ההרוג, תושב שכם בן 64, ספג מכה קטלנית וצוות של מגן דוד קבע את מותו במקום. ממשרד המסחר והתעשייה נמסר כי תפתח חקירה בעניין בכדי לבדוק אם הייתה רשלנות שתרמה למותו

פועל בניין בן 64 משכם נהרג הבוקר (חמישי) באתר בנייה בגבעתיים לאחר שנפגע מברזל בבניין שנבנה ברחוב בן-ציון ישראלי בעיר ונפל מהקומה השמינית. צוות מגן דוד אדום שהגיע למקום קבע את מותו.


צילום : דוברות משטרת ת"א

מחקירה ראשונית עולה, כי הפועל עבד בקומה השמינית באתר הבנייה, וכאשר דפק עם פטיש על אחת המחיצות - הקיר התמוטט והוא נפגע מברזל בראשו ונפל.

למקום הוזעקו גם שוטרים ואנשי משרד התמ"ת, שיבדקו מדוע התמוטט הקיר והאם היתה רשלנות של הקבלן.

לפני כשבוע נהרג פועל במפעל בקריית הפלדה באזור התעשייה הדרומי בעכו לאחר שערימת צינורות התמוטטה עליו. צוות של מגן דוד אדום, שהוזעק לזירה, ניסה לבצע בעובד מספר פעולות החייאה, אך כשאלו נכשלו, הצוות נאלץ לקבוע את מותו. המשטרה וחוקרי משרד העבודה החלו בחקירת נסיבות המקרה.