באירוע שערכה Microsoft בסאן פרנסיסקו, חשפה החברה שני מכשירים חדשים ה-Kin One ו-Kin Two המיועדים להיות מכשירים זולים עם תקשורת וגישה נוחה לרשתות חברתיות.
בחודשים האחרונים היו מספר שמועות על משהו חדש מבית Microsoft העונה לשם Project Pink . אז השמועות בהחלט היו נכונות, אבל השמות שונה ובמקום מכשיר אחד קיבלנו שניים ה-Kin One ו-Kin Two, שניהם מכשירים עם מערכת ההפעלה של Windows Phone ומסך מגע מסוג capacitive עם תמיכה במולטי טאץ' וגישה נוחה לרשתות החברתיות.
במסך הבית תוכלו למצוא ממשק חדש של Microsoft הנקרא Loop באמצעותו תוכלו להעלות תמונות וקבצי וידיאו ישירות לרשתות החברתיות התומכות במכשיר.
תחילה ה-Kin One, (שמו הקודם הוא ה-Turtle) מכשיר סלידר עגלגל, עם מצלמה 5MP ופלאש LED, זיכרון פנימי של עד 4GB ומקלדת QWERTY מלאה ותמיכה ברמקול מונו. המכשיר השני הוא ה-Kin Two (שמו הקודם הוא ה-Pure) כאן המצלמה כבר יותר חזקה והיא 8MP, גם היא עם תמיכה בפלאש LED. זיכרון פנימי של עד 8GB מקלדת QWERTY מלאה ורמקול סטריאופוני. לשני המכשירים יש כמובן WiFi, Bluetooth , מקלט FM ויציאת אוזניות 3.5 מ”מ.
המכשירים יגיעו כנראה לרשת Verizon במאי 2010 וגם לאירופה ברשת Vodafone. (מקור)





ציטוט ההודעה
ספוילר:
