האדומים המריאו למחנה בן 10 ימים באוסטריה, שם יקיימו 4 משחקים. שכטר מבטיח: "נהיה מוכנים לליגה. לא התחזקנו? הסגל נשאר כמעט אותו הדבר, לא נחלשנו. מכוונים להצלחה גם בליגת האלופות"
ללא בויאן ורוצ'ינה, שאינו נמצא בתכניות הקבוצה ונשאר בארץ ובלי השוער וינסנט אניימה, המריאה בצהריים הפועל ת"א למחנה אימונים בן 10 ימים באוסטריה. לקבוצה הצטרף השף כפיר חדד. במחנה תקיים הקבוצה 4 משחקים – אנז'י – העולה החדשה לליגה הרוסית הראשונה, אמקאר פרם, גיור ההונגרית ולבסקי סופיה.
למחנה המריאה הקבוצה עם 2 שחקני רכש בלבד – יוסי שבחון וביבאן פרנסמן. למחנה אמורים להצטרף חלוץ, בלם וקשר זרים שיתאמנו תחת עיניו הבוחנות של המאמן אלי גוטמן. בקבוצה עדיין לא קיבלו החלטה לגבי סטיבן כהן, קשר הפועל רעננה, שממתין לתשובת הקבוצה ושוהה בשלב זה בצרפת.
"מועדון כמו הפועל תל אביב תמיד צריך ללכת על כל התארים, גם השנה", הוסיף שכטר, "וזה כולל הצלחה בליגת האלופות. נעשה הכל כדי להגיע לליגה הכי מוכנים שאפשר. אתן את כולי כדי להמשיך במגמת השיפור ולהגיע למספרים טובים יותר מאלה של השנה שעברה".
גם מאמן האדומים, אלי גוטמן, לא ממש מודאג מכך שהסגל שלו עדיין לא מלא. "אנחנו יוצאים למחנה כדי להתכונן", הסביר גוטמן. "אמנם אנחנו עדיין לא בסגל מלא ורק עם שלושה זרים אבל כבר הייתי בסרטים האלה ואני מאמין ויודע מהניסיון שיהיה בסדר. דיברתי עם וינסנט אניימה וסיכמנו שאם יהיו הצעות בשלושת הימים הקרובים אז ההנהלה תפתח במשאים ומתנים, וננחית באוסטריה את לואי בוטרון הפרואני. אם לא יתקבלו הצעות רציניות הוא יצטרף אלינו כשנחזור מהמחנה. בכל מקרה גליל בן שנן יקבל את כל מה שהוא צריך וזה ייתן לו הרבה ביטחון".
המאמן התייחס גם לסוגיית הרכש שעשתה הקבוצה עד כה, כמו גם לשמות המועמדים להצטרף: "נכון לרגע זה יש מו"מ עם רומיין רושי אבל עדיין אין סיכום. לגבי שאר השמות שעלו, מדובר בספקולציות ושום דבר לא עומד במבחן המציאות. אני מאמין שיגיעו שחקנים למבחנים במחנה, בנוסף נמשיך לצפות בוידאו ובסופו של דבר נחליט את מי לצרף. נכון לעכשיו איבדנו בהרכב את דגלאס דה סילבה ודניאל דה רידר אבל במקומם הגיעו ביבאן פרנסמן ויוסי שבחון, וצריך להגיד מילה טובה להנהלה שעשתה עבודה טובה. העסקה על דה סילבה הייתה מצוינת וכדאית למועדון".