בימינו לנשים יש הרבה כוח.
אתה זה שמתחיל איתה-היא יכולה להסכים ויכולה לסרב לך. אתה מצלצל אליה להזמין אותה לדייט, היא זו שעונה לך לטלפון- היא יכולה לסנן ויכולה לשחק אותה קשה להשגה ולהגיד שהיא עסוקה. גם כשאתה עומד לנשק אותה- אתה עושה את הצעד והיא יכולה לסרב, הכוח נמצא אצלה. היא הפרס ואתה מנסה. רוב היחסים מתנהלים בצורה זו. אז איך להפוך את הסיטואציה על פיה ולגרום לבחורה לרדוף אחרייך?
קודם כל תבין שכל מה שאתה משדר כלפי חוץ, כל מילה שאתה מוציא מהפה שלך נובעת מאוסף האמונות שלך.
לדוגמא:
היא: "תקנה לי משקה" (האמונה שלה: " אני הפרס הוא צריך לעבוד קשה בשביל לזכות בי, בוא נראה אותו ", המצב שנוצר הוא שהיא הפרס).
אתה: "בכיף אם תדברי איתי אחרי זה" (האמונה שלך: " ואו איזה יפה היא, אולי אם אני אקנה לה משקה היא תדבר איתי ואז יצא בינינו משהו", היא הפרס ואתה הכלבלב)
לעומת :
"בכיף רק תני לי שלוש סיבות טובות לעשות את זה" (האמונה שלך: "היא נראתה טוב אבל זה לא מספיק, מי היא שאני אקנה לה משקה, שקודם תוכיח לי שהיא בכלל שווה את הזמן שלי". אתה הפרס, היא צריכה להוכיח שהיא ראויה למשקה ואתה גם מראה שאתה לא קמצן רק שתוכיח שמגיע לה).
כמו שראית בדוגמאות, האמונות שלך משפיעות ישרות על המילים ועל המתרחש. לבחור הראשון אין הרבה סיכויים, הוא לא מאתגר ולא מעניין, לעומת זאת הבחור השני מאוד מאתגר- הוא לא רץ לקנות לה משקה וגורם לה להוכיח את עצמה.
אילו אמונות גורמות לנשים לרדוף אחרינו?
בעצם כל אמונה מקדמת עוזרת לנו.
נתמקד בכמה עיקריות:
1- אני הפרס.
2- היא רוצה אותי ומנסה להרשים אותי.
3- אני אצא איתה אם היא תעמוד בסטנדרטים שלי.
האם אתה באמת מאמין באמונות אלו?
משימה ביתית:
קח כמה דקות ושב עם עצמך, תרשום על דף עשר סיבות למה בחורה תהנה להיות איתך.
לדוגמא:
אני גבר חכם, אחראי, אוהב לתת, יצירתי , בעל חוש הומור.
אתה צריך להבין שהבחורה שתהיה איתך באמת תהנה ממך.
עכשיו תשאל את עצמך מה אתה מחפש בבחורה? אם לא תדע מה אתה מחפש אתה גם לא תמצא.
שב ותרשום חמש תכונות אופי שאתה מחפש בבחורה.
עכשיו כשאתה יודע מה אתה מחפש בבחורה תוכל לסנן נשים לפי הקריטריונים שהצבת..זכור שאתה גבר בעל סטנדרטים ואתה לא תתפשר.
גבר שהוא הפרס הוא הבוחר ולא הנבחר, יש לו הרבה אופציות והוא בוחר את הבחורה המתאימה לסטנדרטים שלו. גבר שמאמין בעצמו ומאמין בזה שהוא הפרס ישדר את זה כלפי חוץ ויתנהג בהתאם.
האם מספיק להגיד לעצמך שאתה הפרס והפכת לאחד כזה?
התהליך הוא יותר ארוך, אין גלולות קסם.חלק מהשינוי הוא דרך החשיבה: במה אתה מאמין עכשיו? אמונות נבנות עם הזמן ועם צבירת ניסיון. אם כל החיים האמנת בזה שנשים הן הפרס ולנו הגברים נשאר רק לקוות למזל, ייקח זמן עד שהאמונה החדשה תכנס לתוקף.
