קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. זה באמת עובד?
    על ידי Maryum375 בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-12-2009, 20:30
  2. פרסום הוכחה שזה באמת עובד.. (ציטים פוקר)
    על ידי ons123 בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 25-08-2009, 16:52
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-05-2007, 01:57
  4. מדריך פריצה למחשבים משהו חזק באמת עובד..!!
    על ידי Momo123 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 138
    הודעה אחרונה: 23-12-2006, 20:20
  5. [שרון]-הקטע של מה קשור,הפעם באמת עובד חחח
    על ידי *$nissan$* בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-11-2006, 16:18
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

המבט כנראה באמת עובד

ברירת מחדל המבט כנראה באמת עובד

שלום, אני אפילו לא מתחיל, סתם קורא פה אשכולות ומנסה ליישם דברים , אחד הדברים שקראתי פה והחלטתי לנסות אותו זה המבט, היה פה איזשהו אשכול לפני איזה חודש ככה שמדבר על כך שברגע שנוצר קשר עין עם מישהי אז לתת לה להשפיל מבט ראשונה ולהמשיך להסתכל עליה מה שמראה כביכול שאתה לא נחשב פחות ממנה.

אז ככה, ניסיתי את זה באוטובוס, נכנסה אחת כוסית אש באמת , גבוהה כולה מאופרת סקסית ואמרתי שאני חייב לנסות, הבטתי עליה היא הביטה עליי והמשכתי להביט בה זה לקח כמה שניות ואז היא השפילה מבט, המשכתי להסתכל עליה והיא שוב הסתכלה עליי ושוב השפילה מבט, ישבה לידי זקנה והכוסית ישבה מאחורי , 2 תחנות אחרי שהכוסית עלתה הזקנה ירדה והכוסית עברה לידי , החלטתי לאתגר את עצמי עוד יותר ולתת לה ליזום ראשונה את השיחה ואז אזרום איתה, ידעתי שזה יכול להיות מסוכן כי הבחורה באמת נראית סבבה רצח אבל הייתי בטוח בעצמי והקרנתי המון ביטחון. היא שאלה אותי אם הקו מגיע לאן שהיא צריכה ומשם הובלתי את השיחה :

הכוסית: "הקו הזה מגיע ל......?"
    אני: "כן."
    אני: "בת כמה את?" [היא היתה גבוהה וחששתי שמפאת גילי אין לזה ממש סיכוי לכן היה לי חשוב לדעת שהיא בגיל נורמלי]
    היא: "21."
    אני: "אהה יפה, מה זה צבא? [מגחך ]
    היא: "עשיתי שירות לאומי אבל לא השתמטתי , שלא תחשוב שאני משתמטת"
    אני: "זה לא מעניין אותי , כל אחד והבחירות שלו".

ומשם לא כ"כ זוכר את השיחה כי זה היה מלפני שבוע אבל המשכנו לדבר איזה 10 דקות עד שהיא הגיעה ליעד ולקחתי ממנה בסוף מספר, היא גרה אומנם רחוק ממני [היא באה לעיר רק בשביל אירוע] , אבל לקחתי בשביל לראות אם באמת יש לי את זה כי אני אומנם מקרין ביטחון אבל בתוך תוכי אני לא באמת מאמין בעצמי וממש שמחתי שהצלחתי להוציא ממנה מספר, אומנם אני לא מתכוון להתקשר והיא לא מעניינת אותי כ"כ [אומנם יפה אבל גם גדולה ממני וגם גבוהה ממני זה קצת יותר מדי בשבילי.] , אבל אני שמח שהאתגר עבד.

מה אתם אומרים? אשמח לקבל ממכם טיפים.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

עבר לדיווחים.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

יפה לאללה ! קצת יותר ביטחון עצמי ! הבחורה מנסה להרשים אותך "שלא תחשוב שאני משתמטת" זה חתיכת IOI ממש חשוב לה מה שאתה חושב עליה.

