לאיש תימני (שלא תחשבו שאני יורד על תימניים! (למרות שזה כיף xP)) אחד יש שכן רופא שהוא שונא אותו, יום אחד הרופא מוציא הודעה בעיתון שהוא יכול לרפא כל מחלה, אם הוא מרפאה אותך אז אתה מביא לו 100 ש"ח אם לא הוא מביא לך 1000 ש"ח!
עכשיו אותו תימני אמר אין אני הולך להוציא ממנו 1000 ש"ח.
הלך אליו אמר לו ד"ר אני איבדתי את חוש הטעם שלי ובגלל שהוא היה תימני אז חריף חמוץ מתוק וכל זה לא עובד עליו. אמר אחות תביאי לי את צנצנת מס' 13 מביא לו, הרופא אומר לו תטעם, התימני טועם ויורק ואומר איככככ' מה זה חרא?! הרופא אומר לו תביא לי 100 שקל ריפאתי אותך.
אחרי שבועיים הוא חוז איליו ואומר לעצמו אין הפעם הוא מביא לי את הכסף! בא אליו אומר לו ד"ר אני לא זוכר, הוא שואל אותו מה אתה לא זוכר? הוא אומר לו כלום לא זוכר. אומר אחות תביאי לי את צנצנת מס' 13 התימני קם וצועק איכס עוד פעם את החרא הזה?! הרופא אומר לו תביא לי 100 שקל ריפאתי אותך.
טוב אחרי 3 שבועות חוזר אליו ואומר לו ד"ר תקשיב אני איבדתי את החשק המיני שלי, הרופא שואל מה עם אישתך והכל אומר לו כלום כלום.
הרופא אומר אחות תביאי לי את צנצנת מס' 13. קח מעיף את השולחן וצועק עוד פעם את החרא הזה?! אני יז**ן אותך! תביא לי 100 שקל ריפאתי אותך!!
שני אנשים יושבים בבר בקומה 100 (תזרמו לבדיחה) ומדברים עם הברמן, עכשיו אחד מהם אומר לשני אחי אתה יודע איזה זרמי אוויר יש פה? אומר לא לא, הוא אומר לו אתה קופץ מהחלון תוך 5 שניות אתה חוזר, אומר לו לא מאמין לך! טוב אחרי שכנועים קשים הברמן אומר לו אם אתה עושה את זה אני מזמין אותך לבקבוק ויסקי על החשבון שלי. טוב קופץ תוך 5 שניות חוזר אומר לברמן תביא לי את הויסקי שלי, והבחור השני יושב עם פה פתוח לא מאמין! עכשיו אומר לו נו עוד פעם יאללה מה אכפת לך? טוב עוד פעם אחרי שכנועים הוא קופץ תוך 5 שניות חוזר. עכשיו הבחור השני שואל אותו מה זה זרמי אוויר? אומר לו כן כן אתה קופץ 5 שניות אתה חוזר. הוא קופץ (צליל של שריקה) נמרח על האדמה ואז הברמן אומר לו סופרמן איזה מניאק אתה יכול להיות שאתה שיכור!
בעל ואישה צרפתים יושבים במסעדה חוגגים את יום הנישואין שלהם, עכשיו הבעל אומר לה ג'וגה אומרת לו ווי? אומר לה ג'טאם (מי שמדבר צרפתית יודע על מה אני מדבר ולמי שלא מדבר ג'טאם זה אני אוהב אותך) אומרת לו אוו אוו ג'טאם ג'אטם ג'אטם טוב אחרי דקה הוא עוד פעם אומר לה ג'גה אומרת לו ווי? ווי? אומר לך ג'טאם, עוד פעם ווא ווא ג'אטם ג'אטם אחרי 5 דקות אומר לה ג'וגה תעבירי כבר את הג'אטם!
בחור בא לפגישה עיוורת בא נכנס לבית שלה רואה בית יפה גדול ורואה אותך כוסית חמודה וכלב קטן כזה, טוב לבנתיים היא הולכת למטבח להכין את הארוחה והוא מרגיש שהבטן שלו כואבת ואומר שהוא חייב להוציא את זה, הוא מוציא שומעים (אפקת של פלוץ) והיא אומרת פלאפי! הוא חושב לעצמו מזל שהיא לא חשבה שזה אני, טוב אחרי 5 דקות הוא שוב מרגיש את הבטן שלו אומר לא אכפת לי שהכל סגור כאן אני יוציא את זה לפני שאני יוציא את זה בחוץ שהכל יהיה על הכלב שלה. (אפקת של פלוץ) צועקת פלאפי! אומר מזל טוב אחרי דקה הוא עוד פעם מרגיש והפעם בלי לחשוב מוציא (אפקת של פלוץ חזקקק) ואומרת פלאפי עוף ממנו כבר הוא עוד יחרבן עליך!
חידה גסה מאוד!
ספוילר:
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs"]YouTube- Broadcast Yourself.[/nomedia]

ספוילר: 

ציטוט ההודעה