שלום, אני אפילו לא מתחיל, סתם קורא פה אשכולות ומנסה ליישם דברים , אחד הדברים שקראתי פה והחלטתי לנסות אותו זה המבט, היה פה איזשהו אשכול לפני איזה חודש ככה שמדבר על כך שברגע שנוצר קשר עין עם מישהי אז לתת לה להשפיל מבט ראשונה ולהמשיך להסתכל עליה מה שמראה כביכול שאתה לא נחשב פחות ממנה.
אז ככה, ניסיתי את זה באוטובוס, נכנסה אחת כוסית אש באמת , גבוהה כולה מאופרת סקסית ואמרתי שאני חייב לנסות, הבטתי עליה היא הביטה עליי והמשכתי להביט בה זה לקח כמה שניות ואז היא השפילה מבט, המשכתי להסתכל עליה והיא שוב הסתכלה עליי ושוב השפילה מבט, ישבה לידי זקנה והכוסית ישבה מאחורי , 2 תחנות אחרי שהכוסית עלתה הזקנה ירדה והכוסית עברה לידי , החלטתי לאתגר את עצמי עוד יותר ולתת לה ליזום ראשונה את השיחה ואז אזרום איתה, ידעתי שזה יכול להיות מסוכן כי הבחורה באמת נראית סבבה רצח אבל הייתי בטוח בעצמי והקרנתי המון ביטחון. היא שאלה אותי אם הקו מגיע לאן שהיא צריכה ומשם הובלתי את השיחה :
הכוסית: "הקו הזה מגיע ל......?"
אני: "כן."
אני: "בת כמה את?" [היא היתה גבוהה וחששתי שמפאת גילי אין לזה ממש סיכוי לכן היה לי חשוב לדעת שהיא בגיל נורמלי]
היא: "21."
אני: "אהה יפה, מה זה צבא? [מגחך ]
היא: "עשיתי שירות לאומי אבל לא השתמטתי , שלא תחשוב שאני משתמטת"
אני: "זה לא מעניין אותי , כל אחד והבחירות שלו".
ומשם לא כ"כ זוכר את השיחה כי זה היה מלפני שבוע אבל המשכנו לדבר איזה 10 דקות עד שהיא הגיעה ליעד ולקחתי ממנה בסוף מספר, היא גרה אומנם רחוק ממני [היא באה לעיר רק בשביל אירוע] , אבל לקחתי בשביל לראות אם באמת יש לי את זה כי אני אומנם מקרין ביטחון אבל בתוך תוכי אני לא באמת מאמין בעצמי וממש שמחתי שהצלחתי להוציא ממנה מספר, אומנם אני לא מתכוון להתקשר והיא לא מעניינת אותי כ"כ [אומנם יפה אבל גם גדולה ממני וגם גבוהה ממני זה קצת יותר מדי בשבילי.] , אבל אני שמח שהאתגר עבד.
מה אתם אומרים? אשמח לקבל ממכם טיפים.

ציטוט ההודעה