אנחנו יודעים שנשאר לחבורה עוד לא מעט כסף להשיג.. אבל תחשבו על זה המשטרה עצרה אותם ברחוב ועשו עליהם חיפוש מה שנקרא "פולשני"...
הם יכולים לקחת עו"ד ולתבוע את המשטרה ולקבל מלא כסף שיחסה להם גם את ההוצעות של העו"ד וגם את החוב... מה דעתכם?
אנחנו יודעים שנשאר לחבורה עוד לא מעט כסף להשיג.. אבל תחשבו על זה המשטרה עצרה אותם ברחוב ועשו עליהם חיפוש מה שנקרא "פולשני"...
הם יכולים לקחת עו"ד ולתבוע את המשטרה ולקבל מלא כסף שיחסה להם גם את ההוצעות של העו"ד וגם את החוב... מה דעתכם?
|
|
מותר למשטרה לעשות אליהם את החיפוש הזה !
הם לא היכו אותם או משהו ...
מותר להם, אחלה רעיון. זה היה בפרעות והם גם קיללו אותם וזרקו להם את הרכוש והרסו אותו.
אסור להם להשחיט רכוש של משהו אחר...
לא יכולים לעשות למשטרה כלום ,בלשים קפצו עליהם בלשים הם חארות אי אפשר לעשות להם כלום...
אתם חיים מזה בסרט!!....טוב שמעו אני לא יודע איפה אתם חיים אבל אני כל שני וחמישי שומע מקרים על בלשים שלא רק תופסים אנשים ,מאיימים עליהם והורסים להם ת'רכוש הם גם נותנים לאנשים מכות רצחחח ולא עושים נגד זה שום דבר...
באמת שאני לא מבין אותכם , על דבר כזה אתם חושבים שמישהו יתבע ?
הם לא היכו אותם ולא עשו להם כלום .
היה מיקרה שילד בן 15 נעצר ע''י המשטרה ובחשד לרצח והם היכו אותו ולא נתנו לא זכויות
ובכוח הוציעו מימנו הודעה שהוא זה שרצח , עכשיו אחרי שבוע גילו בבדיקות dna שזה מישהו אחר
וההורים שלו תבעו את המשטרה .
לא על כל דבר תובעים היום ...
תיהיו הגיוניים .