שמי קובי מאזור המרכז בן 18 ..
אני מאוד מבואס מכל מיני דברים שהתחילו לעלות לי לראש קודם כל נתחיל מזה שנכשלתי כבר 2 טסטים - לא סיפרתי לאף אחד שאני עושה..
כל החברים אפילו הקטנים ממני כבר עשו ובלי מלווה... אני התעכבתי בגלל אישורים שהייתי צריך לקבל ממשרד הרישוי.. קיצר מזל חרא..
חברה לא הייתה מעולם ..
הלאה - לפני חודשיים נדפק לי דיסק און קי עם מידע חשוב.. שיחזור עולה 1000 שקל בסוף החלטתי לשלוח את הדיסק או קי לחברה שיחליפו לי וכל המידע הלך כפוט..[המידע חשוב מכיוון שהוא קשור לסוג תחביב שאולי יהפוך למקוצע בנושא המחשבים , והיה שם גם קבצים חשובים שלא ניתן לשחזר שוב..]
נמשיך..ככה זאת בעיה ישנה-חדשה שמאוד כבדה..זה קשור לחברים , בוא נגיד שאין לי חברים מחוץ לבית ספר (עברתי דירה והסביבה של הבית החדש אמנם יותר עשירה אבל אין ילדים בגילי.. לא כמו שהיו לי בבית הקודם ששם השכונה אמנם לא מי יודע מה אבל היו ילדים שהתסתובבו.. אתם מכירים את התופעה..- גם אז ילדים הסתובבו ברחבות והיום כולם במחשב..) - כך שאין לי סיכוי ליצור קשר חדש..
החברים שאני מכיר איתי הרבה שנים , עברנו ביחד לבית ספר אחד מחוץ לעיר , כל אחד דאג לעצמו.. נשארתי עם 4 חברים ועוד החברים החדשים בבית ספר החדש , וזהו אין לי יותר מזה כלום..
אני יודע שיש יותר גרועים ממני אבל אני מרגיש שאני לא מכיר איך להכיר ילדים מהעיר שלי.. אני פשוט מת להכיר בנים ובנות.. ואין לי אפשרות כזאת..
בגלל זה אני מבואס .. אני מרגיש תורך להכיר אנשים ולתפתח , בנתיים כל היום אני מול המחשב או לומד ומתרגל במקצועות הריאליים שאני לומד..
קיצר באסה אחת גדולה אני מרגיש מופספס ומבוזבז ... יש לי רק מזל רע!

ציטוט ההודעה