בליגה ישראלית יש קבוצות האם ניהלתם אחת ואם כן איזה הישגים היו לכם
כאן תספרו הכל הקבוצות:
1. מכבי חיפה
2. בית"ר ירושלים
3. הפועל פ"ת
4. מכבי תל אביב
5. הפועל תל אביב
בליגה ישראלית יש קבוצות האם ניהלתם אחת ואם כן איזה הישגים היו לכם
כאן תספרו הכל הקבוצות:
1. מכבי חיפה
2. בית"ר ירושלים
3. הפועל פ"ת
4. מכבי תל אביב
5. הפועל תל אביב
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
|
|
ארסנל חחחחחחחחחחחחחח
(פעם ראשונה שלי)
מכבי חיפה
המעדון הכי גדול באירופה.
הגעתילמצב שאני לוקח את כל התארים[!! ואני מדגיש הכל, צ'מפיונס ואליפות העולם לקבוצות הכל הכל הכל] בכל עונה רק עם חופשות, וכל העונה יש לי רוטציות מטורפות עם שחקני מילואים ונוער.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מ.ס. אשדוד. ב-FM08 לקחתי אותה בעונה החמישית לרבע-גמר הצ'מפיונס... אבל אז ברצלונה כבר הייתה גדולה עליי...
יש לציין שבכל העונות לקחתי טראבל בהליכה...!
(עברית)אתה יפה. מה אתה, יפה?! לא, אתה לא...!
(אנגלית) You are handsome. What are you, handsome? No, you're not...! h(גרוזינית)חרלמזי. ררחר, למזי? ארה, ארחר.
(ערבית)אנטה ג'מיל. מד'ה אנטה, ג'מיל? לה, אנטה לה.
גם אני גרוזיני(גיאורגי) גאה!
שן דחצ'ובה אמן!
הקסים אותי.
עונה רביעית בFM 08 עם חיפה, הגעתי לרבע גמר אלופות ואז מנצ'סטר נפלה עליי משום מקום![]()
נערך לאחרונה על ידי -Raul-; 06-01-2009 בשעה 17:25.
Real Madrid ♥
קודם כל קניתי מאמנים שישלהם הכי הרבה כוכבים בכל אחד מהענפים
וסקאוטים עם 20:20 בפוטנציאל וביכולת
שלחתי למקומות הכי נידחים סקאוטים למצוא לי בני 14-15-16
בעונה הרביעית הצלחתי באיכשהו מטורף לזכות בצ'מפיונס, זה היה באמת עם הרבה מזל וגם הרבה מחשבה. לקח לי הרבה זמן לסיים את העונה הזאת, זאת העונה הכי ארוכה שהייתה לי כל המשחק בכל שמירה.
לא משנה, בזכות הזכייה השגתי רווח עצום ויכלתי לשלוח סקאוטים למקומות יותר גדולים כמו ארגנטינה, ברזיל וכו'.
השגתי את השחקנים בני ה14-15-16
ובגיל 21 מקסימום הם קיבל ואזרחות ישראלית, וככה הבאתי עוד זרים.
הגעתי למצב בעונה מספר 22 שיש לי רק י שראלי אחד בהרכב.
אף פעם לא קניתי שחקן במחיר אסטרונומי, המחיר הכי גדול ששילמתי על שחקן הוא 40 מליון וזאת הייתה אחת הטעויות שלי, אבל מצד שני גם לא טעות קריטית כזו כי הייתי חייב מגן ימני ולא היה לסקאוטים אף אחד מומלץ לעמדה, אז קניתי שחקן מוכח באירופה ב40 מליון.
אתם צריכים להבין שבשלב הזה כבר הייתי קבוצה עשירה עם המון המון כסף כי לא הייתי מבזבז על קניות וכל עונה התקציב היה גדל בלי בזבוז.
לא משנה, קיצר שמירה גדולה שלי.
נערך לאחרונה על ידי OzzY; 07-01-2009 בשעה 01:16.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
עם הפועל עכו בעונה ב 3 ככה לקחתי את ליגת האלופות מאז אני לוקח תמיד כל דבר =]XD זה היה כיף חבל שנידפק לי השמירה כי האח הדפוק שלי מחר שם דברים והרס תקבוצה התחלתי חדש עם אברטון לקחתי שוב הכול ופרשתי כי שיעמם לי ואני חושב עכשיו עם שוב להתחיל
מכבי חיפה-טרבל
מכבי חיפה