קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] "לאגים"
    על ידי xxguyxx3 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-06-2007, 16:35
  2. [בעיה] לאגים במקורי
    על ידי mokas16 בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-06-2007, 12:36
  3. [בעיה] בהתקנה של windows visual studio 2005
    על ידי wallaman בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-06-2007, 02:50
  4. [בעיה] בהאלעת מערכת windows לאחר התקנה\הסרה של UNIX
    על ידי guest26 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-05-2007, 20:21
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-02-2007, 14:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

בעיה | לאגים ב-WINDOWS 7 (פינג).

ברירת מחדל [בעיה][בעיה]לאגים ב-WINDOWS 7 (פינג).

עברתי ל-WINDOWS 7 והתחילו לי ספייקים\לאגים רצחניייייםםםםםםםםםםםםם לדוגמא לשרתים ישראליים אני מקבל ספייקים קטלניים של מ-50 עד 350 פינג וממש לאגר גם בשרתים ישראליים כשכולם מקבלים 20 פינג אני מקבל 70 יואאאאאא זה משגע אותי. או לשרתים אירופיים כשישראלים (בדקתי עם אנשים) מקבלים 70 פינג אני עם פאקינג 120-150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+ספייקים. הכל קרה אחרי שעברתי ל-WINDOWS 7.

הדברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה ולא עזרו:
    להיכנס ל-REGEDIT ב-LOCAL MACHINE לשנות את ה-TCPNODELAY UTCPACKFREQUENCY משהו כזה ל-1 ואז יש מספר של 0xfffffffffff משהו כזה עשיתי כמו שצריך לא עזר. למחוק שורה ב-regedit של MSMQ או MSSC משהו כזה לא עזר.
    לפתוח את המשחקים דרך תאימות ל-WINDOWS XP SP 2,3 וגם VISTA+להפעיל כמנהל.
    עשיתי הצפנה לראוטר ניסיתי סינכרון אנכי (למרות שזה לא קשור) סגרתי FIREWALL\WINDOWS DEFENDER\SECURITY CENTER\WINDOWS UPDATE. להיכנס להגדרות נתב רשת 10.0.0.138 להוריד את הסימון מ-PVIP משהו כזה לכבות SECURITY קיצר כל מה שאפשר לגעת ניסיתי לא עזר. יש לי את כל העידכונים בטוח 100% התקנתי הכל. אין לי וירוסים 100% כי חוץ מ-3 משחקים ותוכנה אחת לא הורדתי כ-ל-ו-ם למחשב אז זה לא וירוס או רוגלה או משהו.
    ניסיתי ב-CMD לרשום משהו netesh tcp global autotuning=normal\distabed משהו כזה בערך אני לא זוכר בעל פה אבל גם את זה עשיתי טוב ולא עזר. ועוד מלא מלא מלא דברים שאני לא זוכר.

אז אתם התקווה האחרונה שלי בבקשה תנסו לעזור לי.

יש לי 2 מחשבים עם ראוטר אלחוטי מהירות 2.5 (ויש גם ספייקים\לאגים כשהמחשב השני מכובה או לא מחובר לאינטרנט אז אל תגידו שזה קשור למחשב השני).
    יש לי 2 כרטיסי רשת: RT73 USB Wireless LAN Card #2. ועוד אחד שהוא לא זמין (אפשר להפוך אותו לזמין והפכתי אותו לזמין וגם לא עזר, ובאפשרויות ניסיתי את כל הקומבינציות האפשריות, שזה מעל 100 ושום דבר לא פתר, כאילו חלק DISABLED חלק ENABLED וככה שיחקתי עם כל האפשרויות), אני לא מבין למה הוא אצלי(למה הוא מותקן?) אם אפשר ליהיות באינטרנט כשהוא לא זמין אבל בכל זאת: Releatek RTL8168C(P)\8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20

יש לי בזק מהירות 2.5+מסלול גיימר (בדקתי יש לי IP של מסלול גיימר 100%)

זהו תודה אתם התקווה האחרונה שלכם תצילו אותי............................

