היי חברה.. יש לי מסך samsung syncmaster p2350 23 אינצ' איך הוא למשחקים?.. לפי מה שאני יודע הוא full hd הכרטיס מסך שלי הוא giforce 9500 gt 1gb עם זה עוזר..
היי חברה.. יש לי מסך samsung syncmaster p2350 23 אינצ' איך הוא למשחקים?.. לפי מה שאני יודע הוא full hd הכרטיס מסך שלי הוא giforce 9500 gt 1gb עם זה עוזר..
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 18-01-2010 בשעה 08:31.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
המסך טוב הכרטיס גרוע אם אתה משחק משחקים פשוטים אז אין בעיה אבל אם אתה על משחקים כבדים אז אני לא יודע מה השאלה על המסך כי בכל מסך אתה תראה את אותה איכות גרועה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
האמת שאני כן משחק משחקים כבדים כמו call of duty medern2 ועוד.. ברזולוציה של 1980/1080 ועל high ורץ לי חלק..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני חושב שאתה לא באמת ראית משחקים שרצים על כרטיסים ברמה לכן אתה אומר שרץ חלק...
אתה כנראה משחק בלי פילטרים ואני בספק אם אתה משחק על רזולוציה של 1680X1050 זה קצת יותר מידיד בשביל הכרטיס הזה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
עובדה שכן.. אני משחק על הדגרות הכי גבוהות
הכרטיס לא רע בכלל גם לי יש כזה ורואים מעולה
מ א ו ש ר
אתם לא באמת רציניים, מישהו כאן נכנס להגדרות ה ADVANCED ושם העלה את הפילטרים ואת הכל למעלה? לא נראה לי.
בקיצור אתם לא משחקים על ההגדרות הבאמת גבוהות אולי רק בהגדרה האוטומטית והיא מגדירה בהתאם ליכולות הכרטיס לכן אני אומר שאתם לא משחקים על הגדרות גבוהות.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!