המאמן לאונרדו יכול להחליט עם לעזוב את מילאן בסוף העונה. כפי שדווח לאחרונה, ההתאחדות הברזילאית עוקבת אחריו ומתכננת לשכור אותו כמאמן הנבחרת הבא שלהם בחודש אוגוסט או יחצן העליון שלהם / יחסי ציבור בכיר ב -2014 במונדיאל (שיתקיים בברזיל).
ככל הנראה, לאונרדו התפתה לקבל את התפקיד של ברזיל, אך הוא אינו בטוח לחלוטין על עזיבת מילאן או. למעשה, על פי דיווחים אחרונים ממילאנו טוענים כי הוא אמר למנכ"ל המועדון אדריאנו גליאני (אשר כנראה רוצה לשמור אותו) הוא יוכל לדחות את ברזיל להישאר רק על פי חמשת התנאים הבאים:
1 - השתתפות בשוק העברה של הקיץ. לאונרדו רוצה שחקנים צעירים לעונה הבאה.
2 - לאונרדו ביקש חופש רב יותר בבחירת שחקנים לקנות ולמכור איך שהוא רוצה ואת מי שהוא רוצה (למכור ולקנות).
3 - המאמן הברזילאי דורש גישה בפרופיל נמוך מן המועדון וזוהר פחות. ליתר דיוק, הוא רוצה את השחקנים להשתתף באירועים הערב פחות מאורגן על ידי הפקידים. זה ימנע חגיגות לילה מאוחרת ולאחר להוביל לתוצאות אימון טוב יותר ביום למחרת.
4 - לאונרדו רוצה משמעת יותר בקרב חלק מהשחקנים שלו, כאשר הוא מחליט מי משחק ומי מקבל מנוחה. הוא לא יכול לסבול כאשר השחקנים מתלוננים לאחר חילוף,או בילויו וכדומה...
5 - למילאן יש הרבה שחקנים שנפצעים רבות מדי העונה. לאונרדו רוצה שפרדי המועדון והצוות הרפואי יעובדו אדוק
ולמצוא פתרון. לאו לא סומך על הרופאים שלו אז הוא גם רוצה אולי להחליף את הצוות הרפואי.
בינתיים, אמר לאונרדו עיתונאים במילאנו היום: "אני מרוכז רק על משחק הבית מחר נגד לאציו עם שארית העונה הזו. אני לא חושב על העתיד עכשיו אין לי שום בעיות עם גורמים במועדון, כולל הבעלים (סילביו ברלוסקוני). אנחנו בקשר לעיתים קרובות מדברים על משחקים, וכו '- אבל אין בעיות. אני לא מודאג עם מה שכתוב בעיתונים".
לאו מציב אולטימטום למילאן
http://www.footballpress.net/index.p...ad&idsel=56905

ציטוט ההודעה