זה לא קשור למחשב המשחקים שאני משחק בהם אני מריץ על מעל 1K FPS אז זה לא קשור למחשב.

קיצר או שזה WINDOWS 7 או שזה בזק בכל מקרה את שתיהם צריך לזרוק לים :\............
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 07-04-2010 בשעה 12:08. סיבה: 123

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

איזה הודעה הסטרית.. שתהיה בריא..
    דור אמר לי שחשבתם שלעשות אובר קלוק למעבד עשוי לפתור את הבעיה כניראה שזה לא עזר במיוחד אה...
    אוקי אני יודע שאתה מאיזור נתניה ואתה לא היחיד שאני יודע בוודאות שיש לו בעיות עם הפינג..
    אבל הכנסת את ההשערה שזה קשור לווינדוס 7 לכן אני אנחש ואגיד שלא טרחת לנסות לכבות את ה - windows defender שלך..
    ומה לגבי להקצות פורט יוצא (UDP) למשחק ניסית?
    אה ומה עם לנסות לכבות את הפייררוול של וינדוס את זה כבר ניסית..
    ניראה כאילו את כל הדברים המפגרים שאשכרה יגרמו לכרטיס רשת שלך להישרף ניסית אבל דברים רגילים שכחת..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-04-2010 בשעה 19:00.

משתמש כבוד
    לייקים
    466
    נקודות
    5,401

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

הוא ניסה ההפך אנדר קלוק בשביל משהו מה שהסברתי לך.

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    עברתי ל-WINDOWS 7 והתחילו לי ספייקים\לאגים רצחניייייםםםםםםםםםםםםם לדוגמא לשרתים ישראליים אני מקבל ספייקים קטלניים של מ-50 עד 350 פינג וממש לאגר גם בשרתים ישראליים כשכולם מקבלים 20 פינג אני מקבל 70 יואאאאאא זה משגע אותי. או לשרתים אירופיים כשישראלים (בדקתי עם אנשים) מקבלים 70 פינג אני עם פאקינג 120-150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+ספייקים. הכל קרה אחרי שעברתי ל-WINDOWS 7.

הדברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה ולא עזרו:
    להיכנס ל-REGEDIT ב-LOCAL MACHINE לשנות את ה-TCPNODELAY UTCPACKFREQUENCY משהו כזה ל-1 ואז יש מספר של 0xfffffffffff משהו כזה עשיתי כמו שצריך לא עזר. למחוק שורה ב-regedit של MSMQ או MSSC משהו כזה לא עזר.
    לפתוח את המשחקים דרך תאימות ל-WINDOWS XP SP 2,3 וגם VISTA+להפעיל כמנהל.
    עשיתי הצפנה לראוטר ניסיתי סינכרון אנכי (למרות שזה לא קשור) סגרתי FIREWALL\WINDOWS DEFENDER\SECURITY CENTER\WINDOWS UPDATE(מה אתה לא קורא הודעות?). להיכנס להגדרות נתב רשת 10.0.0.138 להוריד את הסימון מ-PVIP משהו כזה לכבות SECURITY קיצר כל מה שאפשר לגעת ניסיתי לא עזר. יש לי את כל העידכונים בטוח 100% התקנתי הכל. אין לי וירוסים 100% כי חוץ מ-3 משחקים ותוכנה אחת לא הורדתי כ-ל-ו-ם למחשב אז זה לא וירוס או רוגלה או משהו.
    ניסיתי ב-CMD לרשום משהו netesh tcp global autotuning=normal\distabed משהו כזה בערך אני לא זוכר בעל פה אבל גם את זה עשיתי טוב ולא עזר. ועוד מלא מלא מלא דברים שאני לא זוכר.

אז אתם התקווה האחרונה שלי בבקשה תנסו לעזור לי.