לדעתי,העובדה שהיא יותר גבוהה ממך ויותר גדולה ממך רק אומר שאתה כן צריך להתקשר אליה...בנינו,אתה לא רוצה לשכב איתה ? או לפחות לפחות לנשק ?
    אמרת גם שהיא כוסית לאללה,המינימום שתשיג זה שהיא תיהיה PIVOT שלך,תסתכל על הדברים בצורה שתוכל להשתמם בהם בשבילך,אל תזרוק זהב לפח !

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

מבט זה כלי שצריך לדעת להשתמש בו. כי יש לו הרבה עוצמה שאלולה גם להרוס לך.
    מבט ממושך במישהי שלא מכירה אותך אלול לגרום לה להרגיש לא בנוח או לחשוב שאתה איזה סוטה...
    במקרה זה הצליח לך הפעם, אני לא הייתי בונה על זה. נראה לי שהיה עוד איזה גורם שהוביל אותה לשבת לידך.

ביטחון עצמי זה לא משהו שאתה יכול להעיד על עצמך שזה מה שהקרנת (אלא אם היה עוד מישהו באוטובוס שראה את הכל וסיפר לך). העובדה שהיא התחילה איתך יכולה באותה מידה להעיד את ההפך, שהיא חשבה שאתה סתם ביישן וצריך עזרה בלעשות את הצעד הראשוני. אם שסתם היא חשבה שהיא מכירה אותך.

"החלטתי לאתגר את עצמי עוד יותר ולתת לה ליזום ראשונה את השיחה ואז אזרום איתההחלטתי לאתגר את עצמי עוד יותר ולתת לה ליזום ראשונה את השיחה ואז אזרום איתה"
    סליחה אם אני מתנשא, אבל היא זאת שעשתה את הצעד של לעבור לידך, היא עשתה את הצעד של לפנות אליך, איפה בדיוק הקטע שמאתגר אותך? שהצלחת לשתוק עד עכשיו?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    מבט זה כלי שצריך לדעת להשתמש בו. כי יש לו הרבה עוצמה שאלולה גם להרוס לך.
    מבט ממושך במישהי שלא מכירה אותך אלול לגרום לה להרגיש לא בנוח או לחשוב שאתה איזה סוטה...
    במקרה זה הצליח לך הפעם, אני לא הייתי בונה על זה. נראה לי שהיה עוד איזה גורם שהוביל אותה לשבת לידך.

ביטחון עצמי זה לא משהו שאתה יכול להעיד על עצמך שזה מה שהקרנת (אלא אם היה עוד מישהו באוטובוס שראה את הכל וסיפר לך). העובדה שהיא התחילה איתך יכולה באותה מידה להעיד את ההפך, שהיא חשבה שאתה סתם ביישן וצריך עזרה בלעשות את הצעד הראשוני. אם שסתם היא חשבה שהיא מכירה אותך.

"החלטתי לאתגר את עצמי עוד יותר ולתת לה ליזום ראשונה את השיחה ואז אזרום איתההחלטתי לאתגר את עצמי עוד יותר ולתת לה ליזום ראשונה את השיחה ואז אזרום איתה"
    סליחה אם אני מתנשא, אבל היא זאת שעשתה את הצעד של לעבור לידך, היא עשתה את הצעד של לפנות אליך, איפה בדיוק הקטע שמאתגר אותך? שהצלחת לשתוק עד עכשיו?
    החלק המאתגר הוא דווקא לא ללכת להתחיל איתה כי זה יכול להיות פספוס עצום,עד היום הוא היה רגיל ללכת בצורה ישירה לבחורות כאלו ולהתחיל איתן.

עכשיו הוא ניסה את שיטת המבט ולכן הוא רוצה לנסות אותה עד הסוף ולראות כמה היא חזקה,אז זה אתגר בשבילו לא לפתוח ולתת לשיטה שהוא לא מכיר לנסות ולעבור בשבילו כשהוא לא יודע אם הוא יפסיד פה או לא .

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

אולי מתישהו כשקצת יתפנה לי זמן אני אכתוב על משהו שעשיתי עם המבט.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתמר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כדי להכיר את הדרך שלפניך, שאל את אלה שחוזרים.

