כנפי עוף ברוטב לימון ודבש
מקור המתכון: דיויד לוי מסעדת "אוונגרד"
מצרכים
1 ק"ג כנפי עוף
פלפל שאטה גרוס
יץ משני לימונים +קליפה מגורדת מלימון אחד
3 כפות דבש
מעט שמן
אופן ההכנה
1. חורצים מעט את הכנפיים מעט בכדי לאפשר כניסת טעמים
2. מערבבים את כל הרכיבים בבלנדר ומשאים בהם את הכנפיים לשעתיים לפחות (ככל שיושרו יותר כך ייטב)
3. מחממים תנור ל- 180 מעלות
4. מעבירים את הכנפיים לתבנית אפיה ואופים כחצי שעה, עד שהכנפיים מוכנות.



ציטוט ההודעה