אני אוהב את המשפט "Fake it till you make it" תזייף את זה עד שזה נהיה חלק ממך.
בכל בוקר כשאתה קם ולפני שאתה הולך לישון, תחזור על שלושת אמונות הפרס ואמונות מקדמות נוספות. תראה את כל התכונות הטובות שיש לך ותבין עד כמה אתה באמת שווה ועד כמה כל אישה תזכה רק מלהיות איתך ואני לא מדבר על סקס.
מעכשיו, בכל אינטראקציה שלך עם בחורה תמיד תשאל את עצמך מי הפרס?
עם הזמן והניסיון האמונה שאתה הפרס תתחזק ובשלב מסוים היא תהפוך לחלק ממך!
בהצלחה!
חלק ב'
בכל פעם לפני שאתה מגיב תחשוב לאן מובילה התגובה ואיך היא מקדמת אותך. תחשוב מה גבר שהוא הפרס היה עונה.
דוגמאות:
אתם יושבים בבית קפה.
היא: "אני צריכה ללכת לשירותים."
בחור רגיל: "תהני/ בהצלחה/ סבבה / תחזרי מהר אני מחכה." (תשובה רגילה של בחור ממוצע,לא מקדמת עניינים לשום מקום).
אתה : "ואו אני לא מוכן שנתקדם כל כך מהר, בואי קודם נכיר." (אתה הפרס, היא מנסה לפתות אותך, אתה גם מציב מכשול שאתה לא מכיר אותה מספיק בשביל לשכב איתה).רוב הסיכויים שהבחורה באמת רצתה ללכת לשירותים ואמרה לך את זה בלי כוונה שתצטרף, אבל אחרי שאמרת את המשפט הזה, אתה הפלת עליה פצצה, הצגת אותה בתור אחת שמנסה לפתות אותך ועוד אמרת שזה לא היה עובד לה. לא משנה מה היא תגיד, בדרך לשירותים היא תדמיין מה היה יכול להיות אם היית מצטרף.היא גם תחשוב האם באמת היית מסרב להזמנה שלה? ולמה? האם אתה באמת לא כמו כל שאר הגברים שהיו קופצים על ההצעה והיא תצטרך קצת יותר מסתם מחשוף בשביל לפתות אותך.
היא : "איפה אתה גר?" (שאלה רגילה וקצת משעממת)
בחור רגיל: "תל אביב" (תשובה משעממת ורגילה של בחור ממוצע).
אתה : "כן בטח, אני אתן לך את הכתובת ואת תבואי להטריד אותי בלילות (שוב אתה הפרס, היא מנסה לפתות אותך ולגלות איפה אתה גר).
אתה מוציא אותה כמישהי שמנסה לפתות אותך, אתה מתגרה בה.
אתה בעצם יוצר מין אשליה שהיא זאת שרודפת אחרייך ומה שקורה בפועל זה שהיא באמת מתחילה לרדוף אחרייך, לאט לאט זה נכנס לה לראש ונהיה חלק מהמציאות שלה.
מה שאתה עושה זה נותן משמעות שונה למילים שלה ומוציא את עצמך בתור הפרס.
היא: "יש לי חבר".
בחור רגיל: "כמה זמן אתם ביחד?/ באמת?/ לא אכפת לי אני יותר טוב" (תשובות שלא מקדמות ותורמות).
אתה: "אל תבני ציפיות רק רציתי להכיר אותך (אתה הפרס היא זאת שחשבה עלייך בתור משהו מעבר לסתם ידיד).
אתה: "אני לא מוכן להתקדם כל כך מהר ! קודם נכיר ואז נחליט מה נהיה" (שוב אתה זה שמאיט את הקצב ומציב מכשול).
שים לב שאתה אומר הכול עם חיוך ובפלייפוליות, אתה משתעשע איתה. אתה בודק את התשובות שלה ואת הצורה בה היא תתמודד איתך. ברגע שאתה תופס שליטה, הבחורה תנסה לתפוס שליטה בחזרה-היא תבדוק אותך, תזרוק עלייך מבחנים לבדוק אם אתה באמת אותו הגבר שאתה מציג או שאתה סתם מזייף ומנסה לעשות רושם.ההצלחה שלך תלויה בעד כמה אתה באמת מאמין בעצמך.
