הורדה|LINK 1|Turok
Turok
שם המשחק: Turok
קונסולה: PC
גירסאת שיחרור: Turok2008_RusEng_RePack
ז'אנר: יריות
גודל המשחק: 4.4 GB
סיסמא: gameit.co.il
הועלה ע"י:GAMEit
השם Turok וודאי מוכר לגיימרים הוותיקים. מדובר בסדרת משחקי פעולה מגוף ראשון שהייתה פופולארית מאוד במהלך סוף שנות ה-90, אך ירדה מגדולתה לפני מספר שנים ומאז נשכחה. חברת Touchstone החליטה לנסות להחזיר את המותג לחיים, וגייסה את המפתחת Propaganda כדי ליצור את הפרק החדש בחייו של צייד הדינוזאורים.
מדובר במשחק פעולה מהיר, המתבוסס על לחימה עם מספר גבוה של אוייבים מהירים ואכזריים כמעט בכל רגע נתון, חלקם אנושיים אך רובם דינוזאורים קטלניים. למרות שהוא מציג לא מעט רעיונות מעניינים (כמו למשל האפשרות "לעצבן" דינוזאורים כדי שאלה יתקפו דווקא את האוייבים שלכם), מספר גבוה של בעיות מונע מהמשחק להיות מוצלח במיוחד.
חובבי ז'אנר הפעולה שכבר סיימו לחרוש על Crysis ו-Call of Duty 4 וודאי יהנו מהמשחק החדש. כל שאר הגיימרים ימצאו משחק מתסכל, רצוף בעיות, וכנראה יעדיפו לוותר על החוויה המסתכלת.
הטוב
דינואורים!
ניתן לבחור במספר דרכי פעולה - האם להרוג את אוייבך בשקט או באקדחים שלופים?
בבסיסו, מדובר במשחק פעולה משובח
הרע
שליטה קופצנית ובעייתית
מערכת Checkpoints נוראית
מתסכל לעיתים קרובות מדי
והפעולה
משובחת. אם רק השליטה ורמת הקושי לא היו כל כך מתסכלות, היה מדובר במשחק נהדר.
נלקח מאתר Vgames
תמונות מהמשחק: Turok | לקונסולה: PC
לינקים להורדה שם השרת
http://lizshare.net/jkky359zau2h/Turok2008_RusEng_RePack_GAMEit.co.il.rar.html
לינקים להורדה שם השרת
Usershare
1, 2, 3, 4, 5







ציטוט ההודעה



