי אם זה ככה אני קופץ על army netvision boy
    זה לא בהכרח מה שמגיע לי הייתי עייף באותו רגע פרט לזה אני רוצה שיקפוץ פה מישהו שלא עשה שירות סיירות אני מתערב ששניכם קיבלתם,
    פרט לזה מה זכותי זה החיים שלי לא רוצה לעשות דרעק שאני לא אוהב שלוש שנים יש לי זכות למה לבן אדם לסבול סתם מצד שני לא רוצה צבא כבקשתי אני רוצה מתוך כל הרשימה שלי של איזה 20 שיתנו לי 1 מה הבעיה מה הפאק פה אה? אני לא פטריוט? זה חרא של דבר לדבר ככה.
    לפי איך שאתה כותב נראה לי שבאמת מגיע לך 49
    או שאולי אתה עייף עכשיו גם

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

שמע לדעתי אתה יכול להגיע רק בקומבינה.
    אותי עכשיו הכניסו לתפקיד שדורש קורס עם קבע, ואני לא הולך לעשות שום קורס ושום דבר.
    אף אחד מהחברים שלך לא משרת במשהו בסגנון?

אחי אני יכול לתת לך מוצא אבל שוב תהיה לך בעיה של קבע הדבר היחיד שיכול להציל אותך זה הנדסי תוכנה או מהנדס אין מה לעשות הצבא דפוק ברמות על בקטע הזה של הקבא אבל עם תוציא אחד מתארים אלה זה משנה את כל התמונה אחרת היה עלייך רולטה רוסית מה הכוונה יסמו אותך לפי צורכי צהל
    נערך לאחרונה על ידי naty1212; 29-01-2010 בשעה 19:50.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

לדפוק aviv כמה פוסטים מלמעלה:
    לפי דעתי מכיוון שהצבא הוא מערכת אשר מורכבת ממעמדות סוציאו-אקונומיים שונים ומייצגת אנשים שונים ממגזרים שונים במדינה (בדיוק כמו החברה האזרחית) לפנים משורת הדין שהבחנה ואפליה מתקנת יהיו גם חלק מכלי המיון של הצבא וישפיעו על הקב''א.
    לדבר יפה אני יכול ותתפלא לשמוע בחור שיש לי ממוצע של 90 בתעודה עם בגרות מורחבת במדעי המחשב, אז תתפלא לשמוע כן, אני אכן לא אוהב לכתוב "יפה".

עכשיו בנוגע לנטי, איזה מוצא יש לך לתת לי?
    מה אתם ממליצים לי לעשות בנוגע לקומבינות?

תודה
    נערך לאחרונה על ידי emek; 30-01-2010 בשעה 11:12.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,505 | הודעות: 8,151,087 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect