קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] רק מנהלים ראשיים בבקשה לענות...
    על ידי A kind of Magic בפורום משוב
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-08-2011, 19:58
  2. וועדה רפואית
    על ידי YITZCHEK בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-03-2009, 21:32
  3. וועדה רפואית
    על ידי YITZCHEK בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-03-2009, 23:05
  4. [בעיה]בפתיחת שרת על אודין בבקשה לענות
    על ידי tamirdude בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-07-2008, 17:06
  5. צריך עזרה דחופה!!!!בבקשה לענות{על נקודות}
    על ידי -Raz- בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-01-2007, 16:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

וועדה רפואית בצבא - בבקשה לענות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל וועדה רפואית בצבא - בבקשה לענות

רציתי לדעת אם רופא יחידה ישלח לוועדה רפואית ואם כן האם הוועדה לוקחת ברצינות את דעתם של רופאים פרטיים בלי קשר אם זה לפני גיוס או אחרי גיוס.
    אני עדיין חדש בצבא אבל היחס שאני מקבל מהרופאים הוא לדעתי על גבול של רשלנות רפואית ולכן שילמתי ללכת לרופא אזרחי (יקר בטירוף).
    מה דעתכם, הרופא יחידה יתייחס להמלצות של רופא פרטי? והאם הוועדה הרפואית תתייחס?

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

הרופא הפרטי שפנית אליו, מומחה בתחומו? אולי תפרט קצת על הבעיה שממנה אתה סובל?
    בעיקרון רופא היחידה מוכרח להתחייס בשיא הרצינות לכל המלצה של רופא, פרטי או לא.

השאלה אם הרופא הפרטי באמת ביצע בירור רפואי מעמיק שממנו הוא הסיק מסקנות, או שזה מצב שבאת אליו, סיפרת לו ממה אתה סובל והוא כתב לך המלצה ממה שהוא שמע, זה משנה מאוד, רופא היחידה צריך אסמכתא רפואית לכל פעולה שהוא עושה, וכדי להפנות אותך לוועדה רפואית, צריך דעה של מומחה ברוב המקרים, אם מדובר בכאבים באיזור מסויים, אז ירצו לדעת את הגורם או לפחות מה שלדעת מומחים גורם לכאב.

סתם שתדע, בחרת בדרך יקרה, אבל אני בטוח שזה היה לך נוח מאוד, יכולת לקבל הפניה למומחה בבית חולים, יכול מאוד להיות שאותו רופא שהלכת אליו מקבל גם בבית חולים ציבורי (הרבה רופאים מקבלים גם בצורה פרטית וגם דרך מוסד) וקיבלת ייחס טוב יותר כי באמת שילמת לו מכיסך הפרטי (פי כמה וכמה ממה שהוא היה מקבל במוסד ציבורי).

מה הרופא שלך המליץ? ממה אתה סובל לפיו? ולמה אתה חושב שהיחס שאתה מקבל הוא על גבול של רשלנות? מה עשו לך? תפרט (אולי יש מקום להתלונן אצל קצין הרפואה הראשי של החיל שלך)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל תודה על המידע- יותר פירוט על המצב

אני פניתי אל ניורלוג פרטי (בקשר למיגרנות-תורשתי) ולאורתופד פרטי בקשר לכאבי הגב שיש לי כבר שנים.
    למען האמת לא ידעתי על דרך אחרת לראות רופא אזרחי אז שילמתי וכן זה היה יקר מאוד.
    הרופאים שהלכתי אליהם המליצו לשלוח אותי לוועדה רפואית בגלל מיגרנות קשות שיש לי ובגלל כאבי גב וברכיים שלי. קשר למה שרשמת הם בדקו אותי בצורה מעמיקה (לא שאני רופא אבל יותר לעומק ממה שהיו בודקים אותי כשהייתי אזרח). לעומתם הרופאים בצבא פשוט ממורמרים ולא הסתכלו עלי. למשל אמרו לי לעשות לניורולג הצבאי יומן מיגרנות. הוא לא הסכים לקרוא אותו, פשוט לא הסכים להסתכל עליו לא בדק אותי בכלל אפילו לא קם מהכסא שלו פשוט רשם עוד תרופות לראות כיצד זה משפיע. דבר דומה קרה עם האורתופד הצבאי.
    תודה רבה על העזרה.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אם אתה מעוניין לקבוע פרופיל חדש בגלל מיגרנות אני ממליץ לך לבקש הפניה לנוירולוג בצריפין, תלך שם לד"ר ורוניקה וכפוב (היא ממש נחמדה) ותסביר לה בדיוק מה עברת, תן לה את המסמכים מהנוירולוג הפרטי (שלצערי סתם בזבזת אצלו כסף) והיא תעזור לך.

