גמר המערב : לייקרס - פיניקס - 2-2
VS
גמר המזרח : אורלנדו - בוסטון 3:2
vs
מי לדעתכם משתי הקבוצות תגיע לגמר?
אני מאמין שהגמר יהיה בוסטון נגד הלייקרס.
תהנו
גמר המערב : לייקרס - פיניקס - 2-2
VS
גמר המזרח : אורלנדו - בוסטון 3:2
vs
מי לדעתכם משתי הקבוצות תגיע לגמר?
אני מאמין שהגמר יהיה בוסטון נגד הלייקרס.
תהנו
נערך לאחרונה על ידי YARlN; 27-05-2010 בשעה 15:18.
|
|
לדעתי לייקרס בוסטון גמר קלאסי 6 משחקים 4-2 ללייקרס,אני אוהד ליקרס מגיל שנה אבל משום מה
אני רוצה שמגיק תיקח אליפות.
הלוס-אנג'לס לייקרס עלו הבוקר (שלישי) ליתרון 0:1 בסדרת גמר המערב מול פיניקס אחרי שהביסו את הסאנס 107:128 בסטייפלס סנטר במשחק מספר 1.
האלופה פתחה חזק, צלפה 35 נקודות ברבע הראשון (26:35), ירדה למחצית ביתרון של 55:62 ואחרי ההפסקה התחיל המופע של קובי בראיינט.
ה"ממבה השחורה" קלע 21 מ-40 הנקודות שלו רק ברבע השלישי (24:31) ולפני שירד לנוח ברבע הרביעי, הספיק לקלוע ב-13 מ-23 מהשדה, כולל 3 מ-6 לשלוש, 11 מ-12 מהעונשין, 5 ריבאונדים ו-5 אסיסטים.
קרדיט ל One.
קובי שיחה אותה!
נראה מה יהיה ביום חמישי
הועבר לנעוץ כמו שאתה רואה.זה הדיון הראשי ככה שלא צריך לפתוח אשכולות על כל נצחון
לייקרס ניצחו 128:107 את פיניקס ועלו ל1:0 בסדרה,קובי קלע 40!
בדרך לסדרת הגמר: בוסטון שוב ניצחה באורלנדו והיא כבר ב-0:2
הסלטיקס שרדו יום דומיננטי של האוורד (30 נקודות) ועשו מהפך ברבע האחרון בדרך לניצחון 92:95. שני המשחקים הקרובים בבית עשויים לסדר לירוקים סוויפ על אלופת המזרח. פירס קלע 28 נק', 25 לרונדו
זה כבר כמעט עובדה: פלייאוף 2010 מסתמן כאחד החד צדדיים בהסטוריה, הן מבחינת הפרשי הנק' במשחקיו והן בתוצאות הסדרות השונות. זו כבר עובדה: בוסטון היא הקבוצה המסוכנת ביותר עבור הלוס אנג'לס לייקרס. הנצחון הבוקר באורלנדו 92:95 העלה את הירוקים ל-0:2 בגמר המזרח וקירבם מרחק 2 נצחונות נוספים מסדרת הגמר. אולי משחזור הפיינלס של 2008.
אורלנדו-בוסטון 95:92 (0:2 לסלטיקס)
אורלנדו הייתה קרובה יותר הפעם לנצח. היא שוב נכנסה לפיגור חד ספרתי, שהגיע ל-11 נק' בתחילת הרעב הרביעי, ושוב לחמה בשיניים והגיעה עד הבאר כשביצעה קאמבק אדיר ועלתה ליתרון 89:90 שלוש וחצי דקות לסיום הקרב. אבל למג'יק חסר אופי ובעיקר הקילר-אינסטינקט בסדרה הזו. גם ידע לבצע פעולות פשוטות.
נערך לאחרונה על ידי YARlN; 19-05-2010 בשעה 10:27.
שמעו,בוסטון נראית מצוין..אני לא מאמין שפיקפקתי בהם
בהחלט הפתעה שבוסטון כבר ב2-0.
אני לא מאמין שאורלנדו יוכלו לחזור מזה .. אולי יקחו ניצחון או שניים אבל בוסטון יהיו בגמר הNBA
מה אתם אומרים על המשחק היום בלילה?
לייקרס יקחו את זה לפי דעתי.
בראיינט עשה עבודה טובה במשחק הקודם (40 נק').
היום ילך ללייקרס קצת קשה יותר.אני בטוח שהמאמנים של פיניקס ישבו שעות על הוידאו של המשחק האחרון והעבירו לשחקנים איך צריך לשמור ואיך להתקיף נכון.
לגבי אורלנדו,אני חושב שהם הולכים לגנוב משחק בחוץ.סביר להניח שאת השלישי
היא לא תפסיד 4-0 אבל היא לא תנצח, בוסטון של הפליאוף זה הקבוצה הכי מרשימה, ניצחון 1 על מיאמי בחוץ, 2 ניצחות על קליבלנד בחוץ ו2 ניצחנוות על המגי'ק בחוץ, לדעתי המגי'ק יקחו את משחק 4 ו 5 אבל בוסטון תעלה במשחק 6. היום הלייקרס הולכים דווקא לקרוע את הסאנס שוב, לסאנס אין את היכולות של הלייקרס ולא משנה מה הם יעשו, כול עוד נאש משותק הסאנס לא יכולה בקיצור, בוסטון והלייקרס בגמר הNBA אחרי שנתיים, יותר טוב מזה אי אפשר לבקש.