קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] בומב שוקולד לבן, גבינת מסקרפונה ותותים
    על ידי usermanx בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-02-2010, 22:03
  2. [מתכון] בומב שוקולד.
    על ידי אור חטב בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-10-2007, 22:28
  3. מתכון| שייק שוקולד ואגוזים
    על ידי danieloren בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 13:48
  4. חשבון ראפידשר חינם למשתמשי אטרף
    על ידי BoTen בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 166
    הודעה אחרונה: 09-05-2007, 14:50
  5. הכנתי יוזר באר למשתמשי אטרף
    על ידי DoRzZ בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-10-2006, 01:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[מתכון]בומב שוקולד - רק למשתמשי אטרף :P

  1. #1
    משתמש משקיע
    שם פרטי
    אילן
    תאריך הצטרפות
    11/2009
    גיל
    30
    הודעות
    4,165
    לייקים
    0
    נקודות
    247
    מין: זכר

    ברירת מחדל [מתכון]בומב שוקולד - רק למשתמשי אטרף :P

    כמות: חומרים לקערה בצורת חצי כדור ובנפח 1.5 ליטר

    חומרים :

    למוס שוקולד :
    2 מיכלים שמנת מתוקה
    קמצוץ מלח
    250 גרם שוקולד מריר

    לתחתית פצפוצים :
    2 כוסות פצפוצי אורז (אפשר גם רייס קריספיס או קורנפלקס לא ממותק ושבור גס)
    150 גרם שוקולד (מריר, חלב או לבן)
    150 גרם נוגט

    לקצפת חלבה :
    1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
    רבע כוס ממרח חלבה

    לציפוי :
    1/3 כוס (80 מ"ל) שמנת מתוקה
    80 גרם שוקולד מריר

    אופן ההכנה :

    מתחילים להכין את מוס השוקולד :
    בסיר מביאים לרתיחה מיכל אחד של שמנת מתוקה עם מלח. מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס, מכסים ומעבירים למקרר ל 4 שעות לפחות.

    מכינים את תחתית הפצפוצים :
    ממיסים יחד שוקולד ונוגט. מערבבים יחד עם פצפוצי האורז עד שהם מצופים היטב מכל הכיוונים. מהדקים בין שני ניירות אפייה לקבלת עיגול בקוטר הקערה (אפשר להיעזר במערוך או בתחתית של כוס). שומרים במקפיא עד שהתחתית מתקשה.

    לפני הרכבת הבומב, מכינים קצפת חלבה :
    מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה אך לא נוקשה. מקפלים פנימה ממרח חלבה. שומרים במקרר עד ההרכבה (מקסימום שעה).

    מסיימים את הכנת מוס השוקולד ומרכיבים את הבומב :
    מעבירים את תערובת השוקולד למיקסר ומוסיפים את מיכל השמנת הנותר. מקציפים במהירות בינונית רק עד שמתקבל מוס אוורירי (זהירות – זה הופך מהר לחמאה). יוצקים את רוב המוס לקערה (שומרים בערך כוס בצד) ויוצרים שקע במרכז. יוצקים את קצפת החלבה לשקע במרכז המוס בקערה. מכסים ביתרת המוס ששמרנו בצד. מניחים מעל את תחתית הפצפוצים הקפואה, ומעבירים למקפיא למשך הלילה.

    למחרת משחררים את העוגה מהקערה :
    טובלים קצרות את הקערה עם הבומב בקערה גדולה יותר עם מים רותחים. נזהרים שלא יחדרו מים לעוגה. משחררים את המוס (נותנים דחיפה קטנה בידיים והוא קופץ החוצה) ומעבירים לצלחת הגשה.

    מצפים בשוקולד :
    בסיר מביאים לרתיחה שליש כוס שמנת מתוקה. מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס. יוצקים את הציפוי על הבומב ומניחים לו לנזול באופן חופשי. מעבירים למקרר להפשרה של שעה לפני ההגשה. פורסים בעזרת סכין טבולה במים רותחים (מנגבים וטובלים שוב בין חיתוך לחיתוך).


  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש כבוד
    משתמש כוסון
    האוואטר של sagivZ
    תאריך הצטרפות
    06/2009
    גיל
    31
    הודעות
    8,226
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The one & the only
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה על המתכון...



  4. #3
    גם אני אוהב חצילים! האוואטר של -TiMoNi-
    שם פרטי
    מתי
    תאריך הצטרפות
    07/2009
    הודעות
    9,279
    לייקים
    239
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    דובה עזבי ת'ילד, דובה עזבי ת'עגל.
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    וואי נראה טוב תודה.

  5. #4
    The legend of Iatraf האוואטר של LikeMe
    תאריך הצטרפות
    12/2008
    הודעות
    8,964
    לייקים
    655
    נקודות
    399
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה על המתכון אחי
    ניראה טעים



    קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
    ספוילר:


  6. #5
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    10/2009
    הודעות
    11
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה למרות שאני מעדיף מפלי שוקולד ובכללי את השוקולד לאירועים
    ממליץ לכולם שוב תודה על המתכון הטעים

  7. #6
    מורחקים
    תאריך הצטרפות
    12/2009
    הודעות
    1,815
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    מתכון נדיר קל להכנה גם חייב לנסות

    ניסיתי את זה מתוק מאוד אבל טעים
    תזהרו זה יכול להדביק את החריץ כי הוא ממש מתוק
    נערך לאחרונה על ידי usermanx; 13-02-2010 בשעה 16:07.

  8. #7
    משתמש מתחיל האוואטר של Divide
    תאריך הצטרפות
    11/2009
    גיל
    31
    הודעות
    329
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    נראה ממש טוב
    Battlefiled Bad Compony 2
    בדם!!!!!!!

  9. #8
    מורחקים
    שם פרטי
    דימה
    תאריך הצטרפות
    05/2009
    הודעות
    223
    לייקים
    0
    נקודות
    -1,485
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    נראה טוב תודה רבה.

  10. #9
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    תאריך הצטרפות
    02/2010
    גיל
    29
    הודעות
    363
    לייקים
    2
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    להתעצבן פרושו להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים.
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה אחי עשית לי חשק רצח

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,694 | הודעות: 8,151,276 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect