התקשרתי לפקידות הדפוקות של מיטב ואמרו לו שאני מאותר קורס ודחו לי את הגיוס ל5-9-2010 לפי מה שאני רואה מהשנים האחרונות זה אומר חיל ים מישהו יודע אם זה דבר טוב דבר רע או משהו להגיד לי על זה עד שמחר אני יתפוס את מדור קד"צ?
התקשרתי לפקידות הדפוקות של מיטב ואמרו לו שאני מאותר קורס ודחו לי את הגיוס ל5-9-2010 לפי מה שאני רואה מהשנים האחרונות זה אומר חיל ים מישהו יודע אם זה דבר טוב דבר רע או משהו להגיד לי על זה עד שמחר אני יתפוס את מדור קד"צ?
[CENTER]
|
|
יכול להיות מליון דברים, ממקצוע שנקבע לך מראש עד לקורס קצונה יעודית.. לוחם זה בטוח לא, בכל אופן..
איזה מיונים היית?
מאותר קורס זה אומר שנמצאת מתאים לקורס מסויים,זה יכול להתחיל בקק"צ ולהיגמר בקד"צ טכני
יכול להיות שלא התאמת בח"י אבל אז התפנתה להם מכסה והחליטו בכל זאת לגייס אותך.
הדבר היחידי שאני יכול להמליץ לך זה לדבר אם ל"ג.
(ובנתיים תנסה לבדוק איזה גיוס זה התאריך שלך)
הגיוס חייב להיות חייל ים זה התאריך האחרון של הגיוסים במחזור יולי לפרופיל קרבי(אלא אם פתאום קיבלתי משהו מסווג שלא מופיע בשום מקום וקשה לי להאמין מבלי מיונים קודמים אני יקבל משהו) לפי מה שאמרו לי בלשכת הגיוס לפנות לקדצ מחר שהם יהיו,אבל מה שהבנתי מהם בערך שב6.5 כבר הציבו אותי וראיתי לפי המכתב מהגיבוש סטילים שהוא נכתב רק ב9.5 שזה אומר שלא פתאום התפנה להם משהו לפי מה שאני מבין, והגיבוש עצמו רק שתדע היה ב3.5 אז אני חושב שאולי השפיע משהו הגיבוש יכול להיות? הם החליטו לשים אותי בתפקיד שאני יתרום אולי בצורה אחרת?
[CENTER]