ב4 לחודש קיבלתי מחזור והיום בבוקר קמתי וגיליתי שאני מדממת ואני לא יודעת אם זה מחזור או דימום...
ב4 לחודש קיבלתי מחזור והיום בבוקר קמתי וגיליתי שאני מדממת ואני לא יודעת אם זה מחזור או דימום...
|
|
לכי לרופא/ה.
גיל?
דימום נקי או דימום של ווסת. את אמורה לדעת להבדיל.
מה כמות הדם בהערכה גסה? בCC...
דימום כמו שמתחיל מחזור ובת 15 וחצי...יש לציין שלקחתי פוסטינור אבל הפוסטינור אמור לאחר את המחזור ב5 ימים...
הפוסטינור לא מאחר את המחזור.
ענית לעצמך על השאלה,
עקב זה שלקחת פוסטינור הדימום הגיע.
פוסטינור היא מעין גלולה "מפוצצת" בהורמונים לכן היא גם לא בריאה ואין להפוך את זה למנהג קבוע כאמצעי מניעה!!!!
היא גורמת לשיבוש תהליך הביוץ אצלך. ולפעמים זה גורם גם לדימום במידה והתחילה להיווצר ווסת חדשה. זו אחת מתופעות הלוואי הידועות
שלפי התאריכים נראה שנוצרה כזו כי כבר עברו שבועים.
הדימום יעבור היום מחר. במידה ולא עובר או מחמיר לפנות לרופא נשים/מיון נשים.
יכול להיות שזה גם ישבש לך את המחזור לחודש/חודשים הקרובים. תעקבי אחרי המצב.
הבעיה ברופא זה שאני לא רוצה שאמא שלי תדע שלקחתי פוסטינור ועשיתי את זה והיא זאת שצריכה לקבוע לי תור לבוא איתי...אם תיהיה לי תשובה אז זה יעזור לי ואני לא יהיה חייבת ללכת לרופא...תודה
נתתי לך את התשובה.
את תחווי מעין מחזור מקוצר...
זאת אומרת יום יומים גג שלושה של מחזור.. קליל.. ומקוצר..
כל עוד זה דימום סביר, כמו במחזור. תמתיני עוד יום יומים... לא יעבור אז צריך לפנות לרופא.
במידה וזה דימום רציני יותר מהרגיל שאת לא רגילה אליו. לפנות לרופא/ למיון נשים בדחיפות.
אין תשובה יותר מזה.
אני לא חושב שמישהו ימציא לך נוסחת קסם.
נערך לאחרונה על ידי CompleX; 19-08-2010 בשעה 12:13.
לכי לרופא וגם אני קיבלתי ב-4 ...(:
הדימום הולך ומפסיק לי אז אני חושבת שזה עובר למרות שאני לא יודעת ממה זה יכול להיות שאמתול בגלל שאוננתי פצעתי את עצמי..אז ירד ועכשיו יש קצת לא היה כמו מחזור היה ממש קצת..