יש לי 2 מחשבים עם ראוטר אלחוטי מהירות 2.5 (ויש גם ספייקים\לאגים כשהמחשב השני מכובה או לא מחובר לאינטרנט אז אל תגידו שזה קשור למחשב השני).
    יש לי 2 כרטיסי רשת: RT73 USB Wireless LAN Card #2. ועוד אחד שהוא לא זמין (אפשר להפוך אותו לזמין והפכתי אותו לזמין וגם לא עזר, ובאפשרויות ניסיתי את כל הקומבינציות האפשריות, שזה מעל 100 ושום דבר לא פתר, כאילו חלק DISABLED חלק ENABLED וככה שיחקתי עם כל האפשרויות), אני לא מבין למה הוא אצלי(למה הוא מותקן?) אם אפשר ליהיות באינטרנט כשהוא לא זמין אבל בכל זאת: Releatek RTL8168C(P)\8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20

יש לי בזק מהירות 2.5+מסלול גיימר (בדקתי יש לי IP של מסלול גיימר 100%)

זהו תודה אתם התקווה האחרונה שלכם תצילו אותי............................

זה לא קשור למחשב המשחקים שאני משחק בהם אני מריץ על מעל 1K FPS אז זה לא קשור למחשב.

קיצר או שזה WINDOWS 7 או שזה בזק בכל מקרה את שתיהם צריך לזרוק לים :\............

UDP לא קשור למה אין לי NAT זאת אומרת אני רואה את כל השחקנים אין לי פורטים חסומים נגיד ולמישהו הפורטים סגרוים אז הוא בכלל לא רואה שחקנים הוא רק רואה אותם תקועים וזהו. לי כל הפורטים פתוחים וזה לא קשור.

יוא אתם לא מאמינים שמתי לב שכשאמור ליהיות פחות אנשים באינטרנט (היום בבוקר כי כל הילדודס בבית ספר, אני לא הלכתי) לא היה לי לאגים דור נשבע לךךךךךךךךךךךךךך ראיתי כולם מקס 25 פינג והרוב 5-10 ב-12 שחקנים. ובצהריים בום ספייקים לאגים רצח 150-250 פינג. וכנ"ל כשאני כותב את ההודעה.

עריכה: 18:16 עכשיו יש ספייקים קצת הרוב ככה 30-40 (שרתים ישראליים) ולפעמים ספייקים ל-70-80, אבל לא כמו קודם 150-200. קיצר זה ממש מוזר לפעמים יש לפעמים אין ממש מוזר זה לא משהו קבוע (קשה לי להאמין שבגלל שיש הרבה אנשים בשרת יש לאגים כי אני בגיימר והשרת שלי מותאם בידיוק לצרכים האלה שלא יהיו לי לאגים במשחקי רשת).

יש דרך להיכנס למשתמש שלי לא דרך הגיימר? לבדוק.

לפי המדריך הבא אפשר להתקין דרייבר של WINDOWS XP וזה יפתר:[ame="http://www.youtube.com/watch?v=khBkb5_42v4"]YouTube- Windows 7 - Fixing Wireless Gaming Issues and Updating Device Drivers[/ame]

הבעיה שאני לא מצליח למצוא דרייבר ל-XP לכרטיס רשת שלי.

אולי למחוק את הכרטיס רשת והווינדוס יתקין אחד (טוב בתקווה) חדש? כי אני מפחד שאני ימחק והווינדוס לא יתקין לי כרטיס רשת חדש אז לא ניסיתי את זה.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 07-04-2010 בשעה 19:26.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר

כמה דרמטיות בילד בן 15 Chill out!
    בכל מקרה אני לא מבין למה אתה חושב שהתקנה של דרייבר שלא מתאים למערכת ההפעלה שלך יעזור לך לפתור את הבעיה?!
    אם הוא כבר יעשה משהו זה לגרום לבעיות מגניבות חדשות!

הקיצר שמע אחינו ניראה לי החבילה שאתה וחברך לספסל הלימודים דור מנויים אליה דפוקה פצצות תפנה לספקית האינטרנט שלך ותאיים לשרוף להם את הסניף הקרוב..
    ואל תדאג האיום הזה שיש להם פרוטקשיין ממשפחת אבוטבול הוא עדיין בגדר שמועה
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-04-2010 בשעה 19:50.

גם במחשב השני הבעיה התחילה זהו מחר אני מתקשר אליהם.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר

אמרתי לך את זה מההתחלה /=

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect