לאחר שפרסמתי את האתר שהרווחתי בו בסביבות 460 שקל .. לא זוכר כבר כמה יש לי בו (סקינדו) בתוך שבעה ימים .. החלטתי לפרסתם לכם עוד אתר שהרווחתי בו בשבעת הימים האחרונים עוד 360.80 שקלים .. בקיצור .. בשבעת הימים האחרונים הרווחתי מעל ל800 שקלים .. שזה מעל 110 שקלים ליום .. אין לי איזה אתר מפורסם .. אין לי לאדע מה .. כל השיטה שלי היא לפתוח קבוצות בפייסבוק .. יש לי קבוצה שיש בה 7800 ילדים .. אני פשוט כל יום נכנס ושם איזו פרסומת .. לפעמים אפילו 2.. לדוגמה : רעבים ? ואז שם קישור לפרסומת של פיצה דומינו .. אני בסוף החודש הולך לקבל את התשלומים משניי האתרים האלה ,אני מאמין שאגיע למעל אלפיים שקל
אין מה לדאוג בקשר לאמינות של האתרים האלה .. אתרים גדולים משתמשים בהם .. בקיצור .. אני ממליץ מאוד ..
אבל בנושא הזה אני אדבר אתכם אך ורק על קליק און ולא על סקינדו .
קצת מקליקאון
"רשת שותפים הינה זירת פרסום מבוססת תוצאות באינטרנט, המחברת בין מפרסמים (תוכניות שותפים בישראל) לבין בעלי מדיה אינטרנטית - השותפים (Affilates). מפרסמים, בעלי תוכניות שותפים מומלצות, נהנים מפרסום מבוסס תוצאות במדיה הממוקדת בקהל היעד המתאים להם. השותפים נהנים מתרגום תנועת גולשים לכסף. תוכניות שותפים ישראליות מאפשרות לשותפים תרגום גבוה יותר של התנועה מכיוון שיש להם מעורבות גדולה יותר במנטליות הישראלית."
כן, זה כל כך פשוט.
אנחנו ב - קליקון נדאג למקסם את הכנסות אתר האינטרנט שלך ולתרגם את תנועת הגולשים באתר שלך לכסף.
יועצי הפרסום שלנו ילוו אותך לאורך התהליך כולו ויעזרו לך להגיע לתוצאה הרצויה- לעשות יותר כסף באינטרנט.
הטכנולוגיה המתקדמת שלנו, מאפשרת לך לעקוב בזמן אמת, אחר כל הפעולות האפשריות באינטרנט ותומכת בכל מודל פרסום מדיד:בסקינדו אין מינימום פיי האוט .. אבל פה בקליק און יש..יתרונות רשת השותפים של קליקון
- תשלום לפי חשיפה (CPM)
- תשלום לפי הקלקה (CPC)
- תשלום לפי הפניה ( CPA/CPL)
- תשלום לפי מכירה (CPS)
- תשלום לפי שיחה טלפונית
- מתגמלת יותר מכל רשת שותפים אחרת.
- ליווי אישי ומקצועי על ידי יועצי פרסום.
- מבחר גדול של מפרסמים נבחרים.
- דיווח מדויק של העמלות להן אתה זכאי.
- תשלום בונוסים בנוסף לעמלות הרגילות.
- שילוב כלים שיווקיים ייחודיים המאפשרים לך למקסם את רווחיך.
- ממשק נוח וידידותי.
- מבוססת טכנולוגיה מתקדמת ומתעדכנת בחידושים טכנולוגיים המותאמים לעולם השותפים.
- ניהול ומעקב אחר כל הקמפיינים הנמצאים במערכת.
- קבלת נתונים מלאים (רווח ממוצע להקלקה, יחס המרה, עמלות ששולמו עד היום לשותפים) עבור כל קמפיין, אשר יסייעו לך לקבל את ההחלטה הטובה ביותר עבורך.
אתם בטח שואלים מה המינימום קש האוט ..
סכום העמלות המינימלי לתשלום הנו 200 ₪. במידה וסך העמלות להן זכאי השותף נמוך מ- 200 ₪, יתבצע התשלום בחודש הקרוב בו יגיע השותף לסכום הגבוה מ- 200 ₪.
חח אני מתאר לעצמי שעכשיו קבלתם הלם !! גמאני הגבתי ככה לפניי שבעה ימים .. הייתי בטוח שיקחו לי כמה חודשי טובים להגיע לסכום הזה.. אבל הנה .. אני כבר עברתי אותו .. ואתם לא תאמינו לי , אבל זה היה קל.
אני אתן לכם כמה טיפים ממני :
תפתחו איזשהיא קבוצה בפייסבוק .. אתם יכולים לפתוח "קבוצת לייקים" קבוצה מצחיקה , או אפילו ציטוטים .. הנה קבוצה שלי .. שתראו דוגמה לקבוצה מצחיקה ..
http://www.facebook.com/pages/n-tkl-nqnyqyyh-t-tqy-bnyyh/106703656018426?ref=ts#!/pages/yzh-tryk-myq-zh-z-bsywwn-msknh-sywwn/259015251390?ref=ts
והנה דוגמה לעוד קבוצה שלי .. עם ציטוט מארץ נהדרת..
http://www.facebook.com/pages/n-tkl-nqnyqyyh-t-tqy-bnyyh/106703656018426?ref=ts#!/pages/n-tkl-nqnyqyyh-t-tqy-bnyyh/106703656018426?ref=ts&ajaxpipe=1&__a=18
לפעמים צריך את העזרה הזאתי של הדחיפה הראשונה , אז אם יש לכם רעיון מעולה לקבוצה .. תפתחו אותה .. ותבקשו ממני פה שאני אפרסם את הקבוצה שלכם בקבוצה שלי .. תאמינו לי שאם יש לכם רעיון טוב .. תוך כמה ימים יהיו לכם מעל חמש אלף מעריצים...
האא ועוד משהו .. בקליק און המנהלים יצטרכו לאשר אתכם .. לא כמו בסקינדו שאתם יכולים לפתוח משתמש ויישר הוא מאושר ..
אממ , אתם צריכים לרשום בהרשמה את האתר שלכם .. פשוט תרשמו את הכתובת של הקבוצה שלכם בפייס ...
בכמות הגולשים ביום תרשמו את כל האנשים שיש לכם בקבוצה .. ותרשמו פרטים אמיתיים .. כי התשלום יועבר אליכם בדואר.
טוב נו .. דברתי יותר מידיי .. הנה האתר.. מקווה שתהנו ..
(וסתם שתדעו .. הם ייתקשרו אליכם הביתה .. אני לא ידעתי בהתחלה והתקשרו אליי .. נבהלתי מהקול שלו .. וגם הם התקשרו ממספר חסויי .. אז.. תהיו מוכנים ? ם.ם ..)
טוב.. הנה האתר..
http://aff.clickon.co.il/signup
עריכה:
אם הנושא הזה קשור לתת פורום הזמנות אז תעבירו ..

ציטוט ההודעה