איזה פרופיל יש לך עכשיו? ולאיזה אתה רוצה להוריד?
    כדי לקבל פרופיל 64 על מיגרנות אתה צריך מיגרנות חמורות מאוד, לפחות 4 פעמים בשבוע בצורה חריפה, ותמשיך לנהל את היומן מיגרנות שלך, כי יצטרכו את זה להורדת הפרופיל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הייתי בצריפין פעמיים לניורולוג (פעם אחת לפני חודשיים ושוב לאחרונה בגלל שתכיפות המיגרנות גדל). יש לי עכשיו 72 ואני בחיל האוויר כך שלא הוצע לי תפקיד טוב ואני רוצה להוריד ל 64.
    השאלה שלי היא, כאשר אני רואה את הרופא יחידה ומראה לו את ההמלצות מניורולוג ואורתופד פרטי מה הוא יעשה? ישלח אותי שוב לניורולוג ואורתופד צבאי? או שישלח אותי לוועדה רפואית? ואם כן האם הם יקבלו את ההמלצות של הרופאים הפרטיים?
    תודה מראש

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דרך אגב, אני מקבל מיגרנה לפחות 4 פעמים בשבוע עם "הארה".
    הניורולוג הפרטי ציין את זה. הכל ביומן שלי.
    האורתופד הפרטי כתב לי דברים שאני לא מבין בכלל, הוא גילה לי בעיות שלא ידעתי עליהם וזה למה כואב לי הגב הוא אמר( קשור לסחוס של הברכיים ומבנה של כף הרגל שלי...)

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אני ממליץ לך דבר ראשון לתת את כל המסמכים הרפואיים לרופא שלך, מיגרנה 4 פעמים בשבוע = פרופיל 64.
    וקוראים לזה "האורה" אני ממליץ לך לקרוא על זה קצת, תחפש בגוגל.

בכל מקרה הוועדה הרפואית תצטרך המלצה מרופא מומחה בתחום, כדי להוריד פרופיל יבקשו חוו"ד של נוירולוג צבאי, תקבע תור לרופאה שאמרתי לך עליה ותראה לה את המסמכים מהנוירולוג הפרטי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל במקרה שלא הבנתי...

אז אני יכול להבין שלדעתך רופא היחידה ישלח אותי שוב לניורולג צבאי?במקום ישירות לוועדה?
    שוב פעם, תודה על העזרה ואם יש לך טיפים נוספים אשמח לשמוע.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אין שום חובה לקבל חו"ד של רופא צבאי כשמדובר בועדה רפואית, וזה תלוי ברופא יחידה שלך. תנסה ותראה.
    בכל מקרה אם הרופא יחידה יחליט שהוא רוצה שתראה את הדברים לאורטופד צבאי, אז כנראה שזה מה שאתה צריך לעשות, אני לא ראיתי מקרה שבו רופא צבאי "מנפנף" מכתב מרופא פרטי.

אני ניגשתי לוע"ר עם חומר מאורטופד אזרחי.. הרופא יחידה יכול להסתכל על הממצאים ולהגיד שהוא רוצה חו"ד
    של רופא צבאי, בכל מקרה זה לא משהו גורף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה על העזרה- מחר אני רואה רופא יחידה... מקווה לטוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל המשך

הייתי היום אצל רופא יחידה וכמו שאמרת הוא שלח אותי לניורולוג בצריפין. עשיתי תור ורוניקה וכפוב כמו שהצעת. אתה חושב שאחרי שאני אראה לה את יומן ההתקפים שלי ואת ההמלצה של רופא פרטי היא תמליץ להורדת פרופיל?
    הרופא יחידה לא חשב על זה אפילו למרות זה שאני מקבל לפחות 4 התקפים בשבוע (אם לא יותר). הוא אמר שהוא לא יכול לשלוח לוועדה רפואית בלי אישור רופא צבאי מומחה.
    עוד שאלה אני יכול ללכת לבית חולים במקום לצריפין? אמרו שאני צריך אסמכתא, ביקשתי מהרופא והוא לא רצה להביא לי.מה כדאי לי לעשות?
    נערך לאחרונה על ידי edonco; 08-03-2010 בשעה 15:23.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,387 | הודעות: 8,150,969 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect