אני מתגייס ביום ראשון לחיל הים, טירונות 02.
איזה דברים אתם ממליצים לבוא איתם לבאקום, וכמו כן אילו דברים אתם ממליצים לקנות, ומאיפה.
תודה מראש.![]()
אני מתגייס ביום ראשון לחיל הים, טירונות 02.
איזה דברים אתם ממליצים לבוא איתם לבאקום, וכמו כן אילו דברים אתם ממליצים לקנות, ומאיפה.
תודה מראש.![]()
|
|
שיהיה הרבה בהצלחה,
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=425177
בסופו של דבר לא השתמשתי מאף אחת מהגופיות הארוכות (רק ב-2-3 במהלך הטירונות).
בכל הירוקות בכלל לא נגעתי חוץ מאחת ביום המטווחים.
אל תתן לחבר'ה בריקושט לדחוף לך דברים מיותרים, והם ינסו, אם יש לך אח או חבר שסיים טירונות קח ממנו תיק, חבל לשלם על זה 300~ שקל ולהשתמש בזה רק בטירונות ואח"כ לזרוק את זה מתחת למיטה.
אני מציע אם יש לך פלאפון יקר, להחליף את הסים ולהכניס לפלאפון ישן יותר, כדי למנוע גנבות ומצב לא נעים שנשבר או משהו.
כפכפים חשוב מאוד.
אסלניות יעשו לך חיים יפים, הרבה יותר נחמד מלהתחיל לרפד כל פעם את השירותים.
נייר טואלט רך.. לילי = זהב בטירונות.
כלי פלסטיק למברשת שיניים.
דאורדורנט ספריי.
בעיקרון, היגיינה זה הדבר הכי בעייתי בטירונות. לכל השאר ידאגו לך.
אל תביא:
כובע, נעלים שהם לא נעלי ספורט אזרחיות, דברים יקרים (PSP, נגן דיוידי נייד, מגרד ביצים אוטומטי..)
כרית, 7000 חולצות (בסכ"ה אתה צריך 2 לבנות לא', אחת ארוכה, לא שמים מדים מתחת לב' בקיץ.)
תביא סט או 2 של בגדי ספורט, למרות שאני בספק אם יהיה לך מה לעשות איתם בשבוע הראשון.
והרבה הרבה כסף קטן!!!! שיהיה לך לשעות הקשות שהשק"ם סגור!
אסלוניות זה לפייגלע..
לא חסר נייר בצבא במיוחד זה שמזכיר נייר זכוכית.
כפכפים חובה אלא אם אתה רוצה להסתובב עם פטריות ברגליים.
מברשת שיניים- המברשת של צה"ל מנקה טוב את הנשק לא את השיניים.
כלי למברשת.
סכין גילוח/מכונה חובה!!
קפוצ'ון ארוך לשעת ט"ש במידה ויהיה קר.
מכנס ארוך/3/4 לשעות ט"ש.
והכי הכי הכי הכי הכי חשוב- מצעים!
אלא אם אתה מעדיף לישון בשק שינה מעופש מגעיל שכל העולם ואחותו ישנו בו. (הסעיף בטל ומבוטל אוטומטית אם אתה לוחם).
גיוס קל
דווקא את הטירונות הקורס שלי עשיתי בתקופת החורף (סה"כ 3 חודשים), בהתחלה כולם ישנו עם מצעים.
לקח בערך שבוע וחצי-שבועיים עד שהבינו שזה לא עסק וכולם עפו לשקי שינה (שהיו מעולים).
עכשיו אין טעם לישון בהם מהסיבה הפשוטה שכבר כמעט קיץ.