החומרים לבצק שטוריזל:
200 גר' קמח
200 גר' אבקת שקדים
140 גר' סוכר
100 גר' חמאה
אופן הכנת הבצק:
מערבבים את כל החומרים ביחד עד קבלת בצק פירורי
חומרים להכנת רוטב תותים:
250 גר' (תותים) חלקם לרוטב וחלקם נשארים שלמים
100 גר' סוכר.
ההכנה:
1. מכניסים את כל החומרים לקערת ערבוב.
2. מכסים בנייר כסף ומבשלים מעל בן מרי (בקערה מעל סיר מים רותחים) למשך 45 דקות.
3.בתוך צלחת/כוס הגשה מניחים 4-5 תותים פרוסים, מניחים מעל את בצק הפרורים ושופכים את רוטב התותים מעל.
ניתן להוסיף קצפת.
כשר,לא לפסח




ציטוט ההודעה