חלק ג'
בכל פעם שבן אדם עושה משהו כלפי אדם אחר הוא מרגיש כלפיו יותר.פשוט תגרום לנשים לעשות דברים בשבילך. בתור מישהו שהוא הפרס מגיע לך להתפנק. מהרגע הראשון אתה יכול להתחיל מדברים קטנים כמו תעבירי לי את הכוס, תרימי את העט, תמזגי לי קולה, תעבירי את הסוכר וכו'.
כל אלו הם אמנם דברים קטנים, אבל היא מתרגלת בפועל להיות מובלת ולעשות בשבילך דברים.
אתה יכול לבקש מהבחורה להעיר אותך בבוקר. כביכול זה מעשה פשוט שהיא עושה בשבילך, אבל שים לב כמה מאמצים היא משקיעה: לפני שהיא הולכת לישון, היא מכוונת את השעון המעורר (חושבת עלייך) והיא מתעוררת בשביל להעיר אותך. היא גם מתרגלת לצלצל אלייך. בנוסף זה מין מבחן אחריות- האם הבחורה מספיק אחראית בשביל להעיר אותך? (כדי שהבחורה תסכים לזה צריכה להיות משיכה בסיסית).
תשאל אותה עד כמה היא יצירתית מ 1 עד 10 ואז תיתן לה משימה-לשלוח לך ברכת לילה טוב הכי מקורית שהיא יכולה. שוב אתה בוחן אותה ובודק אם היא מתאימה לך. אתה הפרס. אתה גם גורם לה לעשות דברים בשבילך. תאמין לי, לפני שהיא תלך לישון היא תחשוב לפחות 20 דקות על הסמס, מה לכתוב, איך להתנסח, איך לא לצאת מינית מידי, איך לא לאכזב אותך. היא כבר מנסה לרצות אותך.
לסיכום:
ככל שהבחורה תעשה יותר למענך, ככה היא תיקשר אלייך. תתחיל בהדרגה מדברים קטנים ותעבור לדברים גדולים יותר. תן לה להתרגל לעשות בשבילך דברים ולהקשיב לך.
חלק ד'
בחורות תמיד מציבות בפנייך מכשולים ומוצאות סיבות למה זה לא יעבוד: "אתה צעיר מידי" / "אני בתקופת לימודים אז לא מתאים לי להיכנס לקשר" / "אני עובדת כל השבוע לא יצא לנו להיפגש" וכו'… אתה צריך לשבור ראש איך לענות,לעבור את המכשולים ולחפש פתרונות. אז למה שאתה לא תהיה זה שיציב אותם?
כבר מרגע הראשון תתחיל להציב מכשולים.
איך מציבים מכשול?
אתה מראה עניין + סיבה למה זה לא אפשרי.
אתה : "את ממש סקסית. חבל שאת צעירה מידי, זה לא יעבוד בינינו." (אתה מגרה אותה: גורם לה קצת לבנות צפייה ואז מציב מכשול, ברגע זה היא חושבת איך לעבור אותו).
אתה: "בא לי לראות אותך אבל יש לי שבוע עמוס מאוד."
(אתה בן אדם עסוק, יש לך הרבה דברים לעשות, אתה מפנה לה מהזמן שלך. במצב הזה אתה מראה לה שבא לך להיפגש איתה ומצד שני אתה אומר שאין לך זמן, מעכשיו שניכם ביחד מחפשים פתרון זמן-היא גם משקיעה מאמץ.(
בכל פעם שאתה מציב מכשול ונותן סיבה למה זה לא יעבוד ביניכם, אתה גורם לה לנסות לעבור את המכשול, ולאט לאט היא זו שמתחילה לפתות אותך (צריך משיכה בסיסית כדי שהיא תנסה לעבור את המכשולים).
חברים המאמר מאוד עזר לי ממליץ לקרוא אותו בחום הוא מנוסח טוב מאוד
קרדיט לדון ג'ואן

ציטוט ההודעה