לדעתי אתה תירצת את עצמך לגבי לתת לה ליזום את השיחה,
    כשאתה בוהה במישהי, היא שמה לב שאתה מעוניין בה ואם תמשיך לבהות בה כמו איזה חנון,
    אתה תסומן ישר כחסר ביטחון, חוק ה3 שניות, תמצא ותקוף, קפוץ לבריכה עם מים קרים ותהנה מהשחייה, עזוב אותך עקרונות של ביטחון.
    היית יכול באמת לאתגר את עצמך אם היית קם ומפתח שיחה !
    מה אתה אומר ?
    :דירוג: איתע :דירוג:

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

תקשיב דבר ראשון כל הכבוד לך,
    דבר שני לפי דעתי כדאי לך ומומלץ לך שאתה תתקשר אלייה ואני יסביר לך למה,
    דבר שלישי היא ממש מעוניינת בך תיראה אייזה IOI קיבלת ממנה "אני לא משתמטת",
    תנסה ליראות איך הולך איתה ומה קורה למרות שאני בטוח שהיא רוצה אותך כבר,
    וגם היא יכולה להיות בשבילך אחלה של PIVOT !,
    בכל זאת בהצלחה שיהיה וכל הכבוד,
    שבת שלום.

ציטוט נכתב במקור על ידי איתע צפיה בהודעה
    לדעתי אתה תירצת את עצמך לגבי לתת לה ליזום את השיחה,
    כשאתה בוהה במישהי, היא שמה לב שאתה מעוניין בה ואם תמשיך לבהות בה כמו איזה חנון,
    אתה תסומן ישר כחסר ביטחון, חוק ה3 שניות, תמצא ותקוף, קפוץ לבריכה עם מים קרים ותהנה מהשחייה, עזוב אותך עקרונות של ביטחון.
    היית יכול באמת לאתגר את עצמך אם היית קם ומפתח שיחה !
    מה אתה אומר ?
    לא בהיתי בה כמו חנון כמו שאתה מתאר , הסתכלתי [יש הבדל] , וגם המבט שהסתכלתי עליה זה מבט שמקרין המון ביטחון.

אם הייתי קם ומפתח איתה שיחה הייתי מראה ערך נמוך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתמר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כדי להכיר את הדרך שלפניך, שאל את אלה שחוזרים.

ציטוט נכתב במקור על ידי levental צפיה בהודעה
    לא בהיתי בה כמו חנון כמו שאתה מתאר , הסתכלתי [יש הבדל] , וגם המבט שהסתכלתי עליה זה מבט שמקרין המון ביטחון.

אם הייתי קם ומפתח איתה שיחה הייתי מראה ערך נמוך.
    אחי אם היא הייתה בחורה עם ערך גבוה מכל הבחינות, תאמין לי שהיא לא הייתה מתחילה איתך שיחה סתם ככה, לדעתי היה לך מזל.

וכשאתה מתחיל לדבר עם מישהי ברחוב, הערך שלך ירד קצת בהתחלה באופן אוטומטי אבל תוכל להחזיר אותו בקלות ואפילו להעלות אותו תוך כדי השיחה, והסיכוים שיצא לך להכיר אותה הם מאוד גבוהים, מאשר לקחת סיכון, לדפוק לה "מבט" ולחכות שהיא תעשה עם זה משו.
    :דירוג: איתע :דירוג:

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

מסכים עם איתע ורוצה להוסיף משהו, המבט באמת עובד, עובד ממש טוב! זה משדר ביטחון, סקסיות ומסטוריות. אגב כשאתה מביט בה, תן חיוך קטן ואם זה מתאים לסיטואציה גם קריצה, כן כן לפעמים זה ממש יעזור(:
    אני אומר שתתקשר אליה בכל מקרה, היא הביאה לך את הטלפון שלה והיא נראת בעניין, IOI: "אני לא רוצה שתחשוב שאני משתמטת".
    וכמו שאיתע אמר, היה לך ממש מזל שהיא התחילה איתך שיחה, וזה יצא לך טוב כי אתה יצאת "הפרס".

בהצלחה גבר.
    נערך לאחרונה על ידי Jmpua; 19-06-2010 בשעה 01:09.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,696 | הודעות: 8,151,278 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect