בגט צ'וריפאן
מתכון לכריך מפנק
כשר, בשרי
גבריאלה מתגאה במורשתה הארגנטינאית ואנחנו נהנים מכל ביס.
החומרים ל-2 מנות:
*אפשר להשתמש ברוטב צ'ימיצ'ורי קנוי.
- 2 בגטים
- רוטב צ'ימיצ'ורי*
- 4 צ'וריסוס
- 2 עגבניות
- 1 בצל לבן
- 1 כף חרדל
אופן ההכנה:
- מחממים מחבת ברזל לכדי "עישון". מניחים את הצ'וריסוס על המחבת וצולים עד להשחמה.
- חוצים את הצ'וריסוס באמצען וממשיכים לצלות 3 דקות נוספות.
- חוצים את הבגטים וממלאים בפרוסות עגבנייה ובצל. מוסיפים את הצ'וריסוס והחרדל ויוצקים מעל רוטב צ'ימיצ'ורי.
קרדיט לאתר אחר על המתכון.




ציטוט ההודעה
